Taip, Jums tikrai nesivaidena! Labai ilgą laiką, mintyse beplaukiojanti įdėja pagaliau išvydo dienos šviesą. Projektas pradėjo įsibegėti ir kol kas detalių, komandos sudėties ir plano neminėsiu (nenoriu gadinti įdomumo ir laukimo), bet tikrai pasakysiu, kad Banzai antrąjį numerį išvysite rugpjūčio mėnesį. Tačiau ši gija yra tik laikina, kuri bus aktyvi tik iki liepos 9 dienos, liepos 10 dieną šią giją užrakinsiu. Tiksli žurnalo išleidimo data bus paskelbta liepos 15 dieną. O dabar plačiau apie patį žurnalą:

Banzai įdėja gimė 2007 metais forumiečiams, kuriems ir pasisekė ją įgyvendinti - buvo išleistas pirmasis Banzai numeris.
Štai parsisiuntimo nuoroda: >>> CLICK HERE <<<
Bet visų nusivylimui - projektas sustojo, kadangi tai buvo savanorinė įdėja ir teko ganėtinai nemažai laiko paskirti tam, o didžioji dalis vis dar mokėsi ir turėjo kitų prioritetų. Mano nuomone ir manau daugelio, kurie matė pirmąjį numerį - Šis projektas turėjo šviesią ateitį. Turbūt buvo likimas, jog šis projektas anksčiau ar vėliau tęsis - taip ir įvyko.

Dabartiniuose planuose yra įdėja žurnalą kurti plačiąjai auditorijai, jame pamatysite daugiau įvairių straipsnių apie Japoniją kitokiomis temomis, nei vien tik anime, manga ar muzika. Preliminari leidimo data vis dar sprendžiama ir priklausomai nuo komandos dydžio - galimybė leisti po 1 numerį kas 2 ar 3 mėnesius, bei pats žurnalas bus kiek platesnis nei 20 puslapių. Taip pat neslėpdamas pasakysiu, jog yra galimybė, jog pats žurnalas, bei jo pavadinimas gali visiškai skirtis nuo savojo pirmtako (kas yra vis dar svarstytina atsižvelgiant į darbų planą), bet jis tikrai nepraras pamatų.






Sukūriau šią giją ne tik dėl to, jog praneščiau, kad Banzai atgyja, bet ir išklausyti Jūsų, Mieli Būsimieji Skaitytojai, kritikos, nuomonių, pasiūlymų, bei pateiktame temų balsavime išsiaisškinti Jums aktualiausias temas ir dalykus, kuriuos Jūs norėtumėte pamatyti žurnale, taip pat nepamirškite, kad galite pasiūlyti ir savų temų. Nesivaržykite ir pasisakykite apie projektą.
O galbūt norite pasiūlyti savo pagalbos ranką straipsnių rašyme? Galbūt esate kiek daugiau pažengęs šioje sferoje ir norėtumėte paskirti šiek tiek savo laisvo laiko padėti "augti" žurnalui?
Dar kartą primenu:
  • Kiekvieno nuomonė svarbi!
  • Temų sąrašas bus plečiamas.
  • Kuo daugiau nuomonių - tuo geresnis rezultatas.
  • Kiekvienas savanoris gali prisijungti, priimami ir pavieniai straipsniai.


Su mielu noru išklausysime kiekvieno, tad galite rašyti komentaruose arba, jeigu turite konstruktyvių pasiūlymų, įdėjų, nuomonių ar kritikos ir norite man parašyti privačiai, su manimi galite susisiekti vienu iš šių būdų:



Laukiame komentarų!!!