Gundam 08th MS Team

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Evil_of_Darknesz
    Suicide is painless...

    • 2006 04 09
    • 998

    Gundam 08th MS Team

    "Mobile Suit Gundam 08th MS Team"

    Metai: 12(OVA) 1996.01.25-1999.07.25
    Movie: 1998.08.01
    Žanras: Action, Mecha, Drama, Sci-Fi.
    Studija: Bandai Visual, Sunrise, Asahi Production
    Epizodo trūkmė: 24 min.
    AniDB Miller's Report Movie



    "Gundam 08th MS Team" tai garsiosios "Kidou Senshi Gundam" tęsinys, jame pasakojama, apie 08th komandos iš Federation kariuomenės nuotykius, besitęsiantį karą tarp Zeon ir Federation, ir apie du žmonęs kurie įsimyli vienas kitą, nors jie yra priešingų barikadų pusėse (kažkas panašaus į Romeo ir Džiulijietą ). Enshiro Amada yra jaunas kapitonas, kuris norėdamas padėti kosmose paklydusiam Federation kareiviui, nuskrenda prie kareivį atakavusio Mobile Suit jį puola ir labai pasimeta pamatęs Mobile Suit pilotą, tiksliau pilotę moterį Aina Sahalin, jų abiejų Mobile Suit'ai sprogsta, neturėdami iš ko rinktis jie nusprendžia abu laikytis iš vien. Na vientisos istorijos šiame anime nėra, dažniausiai kiekvienoje serijoje 08th komandai duodama misija, kurią jie turi įvygdyti. Vykstantis karas kosmose ir žemėje man labai priminė "Star Wars" didžiuliai robotai, lazeriniai kardai (jais naudojasi robotai), lazeriniai ginklai ir t.t.

    Mano nuomonė: Nors "Mobile Suit Gundam 08th MS Team" nėra vienas iš įdomiausiu anime, bet kaip mecha ir Gundam serijos anime jį pasižiūrėti verta, per visą šį anime buvo galima pamatyti daug: išprotėjūsį mokslininką kuris norėjo laimėti karą, bet kokia kainą; išdavysčių ir nepasitikėjimą tarp savo komandos draugų; buvo veiksmo, komedijos (labai mažai), romatikos... OST man asmeniškai nepatiko, sprogimų efektai labai didelio įspūdžio nepaliko. Siužetas nebuvo labai nuoseklus, tad kartais būdavo sunku sekti pačia istoriją.

    5
    5
    60.00%
    3
    4
    40.00%
    2
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    #2
    Prasidejo visai idomiai. Vaikinas cia nei pacifistas nei saltakraujis zudikas. Normalus toks visai. Vietoj kosmoso dziungles. Ir kovos visai taktines ir net komadines. Laimi nebutinai tas pas ka didesne patranka. Tas Gundam'uose man dar nepasitaike. Mechos cia visai paprastos. Galima sakyt beveik serijiniai modeliai. Tik nuo vidurio as jau pradejau nebetiket......kazkaip kvaila ir pigu. Paskutine serija visai ne i tema. Matyt nusprende dar uzsidirbt.
    7 balai uz neblogas kovas, pora kawainu mergiociu ir viena kadra. Ech ir jumoristai tie japonai. Kas bent kazkiek prie IT supras.

    Comment

    Working...