Hungry Joker

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • nemesis
    Super mega ultra rašytojas

    • 2010 11 08
    • 1178

    Hungry Joker

    <img src="http://i.imgur.com/yVju7HU.jpg" align=left hspace=13 width=218height=350 ></img><hr/>
    Hungry Joker
    <hr/>Metai: 2012 - 2013
    Žanrai: Veiksmas, komedija, mokslinė fantastika,
    Istorijos autorius: Tabata Yuuki
    Dailininkas: Tabata Yuuki
    Apimtis 3 tomai/24 skyriai
    Skaitykite intenete: Mangareader.net
    MAL reitingas:
    7,51
    Papildoma Info:

    Vieną tamsią naktį miesto centre buvo aptikti paslaptingai švytintys žmonių palaikai. Ištirti šį keistą reiškinį, buvo iškviestas vietinis mokslininkas Haiji, kuris turi keistą ryši su šiuo reiškiniu. Prieš šešerius metus jis prarado atmintį ir praktiškai nieko neatsimena, vienintelis išlikęs jo prisiminimas: tūkstančiai keistai švytinčių, negyvų kūnų, keistas apsirengęs vyriškis ir paslaptingas juodas obuolys. Pats obuolys labai įdomus: jo neįmanoma sunaikinti, kontaktas su šiuo obuoliu suteikia žinias apie gravitaciją, tačiau visi šie asmenys, kurie prisilietė prie šio obuolio, miršta paslaptingomis mirtimis. Haiji išdrįsta paragauti šio „uždrausto vaisiaus“ ir išlieka gyvas, tačiau neįgyja žinių, bet įgauna sugebėjimą valdyti pačią gravitaciją. Taip prasideda jo kelionė, kurios tikslas - išsiaiškinti savo praeitį.


    <hr/>

    <hr/><img src="http://i.imgur.com/hgc9gNr.jpg" align=right hspace=13 width=218height=311 ></img>Piešimas - vidutiniškas, nieko neišsiskiriantis iš kitų mangų, galbūt kiek „nuobodokas“. Autorius bandė sukurti kažką panašaus tarp šoneniško ir „tamsaus“ piešimo stiliaus, tačiau tai jam nelabai pavyko.

    Veikėjai - įdomiausias ir vienintelis man tikrai patikęs veikėjas Haiji - nestandartinis ir netipiškas pagrindinis herojus, praktiškai išprotėjęs dėl mokslo, nerodantis jokių emocijų. Kiti veikėjai nieko neišsiskiriantys.

    Istorija - pasirodo pasaulyje yra daugiau tokių relikvijų (eurekų), suteikiančių žmonėms išskirtinių subebėjimų, todėl Haiji pradeda jų ieškoti. Dėl šių relikvijų kovoja ir dvi kitos labai slaptos organizacijos. Taigi visas siužetas sukasi apie eurekų paiešką ir lenktynes: kas surinks daugiau eurekų.

    Autoriaus žodis - tipinis, šoneniškas produktas, su labai specifiniu humoru. Tiesa, patiko eurekų idėja ir jų susiejimas su praeityje garsiais mokslininkais. Verta išbandyti užkietėjusiems žanro mėgėjams.




    <hr/>

    <hr/>
    1
    5
    0%
    0
    4
    0%
    0
    3
    0%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0

Working...