Metai: 2006 Žanras: Comedy, Fantasy, Romance Autorius: Yamaguchi Noboru Seriju: 13 Apie filmuka Šis anime gali kažkuo priminti Hary Potery, kuris iš tolo neprilygsta šiam filmukui. Viskas prasideda fantazy pasaulyje, vienoje Tristeino burtininkų mokykloje, apie mergaite vardu Louise. Tai gi šią mergaitę klasiokai pravardžiavo Louise the Zero ,nes jai niekaip nesisekdavo atlikti taisyklingai burtų - tiesiog viską susprogdindavo. Ir vieną kartą vyko pamoka, kurios tikslas išsikviesti kokį nors gyvūną iš kito pasaulio, kuris taps kvietusiojo naminiu gyvūnėliu. Visiems klasiokams sekėsi gerai, kol neatėjo eilė Louisei. Ji sugebėjo išsikviesti berniuką iš žemės, vardu Saito. Taip jis tapo jos augintiniu. Turiu pabrėžti, kad Louise buvo itin griežta ir žiauri tam berniukui pvz.: liepė miegoti ant šieno kupetos ir plauti jos kelnaites, o bausmė nepaklusus - jokio maisto. Paskui paaiškėja, kad tam fantazy pasaulyje byloja legenda apie Gandalfa .Tai žemietis, įgaunantis galia idealiai valdyti bet kokį ginklą ar mašina. Savaime suprantama Saito įgauna tas galias. Čia nuotykiai tik prasideda, berniukui tenka kautis su visokias monstrais ir burtininkais. Mano nomone Anime išties puikus ir sotus nuotykiais. Minusu gal ir buvo, bet neprisimenu nei vieno. Tikrai vertas dėmesio. Ką tik prasidėjęs trečias sezonas (ANN) Download:TorrentSpy |
Zero no Tsukaima
Collapse
X
-
Zero no Tsukaima
94559.57%56432.98%31317.02%1626.38%617.45%7Žymos: Nieko -
Well viena pastab tik turiu ^^:; o~ne~gaiiiI~ nevadink anime filmukais... -.- -
Antras sezonas ziauriai nuvyle. Puse teko prasukt. Pirma kart man taip, kad pratesimas akivaizdziai prastesnis. Saito pro papus ramiai praeit negali o buvo visai padorus berniukas. Kiti personazai irgi transformavosii fig zino ka. Pabaiga sux irgi.Comment
-
Na jai tau sitas sezonas sux tai ka pasakytums apie Shakugan no Shana Second. Man atvirai skant ten lbiausiai kniso viskas ka pamatau, jau geriau jo nebutu.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Šitas anime man kažkaip lengvai susižiūrėjo. Įspūdžio nepaliko didelio, bet pasijuokti buvo iš ko. Antras sezonas tai so-so žiūrimas bet, kad Saito tik į papus žiūrėt pradėjo tai kažkodėl neatrodė jog pablogintu sezonąThere's nothing right in my left brain,
there's nothing left in my right brain.Comment
-
Zero no Tsukaima trecias seasonas
http://www.dannychoo.com/fauna_detai...+Season+Three/Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2008-01-17, 18:32.Comment
Comment