Meine Liebe Wieder

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • FainaruFantaji
    Cyber Snake

• 2007 04 28
    • 579

Meine Liebe Wieder

Meine Liebe Wieder

Pavadinimas - Meine Liebe Wieder
    Žanras - Action, Shoujo, Drama
    Serijų kiekis - 13
    Metai - 2006
    Kurejai: Bee Train

Aprasymas:

Po atostogu grize mokiniai buna giliai nustebinti - mokyklos direktorius paslaptingai pasikeicia. Naujasis direktorius parinktas paties karaliaus, nera blogas, taciau vos atsisedes i direktoriaus kede ima vykdyti ivairias reformas. Viena ju - leisti kandidatuoti i Strahl visai mokyklai, o ne tik aristokratu vaikams. Daug kas buna sukresti sios reformos, kai kurie kilmingieji ima pestis su paprastais mokiniais del vertumo tapti Strahl, bet istorija tuo nesibaigia. Orpherus`as ir jo istikimieji draugai vel ima painiotis i nesvariu reikalu sukuri ir aiskintis kur gi isvyko direktorius. Taip pat mokykloje be naujo direktoriaus pasirodo ir naujas mokytojas, kuris svelniai tariant "labai keistas". Pastarasis padeda Orpherus`ui ir jo draugamas siuzeto eigoje...

Mano nuomone:

Tai antrasis Meine Liebe sezonas, ko nesitikejau, tai, kad jis bus toks pats geras kaip ir pirmasis. Piesimas nesuprastejo, soundtrack`as priverte mane nutaisyti kvailoka mina "o_O" kaskart isgirdus koki nerealu track`a, o storyline liko tokia, kad per paskutini ep`a verstu drebinti kinkas. Taip pat kaip ir pirmame sezone vyravo labai geri dialogai, kurie tiesiog verte pasijust veikejo vietoje. Zodziu ACIU Bee-Train uz toki anime. Tikrai verta ziureti

Imeciau OST, nes sios dalies OST`a sunkoka gauti OST

4
    5
    100.00%
    4
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0

Working underground.
  • Blooded
    デビル メイ クライ

• 2007 04 28
    • 48

Ziurejau Meine Liebe abu sezonus ir man jie abu labai patiko. Tikrai nerealus anime, tiek pirmas, tiek antras sezinai. Tikrai verta pasiziureti, kas dar nemate. Piesimas, OST ir visa kita tikrai itraukia. Duodu 5 balus, gaila daugiau negalima, duociau 10/5
    The Path of Excess leads to the Tower of Wisdom

Comment

Working...