Rakudai Kishi no Cavalry

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Rakudai Kishi no Cavalry

    Rakudai Kishi no Cavalry


    Režisierius: Shin Oonuma
    Studija: Silver Link / Nexus
    Žanrai: nuotykiai, fantazija, romantika, erotika
    Transliacija: 03.10.2015 - 19.12.2015
    MAL reitingas: 7.84
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Ikki Kurogane yra kilęs iš labai garsios ir įtakingos magų šeimos, bet visiškai neturi talento magijai. Dėl to buvo visaip engiamas ir skriaudžiamas kol galų gale jam pavyko pasprukti nuo šeimos "globos" ir įstoti į garsią magiškųjų riterių mokyklą. Deja, problemos nesibaigė. Kadangi berniukas nors ir buvo stropus, bet visiškas lūzeris magijos reikaluose tai niekas su juo nenorėjo prasidėti. Mokykloje Ikki net buvo gavęs pravardę "blogiau nebūna". Taip mūsų šaunuolis net nebūtų gavęs progos pasireikšti jei ne valdžios pasikeitimas. Naujoji mokyklos direktorė buvo liberališkesnių pažiūrų ir leido dalyvauti turnyre. Bet ir šis šansas galėjo pasibaigti taip ir neprasidėjęs kai berniukas savo kambaryje pamatė pusnuogę svetimos šalies princesę. Ikki sureagavo originaliai, bet tai pikantiškos situacijos visai nesušvelnino. Greičiau atvirkščiai...



    Pasakyti, kad šis anime yra panašus į "Gakusen Toshi Asterisk" yra tas pats kaip pasakyti, kad saulė šviečia. Tai yra taip akivaizdu, kad net neatsirastų žmogus, kuris dėl to imtų ginčytis. Aš tai žinojau prieš "Rakudai" peržiūrą ir nieko gero nesitikėjau. Juk antras visada yra lyginamas su pirmu ir dažniausiai ne antrojo naudai. Vis tik buvau maloniai nustebintas. Taip, trūkumų čia yra pakankamai. Pirmiausia aš niekaip nesuprantu kokiame čia alternatyviame pasaulyje suaugusiems gali kilti mintis kartu apgyvendinti skirtingų lyčių paauglius!? Čia net ne kažkokia išimtis, o visiškai įprastas reiškinys! Nebent toje Japonijoje visai prastai su gimstamumu....kito paaiškinimo nesugalvoju. Istorija ir siužetas absoliučiai banalūs ir tiktų nebent kokiam vidutinio lygio "fanfikui". Jei dabar įžeidžiau kokį nors rašytoją tai iškart atsiprašau.^^ Siužetas apkritai stipriai šlubuoja ir kartais yra kažkur anapus. Taip, banalumų čia yra pakankamai, bet šioje vietoje jau laikas pagyroms. Į visiems atsibodusius štampus kūrėjai įdėjo kažką savo. Paimkim, kad ir sceną su apsinuoginusia princese. Net išsižiojau pamatęs Ikki "reakciją". Buvau nusiteikęs haremui su ryškiu pirmu numeriu, bet pirmas numeris buvo toks ryškus, kad iš haremo čia liko tik rageliai ir kanopėlės. Kalbant apie pirmą numerį tai visai čia ne tsunderė ar janderė (ar dar koks velnias), o visai normali ir patvirkusi merga. Net išsižiojau kai atėjo patrinti nugarą....^^ Ikki yra labai stiprus vaikis. Net baisu pagalvoti kiek daug jam teko iškentėti... Ir kovos čia yra normalios, net gi visai gražios, o paskutinė apskritai yra netoli genialumo. Visokie narutai ir one pysai galėtų pasimokyti. Nesutrukdė ir ryškiai neįspūdingas biudžetas. Net romantika čia yra daugiau nei normali ir.....na čia jau žiaurus spoileris būtų. Aišku kažkokio gilumo ir didelių aistrų čia nesitikėkite, anime vis tik skirtas berniukams, bet skųstis būtų nuodėmė. Erotikos nėra per daug, bet vietomis geriau žiūrėti vienam. Rizikuojate būti nesuprastas.....^^

    Reziumė: Širdis liepia rašyti 8, o protas 6. Šis serialas man labai patiko, bet tikiu, kad bus nesitinkančiu su mano nuomone. Šis anime yra kaip pica su prastokai pagamintu padu ir skaniais ingredientais. Jei sugebėsite atsiriboti nuo neskanios "bandelės" tai net pavyks pajusti malonumą.


    Su ta paliegusia mokytoja perlenkė lazdą truputi....


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    11
    5
    45.45%
    5
    4
    36.36%
    4
    3
    18.18%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1515

    #2
    Panašiai ir man, gal ne taip labai, bet patiko. Labiausiai dėl porelės chemijos, likę personažai ir istorija silpni. Nors serialo gale duoda vilties, kad galima šį bei tą sukurpti ir čia, įdėjų tęsiniui visai būtų. Man labai patiko OP stilistika, kuria kūrėjai pasinaudojo ir paskutinėje kovoje (nors skurdžiai kaip tokiam "veiksmo" seriale to veiksmo). Kiekvienoje arkoje OP antra priedainio pusė pasižymėdavo vis kita veiksmo scena.

    Comment

    • ciombiukas
      Forumo maniakas




      • 2009 09 18
      • 463

      #3
      Labai daug žiūriu šitą lygina su Gakusen Toshi Asterisk, bet šitas wayyyy better, tikrai, žinau, standartinis haremas, kuris visiems atsibodęs ir t.t., Fuck it, man patiko ir net mėgavausi jį žiūrėdamas, labai, tikrai duodu 4/5 be jokios sąžinės graužaties, noriu antro sezono, tik, kad nepadarytų klaidos ir rutuliotu dabartinę liniją.

      Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

      Comment

      Working...