COMEDY Kigeki Žanras: Drama, Fantasy, Historical, Supernatural Metai: 2000 Epizodų skaičius: 1 Trukmė: 10min. Kompanijos: Production I.G., Studio 4°C Papildoma informacija: AniDB || ANN Youtube: Kigeki - Epilog (AMV) Aprašymas: Legenda pasakoja apie vienišą fechtuotoją, kuris gyveno Demonų Pilyje, šalia Juodojo Miško. Šis paslaptingas keistuolis priimdavo tik retas, senovės laikų knygas už savo paslaugas... Comedy pasakoja apie mergaitę, kuri beviltiškai norėjo, kad jos šeima ir kaimas būtų apsaugotas nuo artėjančių Anglijos kareivių keršto, ir ji pasiruošusi "prekiauti", išmainyti brangią knygą į mirtį. Savo mažomis kojelėmis, ji bėgo į Juodąjį Mišką, tikėdamasi ten laiku suspėti... Mano nuomonė: Šis anime labai išsiskiria mano manymu savo piešimu... Kaip ir galima tikėtis, kai prie šito nuostabaus trumpametražio anime prisideda Studio 4°C. Manyčiau jį drąsiai galima vadinti šedevru! Aš jį pažiūrėjusi likau be galo sužavėta. Šis anime man pasirodė nuoširdus ir kaip reikia tikėtis - jame netrūko ir kovos scenos Kai kam gali pasirodyti keista pradžia, nes joje galima aiškiai girdėti atliekant Franz P. Schubert'o "Ave Maria". Bet kuriuo atveju man šis anime paliko labai gilų įspūdį ir jį rekomenduoju pažiūrėti kiekvienam anime gerbėjui Screenshots: Žiūrėti per YouTube Download: boxtorrents (į torrent'o failą taip pat įeina dar trys papildomi trumpametražiai anime) || isohunt AnimeCentras [lt-sub] |
Comedy
Collapse
X
-
Comedy
138581.16%112413.04%1832.90%421.45%211.45%2Žymos: Nieko -
Nerealus anime!!!
Jau žiūrėjau gal šimtą kartų, bet
vis dar negaliu atsižiūrėti.
Puikus tiek piešimu, tiek siužetu ir tai, kad
jis toks trumpas tikrai jam nekenkia.
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt -
Comment
-
Katik paziurejau ir tikrai nenuvyle.
Tokiu trumpu ir geru nelabai daugiau ir yra, tik shitas ir pale cocoonWhat if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...Comment
-
Comment
-
Comment
-
Supratau kodel pavadinimas komedija, bet tai zvengt pradejai kai dashilo kad suede lavonusPriklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
Comment
Comment