Danmachi

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Danmachi

Danmachi

Režisierius: Yoshiki Yamakawa
    Studija: J.C. Staff
    Žanrai: nuotykiai, fantazija, haremas
    Transliacija: 04.04.2015 - 27.06.2015
    MAL reitingas: 8.02
    Trukmė: TV 13 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening + Ending / Kova su minotauru / AMV

Aprašymas: Naujokams visada sunku. Noro ir galimybių daug, bet žinių ir įgūdžių trūksta. Bell Cranel nuotykių ieškotojo karjera dar tik pradeda, bet niekas geltonsnapio nenori. Berniukas jau buvo buvo be prarandąs viltį, bet sutinka deivę Hestia. Taip, tikrą deivę. Šiame pasaulyje dievai neskraido kažkur padebesyse, o "tūsinasi" tarp žmonių. Taip berniukas suranda savo šeimą, bet tai yra tik pusė darbo. Reikia ilgai ir nuobodžiau keltis lygį, tuo pačiu stengiantis uždirbti vieną kita monetą. Tai yra daroma požemyje, kuris aišku nėra saugi vieta. Ir čia ne kažkoks mmorpg, kuriame galima numirti ir vėl prisikelti. Jei jau mirsi tai visam laikui. Vieną dieną požemyje Bell'ui stipriai nepasisekė - iš kažkur atsiradęs minotauras grasinosi užbaigti ir taip jau labai trumpą berniuko gyvenimą. Išgelbėjo vargšelį Aiz Wallenstein. Bell'as buvo taip sužavėtas savo gelbėtojos jėga, kad labai užsinorėjo būti tokiu pat stipriu. Pasvajok ir praeis? Galbūt, bet vėliau Hestia pažiūrėjus į berniuko parametrus labai nustemba.

Kažkam Sword Art Online seriale buvo per mažai haremo ir fanserviso? Sveikinu, Danmachi yra skirtas jums. Tokių nėra? Nenuostabu.... Vis tik šis serialas man labai patiko, bet nesu tikras dėl priežasties. Ar iš tiktųjų jis yra geras? O gal kaltas pasibaigęs nykiausias visų laikų anime sezonas? Nu tikrai, net man žiūrėti nelabai yra ką.
    J.C. Staff yra rimta studija ir akivaizdžios chaltūros nedaro. Akivaizdžių šedevrų dažniausiai irgi, bet iš jų galima tikėtis kokybiško produkto. Taip atsitiko ir šį kartą, nors medžiaga buvo ir šiaip sau. Su (mmo)rpg nesusidūrusiems žmonėms nelabai bus aišku kas čia vyksta. Kažkokie dandžianai, skilai, artefaktai, monstrai ir parametrai... Anime yra gan skūpus paaiškinimais ir informaciją paduoda mažais kąsneliais. Užtat žmonės temoje jausis kaip namie. Jie čia sutiks daug pažįstamų situacijų. Ech, net susigraudinau prisiminęs tyčinius ir netyčinius mobų užvedimus "Lineidže"...Yra keletas puikių herojiškų kovų, kokybiškas piešimas ir "čyteriškas" pagrindinis personažas. Vienžo viskas kaip aš mėgstu.^^ Apskritai personažai nėra labai originalūs, bet užtat spalvingi. Mėgstu aš ir haremus, bet jis čia man nepasirodė labai reikalingas. Manau būtų užtekę ir Hestijos su Aiz. Bado akis ir gan primityvus fanservisas. Aha, papų daug ir jie kratosi, kratosi, kratosi....

Reziumė: Pozityvus anime, kuris kažkam suteiks daug malonumo. Suteiks, jei žiūrovo viduje dar nemirė mažas berniukas. Pažiūrėjus nori nuveikti kažką herojiško. Bet jau išplauti indus.^^ Jei jums patiko SAO tai galite bandyti drąsiai. Nebent alergija haremui ir tešmenims. Norėjau duoti net 9, bet pabaigoje balu sumažinau. Reikia dar truputi paaugti į geriausių lentynos.

