Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Lovecome o Zenryoku de Jama Shite Iru / NouKome Režisierius: Takayuki Inagaki Studija: Diomedea Žanrai: komedija, parodija, erotika, haremas Transliacija: 10.10.2013 - 12.12.2013 MAL reitingas: 7.58 Trukmė: TV 10 ser. x 25 min. YouTube: Opening / Ending / AMV Aprašymas: Kanade vidurinėje mokykloje buvo išvaizdus berniukas ir mokėjo tuo naudotis. Nieko keisto, kad populiarumo jam netrūko. Deje, viskas pasikeitė įstojus į aukštąją mokyklą. Kodėl? Manot spuogai arba hormonų audros? Nea, berniuką kažkas prakeikė ir dabar kartais balsas jo galvoje liepia pasirinkti iš kelių variantų vieną. Ir Kanade privalo pasirinkti. Balsas prabilti gali bet kada ir bet kur. Nesvarbu vienas berniukas tuo metu ir apsuptas žmonių. Pasirinkimo variantai? Manot rinktis reikia tarp 5 dydžio papų ir braziliško užpakaliuko? Anaiptol.... Dažniausiai reikia rinktis iš dviejų blogybių mažesnę ir melstis, kad iš mokyklos neišmestų. Aišku apie jokį populiarumą kalbos jau nėra. Na kaip, populiarumas aišku yra, bet ne toks kurio Kanade norėtų. Neapsigaukit, čia nėra naujas ar bent jau apynaujis serialas, bet kodėl jis prasprūdo man pro akis paaiškinti negaliu. Gal posteryje tarp mergaičių berniuko nepamačiau?^^ Kaip ten bebūtų pirma serija man didelio įspūdžio nepadarė. Nors ne, padarė net per didelį įspūdį....savo absurdiškumu. Juk kas per daug tas nesveika. Vis tik po truputi pavyko aklimatizuotis ir visumoje šis serialas man visai patiko. Čia yra smagūs ir vienas už kita labiau pakvaišę personažai. Berniukas kaip berniukas, viskas su juo yra tvarkoje. Turint omenyje savo padėtį net stebėtina kaip gerai jis laikosi. O padeda jam matyt haremas. Juk vienam trenktam būti sunkiau nei tokių pat trenktų grupėje. Man tik liko paslaptis kodėl "brokuota penkeriukė", o ne trejetas. Prietrankų mokykloje gal dar ir yra, bet jie veiksme nelabai dalyvauja. Matyt tiesiog vienas iš absurdo elementų. Mergaitės yra visai mielos ir su kažkokiomis bendravimo/psichologinėmis problemomis. Ypač trenkta man pasirodė Furano, kuri absoliučiau nemoka normaliai bendrauti ir dar kompleksuoja dėl mažos krūtinės. Tai ko gero pirmas anime kuriame paliesta ir silikono tema.^^ Humoro ir parodijos pakanka daug maž viso serialo metu. Nepasakyčiau, kad labai garsiai žvengiau, bet pakikenti buvo iš ko. Kažkas gali papriekaištauti dėl finalo, bet aš kitokio ir nesitikėjau tai nebuvau nuviltas. Vienintelį objektyvų priekaištą turiu nebent piešimui. Labai jau jis varguoliškas....Kartais tik su mergaitėmis stengėsi. Na ir dar su originalia idėja buvo galima labiau pasistengti ir herojų įkišti labiau į juokingas ir sudėtingas, o ne absurdiškas situacijas. Reziumė: Humoristinės pakraipos haremas su savo "cinkeliu". Haremų mėgėjai gali žiūrėti drąsiai. Ar gali žiūrėti komedijų mėgėjai? Mano nuomone greičiau taip nei ne. Yra gėjiškų juokelių. Jei ką aš įspėjau!!!^^ Spoileris:
|
Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Lovecome o Zenryoku de Jama Shite Iru / NouKome
Collapse
X
-
Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Lovecome o Zenryoku de Jama Shite Iru / NouKome
P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.550%0480.00%4320.00%120%010%0Žymos: Nieko -
Na tikrai susivėlinai, jis jau ir AZAR'e savo metais spėjo sudalyvaut http://www.animezona.net/forum/threa...-komedija-2013 . Visgi reklamos jam tada ryškiai trūko. -
Na tikrai susivėlinai, jis jau ir AZAR'e savo metais spėjo sudalyvaut http://www.animezona.net/forum/threa...-komedija-2013 . Visgi reklamos jam tada ryškiai trūko.Comment
-
Gan senokai žiūrėjau, bet kiek pamenu, kažkaip pirmos serijos buvo gan smagios ir juokingos, tačiau ilgainiui pasidarė pakankamai nuobodoka, tai visumoje anime pasirodė tiesiog kaip vidutinis šio žanro atstovas. Patiko ta idėja ir situacijos su pasirinkimais, tačiau jų buvo per mažai, kas tikriausiai ir buvo mano didžiausias nusivylimas.Comment
Comment