Ai yori Aoshi

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Ai yori Aoshi

Žanras: romantika, erotika, komedija, drama.
    Formatas: TV (24 ep + 2 special), 23 min.
    Transliacija: nuo 11.04.2002 iki 26.09.2002
    Režisierius: Masami Shimoda
    Studija: J.C.Staff

Sakura, bučiniai saulėlydžio fone, krūva mergų ir kiti hareminės romantikos atributai

Kaoru Hanabishi ir Aoi Sakuraba dar vaikystėje susižadėjo. Taip nusprendė tėvai. Jų šeimos galingos biznierių dinastijos todėl santuoka visiems naudinga. Primena mūsų Vytautą kuris dalino savo dukras į kairę ir į dešinę. Aišku ne šeip o politiniais sumetimais. Deja sužadėtuvės buvo nutrauktos, nes Kaoru pasakė "Šikau ir tapšnojau ant visos šitos debilų šeimynėlės" ir išvažiavo atsisakęs visų teisių į palikimą. Įstojo į universitetą ir ramiai sau gyveną. Viskas galėjo taip ir baigtis, bet Aoi buvo kitos nuomonės. Ji nusprendė būti Kaoru žmona ir nieko kito. Taip baisiai jai patiko tas berniukas.
    Vieną vakarą Kaoru grįždamas iš universiteto sutinka gražią merginą. Taip taip, Aoi. Iš pradžių nepažysta kol nepamato jų vaikystės nuotrauką. Vaikinas pasimeta. Jį galima suprast. Mergina, kuria vos prisimena, rimtu veidu pareiškia aš būsiu tavo žmona. Jau norėjo pasiųsti ją....namo, bet..... Mergina visai graži, darbšti, puikiai gamina ir labai jį myli.
    Kadangi čia pas mus haremas tai po truputi po vienu stogu įsikuria ir daugiau merginų.... ir mergaičių. Kad linksmiau būtu.

Kaoru nėra jau toks ir standartinis hareminis herojus. Jis visai protingas, rūpestingas, santūrus ir neištvirkęs. Na normaliai ištvirkęs...... Kartais patenka į dviprasmiškas situacijas, bet ne dėl savo kaltės. Gerai, kad mergaitės jo nemuša......na beveik.

Aoi yra ideali žmona made in Japan. Tai dar labiau pabrėžia kimono, kurį Aoi dėvi beveik visą laiką.
    Jos begalinė meilė ir atsidavimas glumina ir net erzina. Dėl Kaoru ji gali padaryt viską. Pasakytu Tu man atsibodai. Pasikark ir pasikartų. 100%. Likusios merginos jau kažkur matytos tiek išvaizda tiek charakteriu. Yra labiausiai nemėgstamas tipažas - tarnaitė (su dideliais papais aišku). Tik amerikietė blondinė patiko. Labai simpatiška ir linksma. Dėl tam tikrų priežasčių porelė savo santykius turi laikyt paslaptyje todėl vaikino dėmesio kovoja visos. Bet visai gražiai ir korektiškai. Tiesiog graži ir didelė šeima.

Nors dauguma personažų yra ne vaikai, bet serialas gan vaikiškas. Bučinys ne vienas, bet kiekvienas nekaltas kaip ir pirmasis. Romantika irgi. Tikrai ne Honey and Clover ar Rec. Amžių primena tik dažnos išgertuvės. Siužetas standartinis. Yra privalomos serijos: siaubo, karštieji šaltiniai, paplūdimys, festivalis.... Pabaigoje truputi dramos. Erotika gan švelni ir vietoje. Triūsikai matosi ten kur ir turi matytis. Piešimas visai kokybiškas. Pusėtinas humoras todėl žiūrisi lengvai.
    Yra ir antras sezonas - Ai Yori Aoshi: Enishi. Kažko naujo ten nepamatysit, bet jei po pirmo sezono personažai dar neatsibodo tikrai galima pažiūrėt. Truputi geresnis piešimas. Truputi liūdnesnis.

Įvertinimas:
    8 balai. Trūksta originalumo ir tikroviškesnių charakterių. Labai jau vaikiška ir saldi romantika. Aoi truputi užknisa.

Reziumė:
    Haremo ir kawainų mergaičių mėgėjams.

Papildoma info:
    Torrent /\ OP /\ ED /\ AMW /\ AMW

53
    5
    0%
    27
    4
    0%
    13
    3
    0%
    7
    2
    0%
    3
    1
    0%
    3
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
    • 2161

Killerbee pas Tave santuoka nesekminga ar toks romantikas nuo prigimties? Vien i
    screenshot'us paziurejus sispsena verzte verziasi

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius slicKrox
      Killerbee pas Tave santuoka nesekminga ar toks romantikas nuo prigimties? Vien i
      screenshot'us paziurejus sispsena verzte verziasi
      Nea......Tiesiog haremo noriu!!!!!!!! Kadangi shansu turet ner tai bent anime paziuriu.

