Un-Go アンゴ Režisierius: Seji Mizushihima Studija: BONES Žanrai: Mystery, Supernatural, Science, Fantasy, Cyberpunk Transliacija: nuo 2011-10-14 iki 2011-12-23 Trukmė: 11 TV x 24 min. AniDB reitingas: 5.97 (1159) MAL reitingas: 7.63 (19711) YouTube resursai: Traileris || ED Papildoma Info: Shinjuurou Yuuki, jaunas ir talentingas detektyvas kartu su savo keistu padejėju Inga gali meistriškai išsiaiškinti tiesą net ir pačioje painiausioje kriminalinėje istorijoje, taučiau jų išsiaiškinta tiesa dažniausiai taip ir nepasiekia viešumos, todėl Shinjuurou yra pramintas "Nugalėtuoju Detektyvu". Anime man pasirodė įtraukiantis ir įdomus. Man labai patiko tai, jog visi šio anime veikėjai yra gerai pateikti ir pakankamai išvystiti, tačiau labiausiai mane užkabinęs personažas buvo Inga - pagrindinio veikėjo padejėjas. Nors gal turėčiau sakyt padejėja - vis dėl to mažas berniukas nėra šio personažo tikroji forma, o tikrasis šios veikėjos pavidalas man atrodė lyg apsuptas kažkokios mistinės auros. Dar daugiau mistikos atsiranda antroje anime pusėje ir tai tik dar labiau įtraukia. Šis anime yra išleistas Bones studijos, kuri jau yra padovanojus mums Soul Eater, Wolf's Rain, Full Metal Alchemist, Darker Than Black bei Zetsuen no Tempest. Ir šį kartą man neteko nusivilti žiūrint dar vieną šios nuostabios studijos išleistą anime. Piešimas buvo visai neblogas, spalvos malonios akiai. Veiksmas vyksta karą ir nemažai teroristinių išpuolių patyrusioje Japonijoje, taigi apgriuvę pastatai ir jų liekanos buvo perteikti pakankamai tikroviškai. Visos moteriškos lyties veikėjos irgi nupieštos gerai. Na o vat vyrams kokybiško piešimo buvo pagailėta, bet tik vietomis. [Labai atsiprašau, kad tegaliu pateikti jums treilerį be vertimo ir endingą. Kadangi anime nėra labai populiarus, rast reikiamą footage YouTubej yra iš ties sunku] Man atrodo, kad šis anime yra vertas dėmesio. Rekomenduoju jį pažiūrėt detektyvus ir mistiką mėgstantiems žmonėms. Siųstis: isoHunt, The Pirate Bay |
Un-Go
Collapse
X
-
Un-Go
95 (puikus)66.67%6422.22%2311.11%120%01 (nevertas dėmesio)0%0Žymos: Nieko -
Savo laiku t.y. kai pasirodė, jis man buvo metų anime. Pradžioje užkabino jau vien tuo, kad detektyvas be moe ir mokyklos . Visą peržiūrėjau dėl gerai susuktos istorijos ir veikėjų. OP ir ED ilgam įsilipo į mano grojaraštį. Be je, dera paminėti, kad pasirodė ir filmas, kuris papasakoja daugiau apie Shinjuurou ir Ingą. Gaila, kad šis darbas žiūrovų dėmesio nesusilaukė, tad tesinio tikriausiai nebus -
Smagu, kad kažkas šį anime prisiminė kad ir dabar. Man UN-GO irgi patiko, įsivažiavo šiektiek lėtokai, bet po dviejų dalių filmo filmavimo arkos viduryje, kažkas lyg spragtelėjo ir pilnai įsitraukiau į šį serialą. Istorija tikrai įdomi, detektyviniai elementai irgi reikalą pagyvina (nors detektyvas (logika) + fantasy labai jau priešpriešiniai dalykai ir netin dera tarpusavyje). Taigi solidus ir šiektiek savitas serialas, išsiskiriantis iš masės, kaip ir minėjo aukščiau. Priešistorės filmas/OVA be abejo must-watch, kuriems patiko originalas. O šiaip Bones gal nėra kažkokia geriausia studija mano akimis, bet jų serialų laukiu visada, nes jie kažkokie kitokie, vežlesni, su savitom idėjom, nors gal ir nevisada pavyksta taip gerai.
Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-08-18, 19:49.Comment
Comment