Laukiu antro sezono.

Spoileris:

21
    5
    42.86%
    9
    4
    38.10%
    8
    3
    19.05%
    4
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Miesto_Druidas
    the journeyman

• 2010 08 17
    • 1515

Lyg ir įpusėjęs buvau, bet savaitę nepažiūrėjus iniciatyvos tęsti nebeliko. Lyg ir nuotaikingas, bet jau itin blankus ir neišsiskiriantis serialas pasirodė. Iš merginų tikrai patiko tik užeigos darbuotoja, kaip ir normaliausia ir mieliausia iš visų pasirodė.
    Ar antroj pusėj kas įdomesnio pradeda vykti ar jokių ypatingų siužeto posūkių taip ir nebus?

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius Miesto_Druidas
      Lyg ir įpusėjęs buvau, bet savaitę nepažiūrėjus iniciatyvos tęsti nebeliko. Lyg ir nuotaikingas, bet jau itin blankus ir neišsiskiriantis serialas pasirodė. Iš merginų tikrai patiko tik užeigos darbuotoja, kaip ir normaliausia ir mieliausia iš visų pasirodė.
      Ar antroj pusėj kas įdomesnio pradeda vykti ar jokių ypatingų siužeto posūkių taip ir nebus?
      Nežinau dėl ypatingų posūkių, bet kažkokia intriga atsiranda....

Comment

• daimonass
        Forumo vilkas

• 2008 12 08
        • 354

Pavasario sezono viena is geresniu animiu. Visai patiko, toks lengvo pobudzio, bent istorija nera kazkokia tragedija, beto man kaip veiksmo megejui visai patiko, tai ka ten ir rode, nes veiksmo visai nemazai buvo ipac paskutines 6 serijas.

Tarp kitko sitas gif'as tikrai patinka: http://imgur.com/gallery/Tbyu1iM
        Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• dfsafsaf
          Beautiful Lies

• 2010 05 13
          • 261

Prieš pradedant žiūrėt, gan daug skaičiau šeip nete komentarų ale tipo čia SAO kopija, tai dėl to labai daug nesitikėjau iš šio anime nes SAO vos ne vos teištempiau berods 7 serijas. Ačiū dievui čia nebuvo SAO ar kažkas labai jau panašaus.

Šiaip pats anime visai nieko, žiūrėdamas tikrai nenuobodžiavau. Veiksmas antroje pusėje pakankamai geras. Visos merginos visai nieko ir pakankamai skirtingos. Va tik tas Bello gerumas kartais biški sunervidavo, ypač toj dalį kur viskas sukos apie jį ir Lili...
          Spoileris:
          kai jis pasakė kodėl jis ją gelbėja, tai norėjau tiesiog išjungt ir nebežiūrėt šio anime

Gaila, kad tik 12 serijų buvo, nes jautės jog biški suspaustą tam tikrose vietose ir šeip kiek skaičiau kai kurių char development nelabai išvystytas lyginant su novelėm. Nors realiai, 24 serijos spėjų būtų buve per daug, nes kiek žinau ne tiek ir daug dar medžiagos yra. Vienaip ar kitaip antro sezono smagu būtų sulaukt.

