Nourin

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Nourin

    Nourin


    Režisierius: Shin Oonuma
    Studija: Silver Link
    Žanrai: komedija, parodija, erotika
    Transliacija: 11.01.2014 - 29.03.2014
    MAL reitingas: 7.11
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / Nedapisitas visu gražumu...





    Aprašymas: Kousaku ir Ringo buvo visiškai skirtingi vaikai. Berniukas gyveno kaime ir mokėsi žemės ūkio mokykloje. Nedrįsčiau teigti, kad jam labai patiko toks gyvenimas, bet labai skųstis irgi negalėjo - globėjai jį prižiūri, draugų ir veiksmo užtenka. Ringo yra pats tikriausias Japonijos idolas. Dainuoja, filmuojasi, šoka......vienžo viską daro ir visi ją myli. Deja, tokia karjera ilgai netrunka. Ankščiau arba vėliau "karvutė" išmelžiama iki galo ir išmetama į gatvę. Toks jau tas šou biznis.... Ringo nusprendė nelaukti - geriau jau išeiti ankščiau, bet garbingai. Mergaitei taip nusibodo miestas, kad ji persikrausto į tą pati kaimą ir į tą pačią mokyklos klasę. Manot sutapimas? Anaiptol. Kousaku buvo didelis Ringo fanas ir kažkokių motyvų vedamas siuntė jai savo išaugintas daržoves. O dar sako, kad kelias į vyro širdį yra per skrandį...



    Aš jau minėjau, kad Japonijoje visai prastai su žemės ūkiu? Nieko baisaus, pasikartosiu. Sunku susilaikyt kai prieš akis toks įrodymas. Visais laikais kaimiečiai važiavo į miestą ir ten ieškojo visokių civilizacijos gėrybių, bet eismas paskutiniais metais tapo dvipusis. Kažkodėl anime kūrėjai atsiminė, kad Japonijoje yra ne tik megapoliai ir juose gyvenantys visokio plauko iškrypėliai, bet ir žemės ūkis. Kas galėjo pagalvoti.... Ar tokia tematika turi teisę į gyvenimą? Nebent labai nedidelėmis dozėmis. Nedrįsčiau teigti, kad Nourin yra kreivas Gin no Saji plagiatas, bet žiūrint norėjosi, kad laiko tarpas tarp šių serialų būtų buvęs didesnis.
    Jeigu Gin no Saji dar truputi pretendavo į rimtumą, tai šis serialas net nesistengia. Nors kaimo problemos kartais ir išlenda, bet Nourin yra gryniausia komedija. Ir visai neprasta komedija/parodija - ne kartą ir ne du sugebėjo išspausti šypseną. Net ir privaloma pliažinė serija buvo linksma ir ne banali. Humoras aišku gan nešvankus, bet čia jau skonio reikalas. Nebent baklažanai spėjo įkyrėti. Neturiu priekaištų ir personažams. Iš pirmo žvilgsnio atrodo banalūs, bet iš antro padaro visai gyvi ir simpatiški. O kokia fantastiška mokytoja serganti nedapisitu.... Personažas nerealaus. Kolūkis atrodo gražiai ir net užsinorėjau pasikapstyti darže. Ar šiaip senstu ir prie žemės reikia pratintis?^^
    Viskas yra gerai tai duoti standartinius 7 balus ir išsiskirstom? Aš kaip ir ne prieš būčiau, bet paskutinės dvi serijos buvo nuobodokos, o pabaigoje dar ir haremo gavom. Žinau, man nebūdinga už tai peikti,bet šį kartą būsiu griežtas ir balą sumažinsiu.

    Reziumė: Nors tik 6 balai, bet nuo žiūrėjimo nieko neatkalbinėju. Greičiau atvirkščiai. Jei serialo humoras atitiks žiūrovo skonį tai gera nuotaika garantuota.


    Pabandykit iššifruoti ANAL BB. Aha, čia abreviatūra....^^


    Spoileris:

    9
    5
    0%
    0
    4
    44.44%
    4
    3
    44.44%
    4
    2
    11.11%
    1
    1
    0%
    0
  • ManOverBoard
    Narys

    • 2013 06 22
    • 82

    #2
    Man įdomu iš kur tu ištraukiai tą erotikos žanrą

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2910

      #3
      Autorius ManOverBoard
      Man įdomu iš kur tu ištraukiai tą erotikos žanrą
      Iš ten pat kur ir visada... Turiu tam specialų stalčiuką...

      Comment

      Working...