Anorexia - Shikabane Hanako wa Kyoshokushou

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Anorexia - Shikabane Hanako wa Kyoshokushou

    <img src="http://i.imgur.com/D2ts79C.jpg" align=left hspace=13 width=246height=350 ></img><hr/>
    Anorexia - Shikabane Hanako wa Koushokushou
    Anorexia: Shikabane Hanako is Anorexia; アノレクシア~しかばね華子は拒食症~
    <hr/>

    Metai: 2011 - 2013
    Žanrai: Drama, erotika, siaubas, seinen. N-18
    Istorijos autorius: Akira
    Dailininkas: nini
    Apimtis: 2 tomai, 16 skyrių
    Tipas: Manga
    Anime - Planet ; MAL

    Skaityti internete: MangaFox

    Kiti šio autoriaus darbai: Bakemono Club; Kyouran Kazoku Nikki; Mushi to Medama; Sasami-san@Ganbaranai; Sengaku; etc.

    Aprašymas: Ryoji Seusu visiško atsitiktinumo dėka tampa Hanako Shikabane tarnu. Nelaimė ceche pririša jį prie mergaitės visiškai. Bet tai nėra bėda, nes pačio Ryoji gyvenimas ne rožėm klotas. Jo didžioji simpatija vis naudojasi jo butu, kad miegotų su kitais vaikinais, o ir šiaip gyvenimas šiam herojui nemielas dėl daugelio priežaščių. Bet susitikimas su Hanako apverčia jo kasdienybę aukštyn kojomis - jis pradeda ja rūpintis ir gyventi kartu su ja, bei jos šeima, nors pastaroji turi didelę paslaptį, kurią reikia slėpti nuo visuomenės.

    <hr/>

    <hr/><img src="http://i.imgur.com/Zsb6y8u.jpg" align=right hspace=13 width=225height=322 ></img>Ši manga mane sužavėjo visapusiškai. Na, nebent išskyrus komiškus momentus, be kurių, galima pastebėti, neapsieina beveik nė viena manga. Hanako ir Ryoji santykiai ganėtinai visapusiški, bet tai nėra mangos ašis (bent taip tikiuosi). Mangos esmė sukasi apie Shikabane šeimą, kurios gyvensena tikrai nėra sektinas pavyzdys jau nekalbant apie daugelį kitų nukrypimų nuo visuomenės normų. Sunku man suformuoti savo požiurį į šią mangą, bei ją apibūdinti. Tai kaip ir siaubo žanro atsovė, bet kaip ir erotika ir komedija aptraukta šiurpo šydu.
    Piešimas - Valio, valio, valio nini už labai puikų darbą piešiant šią mangą. Neturiu dėl ko prisikabinti visiškai. Mergaitės yra mergaitės, berniukai yra berniukai ir jų tikrai nesumaišysi. Visi kampai, detalės ir visa kita puikiai perteikia istoriją, bei jos detales. Geriau net negalėčiau tikėtis.
    Veikėjai - Galiu drąsiai teigti, kad visi veikėjai yra savotiški ir turi savo šarmo. Gal nebent pats Ryoji yra lėtokas, bet tuo jis labai gerai pasitarnauja istorijai ir tikriausiai mangai besiplėtojant jo charakteris dar išryškės. Pliusas ir už tai, kad kiekvienas veikėjas turi savo baisių demonų, nėra dviejų vienodų personažų.
    Siužetas - Čia galėčiau paminėti vis pasirodantį nenuoseklumą. Skaitymo metu tenka grįžti porą puslapių atgal, kad suvokti kas vyko ir kaip čia atsirado kita istorija, nors buvo pasakojama kažkas kito. Pats siužetas man dar negirdėtas ir nematytas, bent jau iš tokio rakurso tai tikrai. Pliusas už originalumą iš manęs. Atmosfera sukuriama gerai, bet, kaip jau minėjau komedijinės vietos man atrodo nors ir tikroviškai, bei skoningai, bet nereikalingai.

    Verdiktas: Vertinu 4/5, nes perdėtai pompatiška pabaiga numušė susižavėjimą.

    <hr/>

    <hr/>
    Siųstis: Manga Traders
    <hr width=240 align=right />
    1
    5
    0%
    1
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...