Bei dar kai kurie šio anime momentai priminė laikus kai pats žaidžiau WOW TBC/WOTLK ir L2 C4/C5 privatkėsė

Comment

• Nolikita

Pačioj pradžioj nelabai galvojau jį žiūrėsiu, nes tiesą pasakius pavadinimas tai labai atbaidė . Galvojau bus toks shallow ir neįmanomas žiūrėt su papais visur ir nepavykusiais flirtavimo attempts. Bet kadangi jau praėjusį sezoną ir taip nedaug ką žiūrėjau, tai pradėjau ir DanMachi. Ir iš tikro visai neprašoviau .
            Na, žinoma. Stebuklo tikrai nepamačiau. Bet gavau ir tokią visai žiūrimą istoriją, ir prie animacijos nėra ko prikibti. Dėl veikėjų... Bell geras vaikis, turi savo užknisančių point'ų, bet gi niekas nesam tobulas? Side characters kažkaip net nekliuvo į akį labai. Ir panikių tai sakyčiau geriausia buvo Aiz. O labiausiai atsibostantis character tai Hestia.
            Spoileris:
            Kuo tas internetas taip ja susižavėjo tai dar ir dabar nesuprantu, mano nuomone ji tiesiog plain annoying

Bet bendrai viską apėmus tikrai neblogai susižiūrėjo, ar antras sezonas bus? Tikriausiai bus. Na, jei nebus tai labai nenusiminsiu, o jei bus tai manau teks žiūrėti

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Autorius Nolikita
              O labiausiai atsibostantis character tai Hestia.[/SPOILER]
              Na ji aišku įkyrus ir visiškai fanservisiškas personažas, bet tuo pačiu yra ir gan įvairiapusiška. Atrodo lengvabūdiška, bet iš tikrųjų yra labai rūpestinga. Ir kaip tokio snukučio galima nemylėt?

Comment

• arna
                emptiness

• 2006 06 20
                • 1064

Buvau pradėjęs žiūrėti. Deja nepapuolu į Killerbee šio anime aprašyme paminėtus žanrinių žaidimų mėgėjų ratą, tad kantrybės užteko tik kelioms serijoms.
                Iš karto galiu pasakyti, kad užkabino gera animacija, gražūs personažai. Tačiau siužeto vystymasis.... nesu prieš haremus, nesu prieš papus ir kawaii vaizdelius, tačiau tą patį per tą patį žiūrėti tik kitu rakursu... na ne man. Jei tai būtų jumoristinis serialas - tada kita kalba.

Ačiū Killerbee už aprašymą. Tu vienas iš tų banginių ant kurių dabar laikosi Forumas.

Comment

• Kazok
                  Naujokas
                  • 2014 02 22
                  • 17

Man visai patiko.

Comment

• Miglaja
                    Cute potato ~

• 2007 12 16
                    • 551

Graži animacija, nuotaikinga istorija, bet haremo čia buvo too much.
                    Žodžiu, haremas man čia visą nuotykinio anime istoriją sugadino.
                    Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• daimonass
                      Forumo vilkas

• 2008 12 08
                      • 354

Autorius Miglaja
                      Graži animacija, nuotaikinga istorija, bet haremo čia buvo too much.
                      Žodžiu, haremas man čia visą nuotykinio anime istoriją sugadino.
                      Šiaip haremo ar ecchi anime stengiuosi vengti, bet šiais laikais, sunku surasti be šitu dviejų žanrų. Kaip ten bebūtų, per du prisėdimu peržiurėjus šias 13 serijų, haremas beveik visiškai nedominavo, liko antram plane, toli toli. Na o ecchio irgi nebuvo labai daug, nuobodaus ir prasto. Tad man jis neužkliuvo. Na taip žinoma, čia yra mano asmeninė nuomonė.

Gal tiesiog reikėjo duoti kiek daugiau laiko, animei įsibėgėti...? Nors jai nesi iš kantriausių žmoniu, gal but ir suprantama..
                      Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• Tosorage7
                        Naujokas
                        • 2015 09 05
                        • 1

Gal kas nors zino kur galima rasti sita anime lietuviskai arba lietuviu subs?

Comment

• Dai-Katana
                          Podcast or Death

• 2004 10 04
                          • 686

Spėju, kad jeigu nėra http://amf.lt/ - tai vargu ar bus kur kitur.

Comment

• Frisco

o kaip ji paziureti?

Comment

• Frisco

kaip paziureti si anime???

Comment

Working...