Praūžė pro šalį dar vienas konkursas - AMVAZAR 2014. Daugeliui turbūt dabar reikia šiokio tokio atodūsio po ypač įtempto konkurso. Ką nors paprasto... Ką nors atpalaidojančio... Taigi... Kodėl gi nesusikovus dėl kokio nors menkučio priziuko? Šį kartą atiduodu FarCry3 žaidimą tam, kuris įrodys esą geresnis už savo priešininką!
Tai kogi laukiam? JAMAM!

Prizas - FarCry3 žaidimas [STEAM versija]



Kovos informacija bei kaip ją pradėti

Ši kova, visai kaip ir ankstesnės kovos, prasidės, kai šioje temoje garantuotai pasirašys, kad kautis nori, pirmieji du AZ nariai. Po to jiems bus atskleistas reikalaujamas AMV žanras bei daina, pagal kurią jiems reikės sukūrti AMV ne mažiau kaip per dvi savaites be galimybės pratęsti deadlinę. O po to viskas klostysis kaip ir įprastoje amv kovoje. Skelbiamas balsavimas - žiūrovų teismas, kuris ir nulems kas laimėjo. Nepamirškime tik kelių taisyklių, kurias rasite čia.
Spoileris:
Šiuo metu, dėl turimo baudos taško atmintyje, šioje kovoje negali dalyvauti šie autoriai: Squall, Matasogi, 1998ltr, DamnKazu, Denix, Edvis.



Kovos informacija
AMV Žanras: Bus paskelbtas pasirašius pirmiems dviem autoriams dėl kovos.
AMV Trukmė: Minimum 1 minutė
AMV Daina: Bus paskelbta pasirašius pirmiems dviem autoriams dėl kovos.
Deadline: Dvi savaitės be galimybės pratęsti.


Taigi, laukiu norinčių kautis!!!
Žiūrovus ir nespėjusias kolegas, norečiau padrąsinti palaikyti mūsų porelę kovos eigoje bei nepamiršti prabalsuoti ir jei gali... pakomentuoti