Mangaka-san to Assistant-san to The Animation

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Mangaka-san to Assistant-san to The Animation

    Mangaka-san to Assistant-san to The Animation


    Režisierius: Furuta Takeshi
    Studija: ZEXCS
    Žanrai: komedija, erotika, haremas
    Transliacija: 08.04.2014 - 24.06.2014
    MAL reitingas: 7.48
    Trukmė: TV 12 ser. x 15 min.
    YouTube:
    Himnas triūsikams / Eksperimentas



    Aprašymas: Kokia yra geriausias profesija vyrui? Kur jis gali būti mylimas, gerbiamas ir uždirbti daug pinigų? Bankininkas? Pinigus galima daryti iš oro, bet reikės parduoti sielą velniui. Krepšininkas? Geras variantas, bent jau kokia nors olialia pupyte galima laisvai pakabint, bet sportininko karjera trunka neilgai ir jai pasibaigus galima nusiristi iki Einikio lygio arba bent jau papulti girtam už vairo. Kosmonautas? Jų yra tiek mažai, kad konkursas 200 milijonų į vieną vietą. Vienžo daugiau šansų yra laimėti aukso puodą. Mangaka? Jei bent truputi suprantate kas čia yra per profesija tai būtinai man paprieštarausite. Na pinigų užsidirbti galima, bet reikia vergauti redaktoriui ir duoti nekaltybės įžadus. Na kas duos tokiam? Jei ir atsiras kas duos tai imti nesinorės. O kas būtų jei kažkas pafantazuotų ir mangaką įkištų į haremą?

    Iškart įspėju - jei jūs dievinate Bakuman, nepakenčiate erotikos ir nevirškinate nešvankaus humoro tai galite drąsiai praeiti pro šalį. Šis serialas tikrai ne jums. Viskas sukasi triūsikus, papus ir patvirkusį vaikiną. Suprantu, kad situacija yra tikrai nereali. Kaip aplink tokį netikėli ir dar mangaką galėjo susiburti tiek kawainų mergaičių? Niekaip, bet kaip tik dėl to ir yra taip linksma. Na Yuuki aišku nėra jau visai niekam tikęs. Kartais gali būti visai mielas ir rūpestingas, bet tuo dar labiau viską supainioja. Na ir ką padarysi jei visoks apatinis trikotažas yra jo specializacija? Mergaitės skirtingos, simpatiškos ir lygiavertės. Nors laiko daug ir nebuvo, bet visos gavo savo pyrago gabalą. Gal tik Rinna įsiminė mažiau. Didžiausias serialo privalumas yra trukmė. Jis yra nei per trumpas nei per ilgas.

    Reziumė: Vien už maitinimą krūtimi galima pridėti vieną balą. Visus sudėjęs prašysiu net 8. Seniai bebuvau matęs tokį linksmą ir neįpareigojantį anime.


    O jūs žinojote, kad pagal apatinius galima spręsti apie žmogaus charakterį?


    Spoileris:

    18
    5
    33.33%
    6
    4
    38.89%
    7
    3
    22.22%
    4
    2
    5.56%
    1
    1
    0%
    0
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    #2
    Visiškai žinojau ant kokio grėblio lipu, bet sprendimas buvo savavališkas. Anime šiaip sau, bet vietomis visai smagus, kartais per daug ir visai ne vietoje fetišas. Labai patiko rusiškas įgarsinimas nuo Ancord. "Trusilia na leva, trusilia na prava, rai dlia trusafilav"

    Įstrigo jog vieną iš personažų garsina garsi aktorė Rie Kugimiya. Jos balsą neįmanoma neatpažint. Ji buvusi pagrindiniam vaidmeny tokiuose anime kaip Toradora! (Taiga), Gintama (Kagura), Fullmetal Alchemist (Eric)...

    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2014-12-25, 19:01.

    Comment

    • arna
      emptiness

      • 2006 06 20
      • 1064

      #3
      Lengvas hareminis anime madinga pastaruoju metu mangakine tematika.

      Kiek plačiau:
      Spoileris:
      Anime nemažai fetišo ant mergaičių apatinio trikotažo (paskutinė serija šia tema 'kiečiausia'), papukų dydžių ir šiaip pilnas visokių spuoguotos jaunystės erotinių užuominų ar fantazijų. Anime gerietiškas, jei tik taip galima trumpai apibūdinti erotizuotą otakiško turinio šį mini serialą. Nėra čia atvirų kawaii ir kitokių scenų. Tai keista, matant bendrą šio anime vaizdelį. Gal tai todėl kad Japonijoje jis buvo rodomas tuo metu kai vaikai dar neeina miegoti?

      Ar patiko šis anime? Jei būčiau paauglys - jis patiktų, bet kai tokiu senai jau nesu - tai nepatiko. Piešimas žemiau nei vidutinis, gana naivus šokinėjantis siužetas, manga/mangaka tematika čia tik "dėl kvapo". Kaip ir viskas. Tiks vienkartiniam peržiūrėjimui.


      Įvertis: 3/5 arba 7/10

      Killerbee. "O jūs žinojote, kad pagal apatinius galima spręsti apie žmogaus charakterį?" - tame yra tiesos

      Comment

      Working...