Denki-gai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miglaja
    Cute potato ~


    • 2007 12 16
    • 551

    Denki-gai


    Denki-gai
    Denki-gai no Honya-san


    Studija: Pony Canyon, Shin-Ei Animation, DAX Production, Ponycan USAL, Comic Umenohone, Mobcast
    Žanrai: komedija, gyvenimiškas
    Transliacija: nuo 2014-10-02 iki 2014-12-18
    Formatas: TV serijos
    Trukmė: 12 x 23min.
    MAL reitingas: 7.35


    YouTube resursai:
    OP || PV

    Papildoma Info:


    Kiekvieno manga gerbėjo rojus - mangos parduotuvė. Tad sveiki atvykę į milžinišką knygyną, kuriame akys raibsta nuo įvairių manga, net ir tų su N-18 ženkliuku. Dirbti tokioj parduotuvėj gali ne kiekvienas, bet unikalus darbo kolektyvas susidoroja tiek su darbo sunkumais, tiek su vidiniais demonais. Erotinių manga ištroškusios moterys, nemiga, darbas viršvalandžiais, meilės intrigos...Gausybė problemų su kuriomis savaip bando susidoroti spalvingi šio knygyno darbuotojai.





    Gal ir ne svajonių kolektyvas, tačiau dirbti su tokiais savaip nučiuožusiais bendradarbiais būtų smagu daugeliui. Visi jie net slapyvardžius turi ir palaiko glaudžius santykius ne tik darbe, bet ir už jo ribų, kai norisi išlenkt kokį bokalą...
    Veikėjų charakteriai čia yra varikliukas. Nors ir vizualiai dauguma atrodo, kaip kokie pradinės mokyklos mokinukai, tačiau realiai turi keistus ir nevaikiškus pomėgius: vienas turi fetišą akiniams, kitas visiškai nekalba, bet yra bene superžvaigždė, o direktorius - mėgsta išnaudot personalą, bet tuo pat metu smaginasi sukdamas mėgėjiškus filmukus apie savo kolektyvą. Merginų kompanija ne ką prastesnė: raudonplaukė svajoja apie žemę užvaldančią zombių apokalipsę, akiniuotė bando tapt manga autore, dėl ko pastoviai aukoja savo miegą, juodaplaukė nepaleidžia iš rankų savo foto-kameros (nors pusę anime maniau, kad ten berniukas), o blondinė...blondinė, kaip blondinė, išsiblaškius iki negalėjimo. Tik pradžioj buvo sunku priprast prie tos vaikiškos jų išvaizdos, nors visi dirba ir gyvena nebe vaikiškus gyvenimus.
    Animacija čia paprasta, be jokių pribumbasų, garso takelis irgi nieko neįsimenamas. Net istorijos nėra vientisos, tačiau visas anime sulipdytas iš trumpų ir linksmų scenų, kurios neša gerą emociją. Tiesa, pirmoje anime pusėje buvo daug dirty prikolų ir namiokų (nebent mano mintys per daug banguotos), o antroje pusėje buvo daugiau šiltos romantikos.

    Apibendrinimas: Trumpas, nepretenduojantis nei į geriausią animaciją ar istoriją, BET komiškumo prasme šitas anime sužibėjo. Kiekvieną seriją atsirasdavo momentas, kai nusijuokdavau balsu. Prikoluose išlaikytas viduriukas kai pošlų prikolų nei per daug, nei per mažai. Čia yra tikras komedijos žanro aukso grynuolis.



    Siųstis: kickass.to

    2
    5 (Puiku)
    50.00%
    1
    4
    0%
    0
    3
    50.00%
    1
    2
    0%
    0
    1 (nevertas dėmesio)
    0%
    0
    Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai
Working...