N A N A Metai: 05.04.2006 - 29.03.2007 Žanras: Komedija, Drama, Romantika, Shoujo Studijos: Madhouse, Bandai Entertainment Istorijos autorius: Ai Yazawa Panašūs anime: Anime-Planet Serijų skaičius: 47 epizodai Nuorodos: AnimeNFO, AniDB, Wiki, ANN Žiemos vakarą traukinyje, vykstančiame į Tokiją, Komatsu Nana atsitiktinai atsisėda šalia Osaki Nana. Komatsu Nana [Hachi] keliauja į Tokiją paskui savo vaikiną, norėdama ten pradėti naują gyvenimą. Osaki Nana [Nana] keliauja ten trokšdama tapti profesionalia dainininke. Hachi ir Nana - visiškai skirtingos merginos, kurias sieja tik vienodas vardas. Išlipus iš traukinio jų keliai išsiskiria. Atrodo, tuo viskas ir baigsis, tačiau, beieškodamos gyvenamosios vietos, jos susitinka bute 707 ir... pradeda gyventi kartu. Hachi - paprasta, švelni, naivi, o Nana šiek tiek paslaptinga, šaltakraujė ir rami (nors kartais būna ir ekscentriška). Hachi pradėti savo naująjį gyvenimą Tokijuje padeda vaikinas Shoji bei draugai Junko ir Kyosuke. Tuo tarpu Nana siekia sceninio debiuto su pankų grupe "Blast". Visgi manau, kad NANA anime negalima taip imti ir įsprausti į paprasto anime aprašą. Nana - tai pagal Ai Yazawa mangą sukurtas anime. Šiame anime rasite draugystės, meilės, muzikos, pankų mados (Vivienne Westwood) ir ne tik... Taigi, apie NANA galėčiau rašyt išties daug (nenoriu prispoilinti), bet geriau vieną kartą pamatyti nei šimtą kartų išgirsti. |
Nana - 2006
Collapse
X
-
Nana - 2006
1625: Šedevras!43.83%7146.79%1134.32%725.56%91: Šlamštas!39.51%64Žymos: Nieko -
vat del vertimo tai ir ash pasiutau, raw jau net 47 yra..
net ir nezinojau kad tas 47 pabaiga .
O ish tiesu,gale 47 episodo sake, kad tai fersto syshion'o(pirmo sezono) pabaiga ir tikisi, kad mum patiko vat....ir galiausiai, kad laukite musu sugriztant .tad pagal mane bus NANA 2, jau man rodos galiu pult rasyt nauja aprasaPaskutinis pakeitimas nuo Tsuyu; 2007-04-01, 13:28.Comment
-
Grupes kur vercia puslapis http://www.iy4ever.net/
Del vertimo tai negerai, kai sekancio epo reikia po menesi laukt, bet gerai, kad dar nors isvis kas nors vercia. Atrodo kad 47 epai ir is viso tebus.
Sis anime mano nuompne vienas geriausias 2006 - 2007 metuose. Be abejones 5.Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-04-01, 09:35.Comment
-
joa.panasu kad kita grupe subint apsieme tai epizodu subinimas pagreitejo.yey.
psl kuriame yra anime torrentai, manga torrentai taip pat mangos naujausios tiesioginai siuntimaisi lovenana4everComment
-
Na šiaip tai ta pati grupė (ureshii) kur iki dvim kažkelinto epo buvo subinus. Tikėkimės ji tikrai tą darbą sparčiau vykdys
ps. išėjo jau ir 39 epas - tas pats ureshiis - grupė apsiėmus dabar subint iki 47 epo, o vėliau grįžt ir padaryt 22-36 epus, kur praleido. taigis šviesūs laikai atėjo Nana fanams(-ėms)Comment
-
ojjj kaip noreciau 2 sezono... bet va idomiai cia 47 epai, nors buvo parasyta 51 pradzioj, dar kaip tik sian pagalvojau, vaje kiek mazai epu beliko, ir bac malonumas dar labiau sutrumpes, juoba kad 2 sezono itariu palaukt reix...ghhrrr >.<"Neziuriu anime su LT subais.Comment
-
51, nes 4 recap'ai buvo. pacio pradzioj tai tokie dazni, jog net nervas buvo suemes....bet va naujas openingas 37...ir Shin "leila" daina Reirai =] ujjj, as senokai jau nebuvau taip pasinesus ant kokio animo...beje cia tox klausimas, emmm kokis vaikinukas is Blast ar Trapnest jums labiausiai prie sirdies?Neziuriu anime su LT subais.Comment
-
Normaliai tai ish pat pradziu kai skaiciau manga tai labai patiko Nobou, paskui patiko Yasu(ypac kai prie manes nerealiai i ji pansus gyvena, na bent jau ash taip isivaizduoju, kad Yasu tikroveje turetu atrodyti), o siuo metu patinka Shinichi(bet cia irgi mangoje), man anime piesimas labai kliuva, kazkaip..Anime ne visi tokie grazus kaip mangoje .. tai va shiaip man visi ten veikejai patinka, vieni kartais labiau kiti maziau..Comment
-
Kaip matau balsavimas vienareiksmiskas =] As skaitau ir spoksau Nana. Kadangi mangoj veiksmas biski i prieki paejejes, tai anime zeti biski nuobodu. O siaip ir winampe prasisuka Nanos ostas. Yra geras gabaliukas kur su bosine gitara ir bugnais gaza varo =][Insert your signature here]Comment
-
Kam įdomu, Nana live action filmų traileriai:
Pirmas
http://www.youtube.com/watch?v=DB6GonMwFTk
Antras
http://www.youtube.com/watch?v=WV7g6g6aET4
Pirmo muvio torrentas:
http://www.mininova.org/tor/276446Comment
-
mmm na man is vaikinuku gal Takumi labiausiai prie sirdeles, patinka tokie vyriski ir ramus. 37 epe kazkaip Shin suzavejo tuo savo pelgiu kai pas Reira atejo.
kai del live action tai nelabai man pirma dalis patiko. aktoriai nepanasus, vaidyba prasta, siaip nebuciau iki galo itariu istempus, jei viena ziureciau.Neziuriu anime su LT subais.Comment
-
Na dėl live action'o tikiu, kad nekoks. Japonų vaidyba kaip taisyklė gero įspūdžio vakariečiam neįtin palieka. Ypač kai tai nėra kažkokia šiza, martial arts ar sci-fi, kur viskas atsveriama efektais. Taigi su Nana nebent labai daug pinigų įkišę buvo tai tuomet gal ir gavos kas. Nzn. Parsisiųsiu, pats žinosiu. Tiesiog nieko ypatingo nesitikiu.Comment
Comment