Mushibugyo

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Mushibugyo

    Mushibugyo


    Režisierius: Takayuki Hamana
    Studija: Seven Arcs
    Žanrai: nuotykiai, fantazija
    Transliacija: 08.04.2013 - 30.09.2013
    MAL reitingas: 7.54
    Trukmė: TV 26 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Kokių tik Japonijų nėra sukurta...Sakot, kad dar nebuvo su gigantiškais vabzdžiais kovojančios? Ankščiau gal ir nebuvo, bet dabar tikrai yra. Tie vabalai yra kažkoks prakeiksmas ir žmonėms realiai gresia išnykimas. Edo mieste buvo sukurtas specialus būrys, kuris specializavosi tokių vamzdžių naikinime. Matyt paprasti samurajai ir kariuomenė yra nepakankamai efektyvūs. Šis darbas labai pavojingas ir sunkus, bet Jinbei su sau įprastu entuziazmu ir paprastu nuo pat pirmos dienos mieste iškart kimba į darbą. Nepaisant to, kad jis yra tik susižeidusio tėvo pakaitalas. Iš pradžių bendradarbiai buvo skeptiški. Naujokas neatrodė pakankamai patyręs ir stiprus. Tokie geltonsnapiai ilgai negyvena, bet viršininkas įžiūrėjo perspektyvą. Jinbei padarys bet ką, kad tik nepadarytų gėdos savo tėvui ir jo mokyklai.


    Tikras šaunenas tampa tokiu retu žanru (nekreipsim dėmesio į 500+ serijų dinozaurus), kad net nesikabinėsiu prie žanro šablonų. Paminėsiu tik, kad visi jie čia yra. Taip ir likau be nuomonės apie Jinbei, t.y. nesupratau patinka jis man ar ne. Iš vienos pusės tas jo paprastumas ir naivumas erzino, o iš kitos vertė atlaidžiai šypsotis. Susipažinimui su partneriais skirta po vieną seriją pradžioje ir man jie kažkokių rimtesnių jausmų nesukėlė. Nieko labai įdomaus, išskyrus nebent Hibachi, bet čia jau visiems aišku kodėl. Apskritai mergaitės čia visos trys gražios, bet naudos iš to nedaug - fanservisas ir tiek. Va kas tikrai patiko, tai priešininkai. Visai gera mintis buvo paimti juos iš labai įvairaus vamzdžių pasaulio. Užtenka ir smurto. Kai kurie kadrai man net pasirodė per daug žiaurūs. Vėliau viskas buvo kaip visada, bet pradžios užteko, kad iš inercijos anime pažiūrėčiau iki galo. Nepaisant to, kad pabaigoje pradėjau nuobodžiauti. Paskutinė arka buvo tokia užtempta, kad sunkiai sulaukiau pabaigos, kuri (koks siurprizas) pasirodė ne pabaiga. Ta prasme anime baigėsi, bet istorija tai ne ir šią istoriją tęsti televizoriaus ekrane nematau jokios priežasties. Manau išgyvensiu be naujų kovinių veiksmų pavadinimų.^^

    Reziumė: Yra serialų po kurių užsinoriu paskaityti mangą. Tą norą pavyksta sunkiau ar lengviau nugalėti, bet tai reiškia kad norisi dar. Po Mushibugyo visiškai nesinori. O kam? Viskas ir taip aišku. Šiaip atsipalaidavimui ir jei per daug nesitikėti tai Mushibugyo žiūrėti galima. Duosiu 5 balus, visai šalia "Fail" ribos. Jei tai buvo mangos reklama tai neužskaitau.


    Atsargiai su antru posteriu, specialiai palikau galimybę pasitempti sprandą...^^


    Spoileris:

    6
    5
    0%
    0
    4
    50.00%
    3
    3
    50.00%
    3
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • nemesis
    Super mega ultra rašytojas

    • 2010 11 08
    • 1178

    #2
    Dar pavasarį kažkaip sužiūrėjau virš 10 serijų net nežinau kaip. Vėliau maloniai nustebino op1 pakeitimas, kurio nekenčiau( ant tiek įkyri daina), į op2, kurios bent buvo galima klausyti. Labiausiai patiko ed2, ko ne geriausias viso vasaros sezono endingas. Tai įkvėpė pažiūrėti dar porą serijų, bet paskui vėl pritrūko kvapo ir nebesugrįžau. Kiek supratau iš aprašymo, nieko per daug ir nepraradau. 3 - už puikų 2 endingą, keletą įdomesnių kovų ir Haru biustą.

    Comment

    Working...