Comment

• Evil_of_Darknesz
        Suicide is painless...

• 2006 04 09
        • 998

Smagiai ziurisi, sake, kad labai panasus i "Love Hina" aciu dievui tai netiesa 9/10

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius Evil_of_Darknesz
          Smagiai ziurisi, sake, kad labai panasus i "Love Hina" aciu dievui tai netiesa 9/10
          Jo, panasu bet tik zanru. Uz Love Hina daug geriau.

Comment

• Evil_of_Darknesz
            Suicide is painless...

• 2006 04 09
            • 998

Ai dar vat vienas klausimas, prisiskaiciau, kad Ai Yori Aoshi: Enish labai sugadintas, tai vat ar apsimoka man ziuret tesini ar palikt tiek kiek paziurejau?

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Autorius Evil_of_Darknesz
              Ai dar vat vienas klausimas, prisiskaiciau, kad Ai Yori Aoshi: Enish labai sugadintas, tai vat ar apsimoka man ziuret tesini ar palikt tiek kiek paziurejau?
              Gali ziuret drasiai imho. Kazkokio sugadinimo nepastebejau. Gal Koaru bishki kvailesnis pasirode.

Comment

• Qadro
                Dievo rykštė :/

• 2007 08 10
                • 20

Esu mates ta Ai yori Aoshi ... gal visai nieko , bet mane siek tiek suerzino , kad normaliai nesibaige
                Spoileris:
                Galejo tie 2 pagrindiniai veikejai ( nepamenu vardu xD ) susituokt , arba bentjau visiems pranest kad tuokiasi ( lygati nesusituoke jie , vel atminties spraga xD )
                bet ko noret - visi tokio zanro anime baigiasi panasiai =/ , tad 4/5 duodu.
                sigpic

Comment

• Vienuolis
                  Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
                  • 165

Iš AMV ir aprašymo tai čia romantika su ecchi, bet iš skrenu gryna erotika. Ar tik man čia taip ar killerbee tas scenas pagavo?
                  >_< 500x130

Comment

• Krad
                    It's time to spy

• 2007 03 24
                    • 585

Man žinot ko anime tame trūko? Em... Istorijos kažkokios... esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus, ir esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus, aplink vieną tašką atrodo tą istoriją. Galų gale jie ten išvis atrodo... na piešimas normalus, muzika ir įgarsinimas (kiek pamenu po 2 metų) irgi puse velnio, bet tikrai neužsifiksavo man tas anime. 6/10 max...
                    Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Autorius Vienuolis
                      Iš AMV ir aprašymo tai čia romantika su ecchi, bet iš skrenu gryna erotika. Ar tik man čia taip ar killerbee tas scenas pagavo?
                      Nu as gi iskrypes dedule tai ir skrynai tokie. O amw linksmu neradau. Visi kazkodel romatishki.
                      Tavo skoni as zinau tai manau tau tikrai patiks.

Comment

• Vienuolis
                        Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
                        • 165

Dėkui už informacija
                        >_< 500x130

Comment

• Mplius
                          Pasimetęs

• 2007 09 12
                          • 133

Jų šeimos galingos biznierių dinastijos todėl santuoka visiems naudinga. Primena mūsų Vytautą kuris dalino savo dukras į kairę ir į dešinę. Aišku ne šeip o politiniais sumetimais. Deja sužadėtuvės buvo nutrauktos. Kaoru pasakė "Šikau ir tapšnojau ant visos šitos debilų šeimynėlės" ir išvažiavo atsisakęs visų teisių į palikimą.
                          Manau tai kiek neteisinga.
                          Spoileris:
                          Niekas ten nebuvo naudinga, tiesiog Kaoru pabėgo iš ten, nes jį mušė, engė jo, nes jis net ne tos šeimos narys buvo. Jam to buvo per daug. Santuoka niekuo čia dėta. O ir pažadas buvo kažkiek vaikiškas ir ne prie ko. Juk jie vaikai buvo.
                          Manau, sukūrei neteisingą įspūdį, gal tu anime nematei? Na, čia mano nuomonė, aš viską supratau kitaip nei aprašei. Viskas daug giliau.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Mplius; 2007-09-26, 18:33.

P.S. AC truputį mirė lol.
                          dArt (click) MAL (click)

Comment

• Evil_of_Darknesz
                            Suicide is painless...

• 2006 04 09
                            • 998

Aha, butu dar gerai, kad cia ka tu paspoilinai patalpintum i sploileri....

Comment

• Mplius
                              Pasimetęs

• 2007 09 12
                              • 133

Sorry, pirmą kart tokį dalyką darau, nepratęs prie tokios sistemos. Pataisiau.

P.S. AC truputį mirė lol.
                              dArt (click) MAL (click)

Comment

Working...