Because I'm the Goddess (Manga)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Because I'm the Goddess (Manga)

    <table width="760"><tbody><tr><td><div align=justify><img src=http://img64.imageshack.us/img64/6194/becauseimthegoddessv1p0.jpg hspace=15 border=2 align=left width=350 height=520></img><hr>
    神様だもの(Because I'm the Goddess)
    - Todėl, kad aš - deivė -
    <hr>
    Autorius/dailininkas: Shamneko;
    Pasirodymo metai: 2003;
    Leidimo laikotarpis: 2003-11 - 2004 - 12;
    Žanras: nuotykiai, komedija, erotika, parodija;
    Panašios mangos: -;
    Skyrių/mangos knygų: 19/3;
    Ekranizacija: -





    Aprašymas: Pamirškite iki šiol matytus didvyrius, didvyres ir visus kitus apsimetėlius. Ji tokia vienintelė ir nepakartojama, ji - deivė Pandora. Stipri, turi didelius "privalumus", stebuklingą galią ir mažai proto. Ar gali būti tobulesnių būtybių? Taigi deivė medžioja dalykus, vadinamus "dovanomis", kurios suteikia galią apsėstoms jų moterims valdyti vyrus ir tikisi jas surinkusi tapti tikra dievybe.

    Gal ir gerai viskas būtų vykę, jei tik Pandora vieną dieną nebūtų sutikusi vaikinuką vardu Aoi. Tada viskas ir prasidėjo. Paaiškėjo, jog Pandora turi vieną trūkumą - panaudojusi magiškas galias ji pavirsta vaiku, o buvusią formą atgauti gali tik pabučiavusi Aoi. Taigi dideliam vaikinuko nepasitenkinimui jis tapo "Ypatinguoju Pandoros tarnu"






    <hr>
    Veikėjai:
    <hr>

    <div align=left><table><tr><td width=230><div align=left>
    Aoi

    <img src="http://img163.imageshack.us/img163/5198/croppercapture48.jpg" width="180" height="230" hspace=2 border=1></a>

    </td><td width=6></td><td width=230><div align=left>
    Pandora

    <img src="http://img684.imageshack.us/img684/1831/croppercapture49.jpg" width="180" height="230" hspace=2 border=1></a>


    </td><td width=6></td><td width=230><div align=left>
    Katinas

    <img src="http://img708.imageshack.us/img708/5179/croppercapture50.jpg" width="180" height="230" hspace=2 border=1></a>


    </td></tr><tr><td width=200><div align=justify>Neūžauga mokyklinio amžiaus jaunuolis, pirmą kartą Pandorą išvydęs mėginančią užšokti ant medžio. Prieš Pandorą jaučiasi neūžauga. Nepakenčia, kai Pandora vadina jį savo "tarnu", tačiau yra jai neabejingas. </td><td width=6></td><td width=170><div align=justify>Deivė, nusileidusi žemėn su tikslu surinkti vadinamąsias dovanas. Jos galia neapsakoma, bet turi ir ji vieną mažą trūkumėlį... Be bučinio nė iš vietos. O ir bučiuoti ją turi tik Aoi, taigi pamažu Pandora jį pamilsta, tik gaila, jis jos kerams atsparus... </td><td width=6></td><td width=170><div align=justify> Ne visai paprastas katinas, lydintis Pandorą jos kelionėje, pats nemažai įsipainiojęs į visą raizgalynę. Istorijos eigoje atskleidžiamas tiek jo vardas, tiek kas jis yra, tačiau kol kas vadinkime jį kodiniu vardu "katinas". Sakyčiau protingas murkis, dar ir kalbėti moka. Daugiau žino, nei parodo. </td><td width=6></td></table>


    <hr>
    Autoriaus reziumė:
    <hr>

    <table width="760"><tbody><tr><td><div align=justify><img src=http://img189.imageshack.us/img189/7205/becauseimthegoddessv2p0.jpg hspace=15 border=2 align=right width=250 height=300></img> Rašydamas šį aprašymą vis dar šypsausi, toks smagus kūrinėlis. Ir kaip parodija, ir kaip komedija, ir kaip moteriškosios lyties reabilitacijos priemonė.

    Istorija kaip ir tipiška - standartinis vaikinukas, gal truputį labiau mėgsta smurtauti nei kiti, na ir dar apsirengęs kaip gotas. Mergina veikėja kvailoka, bet graži, įsimyli pagrindinį veikėją. Vienu žodžiu - užskaitom. Istorija iš pradžių be priežastinių ryšių pamažu įsisiūbuoja visai smagiai.

    Kažkaip niekada nepagalvotum, kad Japonijos kūriniuose rasime antikinės religijos interpretaciją, ir dar taip smagiai padarytą. Nusišypsoti tikrai privers. Nors pradžia to ir neparodo, iš mito tėra tik du dalykai - Pandora ir dovanos, tačiau siužetas bėgėjasi kol baigiasi mitologiniais dalykais.

    Piešimas lengvas, tačiau mielas ir jaukus akiai. Fonai gražūs, Pandoros privalumai irgi. Veikėjas daugiau mažiau irgi neįprastas, čia ne jis merginas išnaudoja, o jos jį. Nors toks išnaudojimas, kaip čia pasakius... Aš pats tokio norėčiau.

    Mano įvertinimas lygus ir be jokių klausimų - 9/10, 5/5. Kam dar tie pliusai, minusai. Jei tik manga priverčia nusišypsoti, tai jau kažką reiškia. O jei ji tik trijų knygų formato, na tai be klausimų imam ir skaitom. Pamėginkite, gal ir Jums patiks kaip ir man.
    </div></td></tr></table>

    <hr>
    Vaizdai iš mangos:
    <hr>
    <hr>

    Spoileris:
    </div></td></tr></table>
    2
    5 (Nuostabi)
    0%
    2
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1 (Niekalas)
    0%
    0
Working...