Laikas niekada nestoja. Ir tu jam niekaip neįsakysi sustoti, palaukti truputį. "Sustok akimirka žavinga!" Ne... Jis neklauso... O gal nenori klausyti? Net nepajunti kaip praeina dienos... Mėnesiai... Metai. Ir štai vėl žvelgi į ateitį su viltimį, o praeitis te lieka prisiminimų kratiniu. Neabejotinai 2013 metai Lietuvos AMV bendruomenei buvo labai sekmingi. Daugybe naujų veidų papildė senbuvių gretas. Kokybiškų darbų gausa žavėjo žiūrovus ir net viską mačiusius veteranus. Naujoji karta nestoja stebinti. Kiek protingų žodžių mums išsakė komentatoriai... O dar kiek valandų išėjo žvelgiant į ekraną ir mąstant "O kaip toliau...". Aš drįstu teigti, kad mes esam... Viena, graži ir vieninga AMV bendruomenė - nusiteikus padėti viens kitam kaip tik iškyla reikalas, o laisvalaikiu pasidžiaugti viens kito draugija. Mes kaip didelė šeima. Visi pažįstami - visi savi! Tik vat... Vat... Niekaip nerandam taikos pypkės tame nelemtame AMV kovų fronte... Praėjo vos metai, o kovų jau apie 30. Išbandžiusių savo jėgas kūrėjų - 25. Pradedant vystyti šį projektėlį, pasakysiu atvirai, tokių skaičių tikrai nesitikėjau. Ypač prisimenant tuos laikus, dar prieš visko kaltininką - STARS AMV kovų turnyrą, kai AMV senolių vos vienas kitas sukiojosi aplink AZ, o Youtube buvo grupelė atsiskyrusių, šviežutėlių editoriukų (eh?)... Kai abu šie frontai nesutarė tarpusavyje, tokia gausa kovų, kūrėjų ir vienybė tarp jų atrodė neįmanoma! Na, bet štai kaip viskas susiklostė. Taigi, užteks tų prisiminimų ir žengiam iškart prie reikalo! Siekiant paaštrinti mūsų kovų fronto atmosferą, skelbiu pirmuosius geriausio 2013 metų AMV kovų darbo rinkimus! Čia susikauna tik stipriausi iš stipriausiojų! Čia - titanų kova!

Kovos eiga


Kova susideda iš dviejų etapų.
Pirmasis etapas - surenkama AMV išmanančių, besidominančių, kūriančių žmonių komisija, kurios kiekvienas iš narių turi sudaryti savąjį TOP5 iš visų AMV kovų darbų vykusiu 2013.01.01 - 2013.12.31 laikotarpiu. Gavus visų komisijos narių topus - sudaromas finalinis TOP5, kuris keliauja į antrąjį etapą. (Šiuo metu komisiją sudaro Absurdëh, Moon, JakeGirl ir Pearliik. Tikėkites jų komentarų!)
Antrasis etapas - žiūrovų teismas. Kaip ir normalioje kovoje - balsavimo metu, žiūrovai nuspręs kuris AMV 2013 metais buvo geriausias! Taip pat laukiami ir komentarai! Paargumentuokite kodėl vienoks darbas yra geresnis nei kiti, kodėl balsavote, kas paskatino. O jei galit - pakomentuokite visus darbus! Komentarai visados laukiami.

Kovos darbai



Moon - Run Into Tomorrow



Apomas - There's no answer



Squall - Battle Royale



Wingweaver - Not this time, not here



TrXdorif - I don't even...



Komisijos paminėtų darbų sąrašas

Spoileris:
1. Moon - Run Into Tomorrow : 2 taškai (JakeGirl ir Absurdëh)
2. Apomas - There's no answer : 2 taškai (Absurdëh ir Moon)
3. Squall - Battle Royale : 2 taškai (Absurdëh ir Moon)
4. Wingweaver - Not this time, not here : 2 taškai (Moon ir JakeGirl)
5. TrXdorif - I don't even... : 2 taškai (Absurdëh ir JakeGirl)
6. Jakegirl - Blooody Nightmare : 1 taškas (Moon)
7. Girls - 4 Witches : 1 taškas (Absurdëh)
8. aCid - Never Changes : 1 taškas (JakeGirl)
9. Abalys - My way : 1 taškas (Moon)
10. Abalys - How I Feel : 1 taškas (JakeGirl)
11. Abalys - Let's Ride : 1 taškas (Pearliik)
12. SempaiEditz - Answer is Online : 1 taškas (Pearliik)
13. Moon - Babes gone Mad : 1 taškas (Pearliik)
14. DamnKazu - The.End : 1 taškas (Pearliik)
15. VikiChan - You & Me : 1 taškas (Pearliik)


Balsavimas vyks iki 2014.02.25