Shomin Sample

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Shomin Sample

Shomin Sample

Režisierius: Masato Jinbo
    Studija: Silver Link
    Žanrai: komedija, haremas, eorotika
    Transliacija: 07.10.2015 - 23.12.2015
    MAL reitingas: 7.09
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV

Aprašymas: Kimito yra visiška vidutinybė. Vidutiniška jame yra viskas: svoris, ūgis, sugebėjimai sporte ir moksle.... Eina jis į visiškai vidutinišką mokyklą ir sekasi jam ten....aišku vidutiniškai. O ar gali būti kitaip? Kas galėjo pagalvoti, kad kaip tik jo pilkos asmenybės kažkam prireiks? Šio berniuko prisireikė elitinei mergaičių mokyklai. Žodis "elitinis" čia net per daug silpnas. Ši mokslo įstaiga yra elitinė tarp elitinių. Problema ta, kad mergaitės visiškai nebendrauja su paprastais berniukais ir po to baigusios mokyklą turi sunkumų. Todėl buvo nuspręsta priimti į mokyklą pavyzdinį berniuką iš vidurinės klasės. Kimito buvo idealus variantas. Be to, jam dar patinka raumeningi vyrai todėl mergaitėms negresia ilgam prarasti mėnesines. Tai aišku yra visiška dezinformacija, bet Kimito negali tam prieštarauti. Nukirptos genitalijos žmonėms neatauga....

Berniukas mergaičių mokykloje? Vėl? "- Kiek gi galima....", pagalvojau aš ir ranka pati tiesėsi lik delete mygtuko. Vis tik pasiskaitęs atsiliepimus nusprendžiau duoti serialui antrą šansą ir iš esmės nenusivyliau. Na taip, tai yra banalus haremas su visomis pasekmėmis, bet viskas nebuvo taip blogai kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio. Berniukas, kaip jau įprasta, nėra visai jau stabdys ir mėmė. Kartais aišku galėtų būti ryžtingesnis, bet jam daug ką galima atleisti vien už Aikos trolinimą. Su mergaitėmis viskas aišku vien tik užmetus akį į posterį. Bet kuris truputi patirties turintis žiūrovas vien iš jo gali atspėti mergų charakterius ir vaidmenis istorijoje. Neatspėtumėte nebent tai, kad lolė dar yra ir ekshibicionistė.^^ Vis tik turbūt dėl piešimo mergaitės buvo visai simpatiškos. Man labiausiai patiko tarnaitė ("Atsibudote? Geriau jau būtumėt neatsibudęs....") ir blondinė. Na žanras čia toks, kad kiekvienas ras taikinį pagal savo skonį. Kaip supratau yra dar ir vaikystės draugė, bet ji kažkodėl liko už kadro. Paliko matyt antram sezonui. Ateityje gal bus atskleista ir tarnaitė. Humoro ir erotikos yra pakankamai, kad serialas nespėtų prailgti. Pabaigoje aišku davė truputi privalomos dramos, bet net banali pabaiga įspūdžio labai nesugadino. Gadinti tiesiog nebuvo ką....^^

Reziumė: Neblogas serialas, bet tik žanro mėgėjams. Likusiems vienas kitas tikrai vykęs juokelis nekompensuos žanro "ypatumų". O jei vis tik šis serialas jums patiks tai matyt ne taip jau haremų ir nemėgstat...^^

Girdėjau, kad mangoje berniukas dar ir pastoviai mušamas. Jei tikrai taip tai džiugu, kad ekranizuota buvo nelabai kruopščiai.

Spoileris:

P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    4
    5
    25.00%
    1
    4
    50.00%
    2
    3
    25.00%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • taven
    Forumo maniakas

• 2010 06 12
    • 432

Gerai susižiūrėjo. Prasmės nedaug bet tą nusveria humoras ir dosniai rodomi mergaičių privalumai. Kalbant apie vaikystės draugę
    Spoileris:
    ji viena iš bjauriausių ir labiausiai nekenčiamų veikėjų mano skaitytuose, o aš jų skaičiau labai daug, šio žanro kūriniuose. Galima ją apibūdinti vienu žodžiu bitch

Comment

• arna
      emptiness

• 2006 06 20
      • 1064

spoileris

Manau vietoje aprašymo užtektų ir vieno šio Killerbee parinkto pikso, kad sudominti žiūrovą šiuo anime: imagebam.com

Comment

• Miesto_Druidas
        the journeyman

• 2010 08 17
        • 1515

O man kažkaip labai vangus serialas pasirodė iš pirmų serijų. Basic animacija, humoras silpnas, ties fanservisu irgi kažko trūko. Kai ekrane pasirodė tą mėlynplaukė mergaitė pasijaučiau labai nepatogiai ir nebekentėjau toliau serialo.

Comment

• Augis24
          AZ rėmėjas

• 2009 03 29
          • 767

Lengvas, linksmas ir neipareigojantis anime. Greitai susiziurejo, neerzino, nes visiskai nesigilinau, buvo is ko pasijuoti, o pats fanservisas, man asmeniskai, graziai nupiestas. Sutinku su KillerBee, blondine ir tarnaite zaviausios buvo, dar prideciau ir moteriska samuraju, bet tik keliuose vietose, apart Hakua, bet cia japoniskas stilius imest 16-mete, kuri atrodo kaip 11-mete, tai as kazkaip priprates. Keista, kad kazkas cia bande kazka izvelgt.

Man sis anime kaip koks debeselis danguj, pamaciau ir nuplauke, bet jeigu netureciau ka veikti, tikriausiai paziureciau antra karta

Comment

Working...