Gunmania

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Gunmania

    <img src="http://i455.photobucket.com/albums/qq276/DjSidux/AnimeZona/Gunmania-l0.jpg" align=left hspace=13></img><hr/>
    Gunmania
    ガンマニア
    <hr/>


    Metai: 1999
    Žanrai: Veiksmas, komedija, seinen.
    Istorijos autorius: Kouta Hirano
    Dailininkas: Kouta Hirano
    Apimtis: 1 tomas, 3skyriai
    Tipas: Manga

    Anime - Planet

    Skaityti internete: MangaFox

    Kiti šio autoriaus darbai: Hellsing, Angel Dust, Hi and Low, Ikaryaku, Drifters, etc.

    Aprašymas: Vien pažiūrėjus į įstorijos autoriaus vardą galima jau daug maž suprasti apie ką bus istorija. O būtent ši istorija pasakoja apie Bando Eiji, "hitmeną", nors jam pačiam būti taip vadinamam siaubingai nepatinka. Na, ir žinoma Bando galvoje ne vieno ir ne dviejų varžtelių trūksta. Jis išsidirbinėja visiškai nepanašėdamas į profesionalą: labiau jau į pabėgusį arba per klaidą paleistą psichikos ligonį (nors kas tokį per klaidą paleistų). Visas istorijos smagumas ir komedija prasideda nuo tos sekundės kai jis pradeda rinktis taikinį po taikinio visus stebindamas savo mąstymu.

    <hr/>

    <hr/>Norėjosi kažko dar šio autoriaus pamėginti ir mano dėmesį atkreipė Gunmania: dėl savo ilgio ir dėl siužeto. Mangą sudaro trys istorijos, kuriose net Alucardui žudymo stiliumi nenusileidžiantis Bado turi vis kitokį taikinį. Bet tai ne viskas. Žudynės ir skerdynės tikrai Kouta Hirano stiliaus. Daug kraujo, žarnų ir dar visokio velnio, nes detalių gausa ši manga nesiskundžia. Siužetas nieko nuostabaus. Yra žudikas, yra aukos. Viskas. Juokeliai atskira kalba. Pirmieji du skyriai iš manęs nė šypsnio neištraukė, bet trečiasis pataikė ten kur reikia. Iki ašarų juokiausi ir vis iš naujo skaičiau. Gal gėjiški juokeliai ir ne man, bet autorius kažkaip juos sugebėjo pateikti taip, kad ne tik patiko, bet pralinksmino visą likusią dieną.

    Verdiktas: Kas nori greito skaitalo - labai prašom, neapkraus, o gal net ir pralinksmins. Vertinu 3,5, bet suapvalinu iki 4 vien dėl paskutinio skyriaus.

    <hr/>

    <hr/>
    Siųstis: Manga Traders
    <hr width=240 align=right />
    2
    5
    0%
    1
    4
    0%
    1
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Hellsing_lover
    Purinsesu no Darukuneso




    • 2007 02 15
    • 1318

    #2
    Vienas tokių ilgesnių ir išbaigtesnių ankstyvųjų K. Hirano darbų... be hentai elementų. Intensyvi veiksmo ir kraujo pakrauta istorija su keliais komedijos elementais. Kaip visada, visiškai savu stiliuku atliktas Bando šioje istorijoje jau būtų Integros tėvo ir, berods, dar vienas veikėjas būtų Volterio atitikmuo Hellsing visatoje.
    Bendrai paėmus, iš manęs Hirano darbai nieko kito taip ir negauna, kaip 5/5
    Šia tema tai tikrai mėgstančius Hirano darbus siūlyčiau paskaityti iš mažiau jo žinomų mangų Hi and Low ir Bishounen de Meitantei de Doesu.

    Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

    Comment

    Working...