KoiKoi 7

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Evil_of_Darknesz
    Suicide is painless...

• 2006 04 09
    • 998

KoiKoi 7

KoiKoi 7

Metai: 2005.04.02 - 2005.06.25
    Žanras: Comedy, Ecchi, Harem, School, Parody, Fantasy.
    Studija: Studio Flag, Trinet Entertainment.
    Epizodų skaičius: 13
    Epizodo trūkmė: 25 min.
    Oficialus tinklapis

Taigi, pasakojimas eina apie vieną vaikiną ir 8 (o gal ir daugiau) merginas... (kažkur man tai jau gidėta ). Tanaka Tetdurou dėl nežinomų priežasčių, buvo perkeltas į merginų mokyklą "VIENAS" pats merginų rojuje... (pavydžiu). Nepaisant to, kad Tanaka, mokosi vien su merginomis, dar su jomis ir gyvena. Merginos kurios gyvena su Tanaka yra nepaprastos, kiekviena iš jų turi ypatingų galių. Kiekvieną dieną Tanaka ir tos merginos patenka į kokia nors tai bėda, dažniausiai tas bėdas sukelia, jų priešės-klasiokės... Beveik kiekvienoje serijoje, atskleidžiamas kurios nors merginos charakteris, bei praeitis, merginos prisiminusios savo praeitį, būna dažniausiai prislėgtos, žinoma su praeities sunkumais padeda susidoroti ne kas kitas, o Tanaka... Šis anime turėtų patikt ecchi'o gerbėjams, nes kiekvienai laisvai akimirkai pasitaikius, čia ką nors parodijuoja, arba rodo apatinius, o kartais net daugiau.

Mano nuomonė: Šio anime neverta žiūrėt, nes ką idomaus čia pamačiau buvo tik... Jeigu ištikrūjų, tai aš čia nieko įdomaus nemačiau... Buvo kaikuriais momentais pasijuokt iš absurdiškų situacijų, bet aš tikriausiai juokiaus iš gailėsčio sau, nes buvo gaila, kad tiek laiko siunčiaus šį anime... Čia parodijuojama viskas, nuo DBZ, Sailor Moon, Gundam iki Star Wars... OST niekam tikes... Išvada tik dar vienas niekam tikes anime, kuriame siekiama juoktis iš visko... Anime šiek tiek gelbėja Kawai girls, bet ecchi ten jau per daug... Vienu žodžiu apibendrinant absurdiškas anime...
    14
    5
    28.57%
    4
    4
    7.14%
    1
    3
    28.57%
    4
    2
    21.43%
    3
    1
    14.29%
    2
  • Vienuolis
    Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
    • 165

Įdomus anime. Tik man nepatiko,
    Spoileris:
    kad po 12 serijos iškart peršoko visą veiksmą ir nieko taip nepaaiškino tik tipo tas angelas to berno motina ir viskas
    Paskutinis pakeitimas nuo Vienuolis; 2007-07-28, 23:09.
    >_< 500x130

Comment

• Evil_of_Darknesz
      Suicide is painless...

• 2006 04 09
      • 998

Nelogiskame anime, nelogiskai veiksmas vystosi ir absurdiskas endingas...

Pastebejau dar viena dalyka
      Spoileris:
      ant bobu papu nesimate speneliu... na nebent pirmosiose serijose (pervertiska, ane? )
      Paskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2007-07-29, 23:56. Priežastis: Papildyta

Comment

• Vienuolis
        Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
        • 165

O pastebėjai
        Spoileris:
        kad paskutinėje serijoje aplinkui ta berną visos mergos buvo visiškai nuogos ir jam nieko neatsitiko, nu jei aš pamatyčiau nuogas mergas kovojant man tai
        >_< 500x130

Comment

• Evil_of_Darknesz
          Suicide is painless...

• 2006 04 09
          • 998

Tai kaip manai is kur as pastebejau?
          Spoileris:
          kad pas mergas nera speneliu, o gi is paskutines serijos...
          Paskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2007-07-29, 13:00.

Comment

• chillywilly
            Poetas
            • 2007 03 02
            • 36

man pradzioj visai idomus buvo po to visiska pieva toks neidomus pasidare.. briedis ten

Comment

• Vienuolis
              Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
              • 165

Man tai truputi buvo šokas kai ta mergina su raišiu ant akies per penkto epizodo pabaiga išdarinėjo su snaiperiu
              >_< 500x130

Comment

• Uchiha Sasuke
                Objective -->> A-So-Ko
                • 2006 10 07
                • 28

Pievu pieva..1 serijos ir tos nepaziurejau

Comment

• redragon
                  Narys

• 2007 03 22
                  • 41

Kažkos mišinis ivairių animių, iš kuriu šaipomasi. O pabaiga tai "nežinojo kaip užbaigti tai š pridarė", visai ne į tema. Iš pradžiu pagalvojau kad čia kažkokia extra serija prieš pabaiga, bet su tokia pabaiga ši animė kaip be pabaigos, idomu tik kaip manga baigsis. Turiu 4 vol.
                  Manga - Ai Yori Aoshi, Psychic academy, Bloody Kiss, Arcana Soul, Kidou Tenshi Angelic Layer

Comment

• AKUJI-SAN
                    Anime narkomanas ;-)
                    • 2008 02 16
                    • 190

Totalus Šlamstas

Nieko gero,visiškai!
                    MELUOJUKavainos kiborgėsYpač fainos raudonplaukė ir baltaplaukė.Ir dar violetiniais plaukais,kurie tampa kuo tik nori
                    Įvertinimas 2/5 ir toks "aukštas" tik dėl kavainų kiborgių

Comment

• dariussst
                      Lavris-neišmanelis
                      • 2009 01 05
                      • 40

iš paveikslelio matosi kad piesimas neblogas bet is aprasymo man toks anime atsibodes jau prisiziurejes pakankamai:dizzy: butu gerai jeigu butu kita tema o ne vaikinas kuris guodzia savo harema

Kas iš Klaipėdos parasykit man jei esat mėgėjai anime

Comment

Working...