Gera naujiena Mamoru Hosoda gerbėjams (Summer Wars, Wolf Children, The Girl Who Leapt Through Time), nes po kelių metų pertraukos režisierius sugrįžta su naujuoju filmu "Bakemono no Ko" (The Boy and the Beast) 2015 metų liepą. Tai bus pirmas filmas nuo 2012 metų, kai Hosados įkurta jauna animacijos studija CHIZU išleido pirmąjį projektą Wolf Children.


Tokyo spaudos konferencijoje Hosada akcentavo jog filmas apie našlaitį berniuką, netikėtai tapusiam antgamtinio žvėries Bakemono mokiniu. Istorija pastatyta tarp dviejų pasaulių, žmonijos ir Bakemono (Jūtengai), kurie negali susikirsti, gyvena vienišas berniukas ir vienišas Bakemono žvėrys. Vieną dieną berniukas pasiklysta Bakemono pasaulyje, kur pirmą kartą sutinka paslaptingąjį vienišą žvėrį ir tampo jo mokiniu, vardu Kyūta.

Filmo premjera už Japonijos ribų taip pat jau yra paskelbta Prancūzijoje. Nė vienas Mamoru Hosada filmas dar nė nuvylęs. Jo filmai kaip vartai anime'ui į pasaulį, kaip pagarsėję Studio Ghibli darbai. Pamokantys, gražūs, jaudinantys, šilti, saviti, bet kokiai grupei žiūrovų, visada sužavės ir privers nusišypsoti ar tyliai prabraukti ašarą. Tikėkimės ir šis filmas bus ne ką mažiau vertingesnis.