Stormy Night

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • zhmogeliukas
    Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
    • 722

Stormy Night

Metai: 2005
    Režisierius: Džisaburo Sudži
    Tipas: filmas
    Trukmė: 107min

Nakties audra.. mažas ožiukas, kurio motiną nužudė vilkai beėga pasislėpti nuo lietaus į daržinę (tvarta). Ten įbėga dar kažkas žibanciomis akimis. Jie vienas kito nemato, bet iš pokalbio randa daug bendra tarpusavyje, kita diena jiem susitikus paaiškėja, kad tas kažkas buvo vilkas. Kad pažintų vienas kitą jie buvo sugalvoje slaptažodį ''nakties audra'' ir pamatę vienas kitą labai nustemba, bet susidraugauja. Vilkai ir avys liepia draugams šnipinėti vienas kitą, bet jie vistiek sugeba išsaugoti draugystę.....

Siužetas: kiek užtestas bet su mintimi
    Veikejai: na veikėjai yra gyvūnai bet du pagrindiniai tai vilkas Havu ir ožiukas Mėjus.Havu tikrai turi pagundų suryti Mėjų,bet duoto žodzio laikosi.O Mėjus yra naivus mielas ožiukas,kuris pasitiki draugu.
    Piešimas: gana mielas, bet paprastas, na jį galime pamatyti iš duoto paveiksliuko, tikrai neblogas, daina (opening nėra, tai ending) yra tikrai grazi, miela širdziai, apmąstyta.

Na, nors istorija ir pats anime gana vaikiškas ir užtęstas bet man paliko nebloga įspudį.. toks su mintimi ^^

19
    5
    52.63%
    10
    4
    15.79%
    3
    3
    5.26%
    1
    2
    10.53%
    2
    1
    15.79%
    3
  • Shin
    ^^

• 2007 07 26
    • 17

Sitas labai idomus ir mielas^^
    ziurejau, labai patiko!
    radau ji sharereactor.ru (rus dub)

Comment

• Surreal
      Green World

• 2006 10 31
      • 76

O aš kažkaip nusipirkau žurnalą "Kinokio" ir ten buvo DVD su šitu filmu kaip priedas Tikrai labai miela ir gražu, o pasimokyt ko atras ne vien vaikai...

Comment

• Bagy
        Bagy-san

• 2008 05 24
        • 289

Labai grazi pasaka su yaoi prieskoniu. O Gabu balsas kaip ir Ryuk is Death note.

Comment

• gunlovergirl
          chisai joshi
          • 2008 07 10
          • 20

Labai mielas mane sugraudino tokia draugyste
          Spoileris:
          Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-09-28, 18:33.

Comment

• TeisusKas
            Animal Liberation

• 2008 12 04
            • 127

Patiko man šis filmas. Piešmas gražus (ypač gamta gražiai nupiešta), istorija tikrai gera. Pirmą kart filmą pamačiau per Btv(labai seniai rodė), o poto radau parduotuvėj DVD.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
            Smart Boy Alex

Comment

• Yukari Murasaki
              steamheart

• 2009 01 16
              • 215

Mačiau IKI parduotuvėj spalvinimo knygelę-delionę su avinėliu ir vilku, net užrašas 'Stormy night' yra, gera dovana mažiesiems gerbėjams :]

Mielas tas anime, nors ir pramiegojom pusę per Anime Nights :3

Comment

Working...