Sakurasou no Pet na Kanojo Režisierius: Atsuko Ishizuka Studija: J.C. Staff Žanrai: komedija, drama, romantika Transliacija: 09.10.2012 - 26.03.2013 MAL reitingas: 8.37 Trukmė: TV 24 ser. x 25 min. YouTube: Opening / Ending / AMV Aprašymas: Ne visiems pasiseka ilgai, pigiai ir patogiai gyventi kartu su tėvais. Kai kuriems dar besimokant mokykloje tenka apsigyventi bendrabutyje. Vienas iš tokių nelaimėlių yra Sorata. Priežastis nėra visiškai aiški. Matyt arčiau namų padoresnių mokyklų nebuvo, o visų taip giriamas Japonijos visuomeninis transportas nėra jau toks ir geras. Koją berniukui pakišo katės. Sorata tiesiog negali praeiti pro elgetaujantį kačiuką. Atrodytų, kad čia nieko tokio, bet bendrabučio taisyklės draudžia laikyti gyvūnus. Vienintelis išsigelbėjimas kačių mylėtojui yra Sakurasou bendrabutis. Jis turi prastą "šlovę". Ten gyvena probleminiai paaugliai, dėl įvairių priežasčių negalintys/nenorintys gyventi normaliame bendrabutyje. Užtat Sakurasou nedraudžia laikyti kačių. Apskritai ten taisyklės labai liberalios. Ten yra tikras beprotnamis ir tuo Sorata iškart įsitikina. Vienintelė galimybė ištrūkti yra surasti katėms naujus šeimininkus. Deja, planai žlunga kai į bendrabutį atsikrausto Mashiro. Kažkas sakė, kad man šis serialas patiks. Pradžioje atrodė, kad nemelavo. Paprastas berniukas patenka į nepaprastą aplinką ir stengiasi joje išgyventi. Jis taip stipriai priešinasi aplinkinių poveikiui, kad net puola į depresiją. Personažai įdomūs, nupiešta gražiai, o siužetas paprastas, bet kartu ir įdomus. Komedijos daugiau nei dramos. Tokie buvo pirmi 12 serijų ir jie prabėgo greitai ir neskausmingai. Antroje serialo pusėje anime turėjo du kelius - linksmą ir rimtą. Abu keliai buvo geri, bet kūrėjai pasirinko trečią - nuobodulio ir perspaustos dramos. Netikėtai mane pradėjo erzinti personažai. Norėjosi jiems peršauti galvą...tris kartus, kad tikrai neprisikeltų. Mačiau nuomonių, kad Mashiro yra autistė ar net daunė, bet pagal mane toks yra Sorata. Kartais jo elgesys mane varė į neviltį. Mashiro aišku irgi su "ypatumais", bet pasistengus iš jos žmogų padaryti galima. Ji po truputi tokiu ir tampa, bet auklės įtaka čia yra minimali. Meilės trikampis man įspūdžio nepadarė. Taip ir nesupratau, ką bernas iš tikrųjų mylėjo. Jei ir mylėjo tai labai jau neįtikinamai. Žiauriai nervino ir Jin su Misaki. Kas čia per iš piršto laužtos problemos? Iš kur vaikai ištraukė, kad poroje reikalinga lygybė? Jos nėra ir būti negali ir iš to problemos daryti nereikia. Ech, tas jaunimas šiais laikais, jiems ir seksas yra ne priežastis susipažinti....^^ Priekaištų neturiu tik programuotojui su blondine. Ši porelė buvo visai linksma ir nespėjo atsibosti. Labiausiai man užkliuvo perspausta drama. Kūrėjai taip stipriai ir įkyriai norėjo mane sugraudinti, kad galų gale akys truputi sudrėko, tipo "gerai, pasiduodu, tik baikit pagaliau mane kankint". O romantika yra tiesiog nuobodi ir dirbtina. Reziumė: Energingai ir linksmai prasidėjusi istorija pavirto į ašarų spaustuvą. Nemėgstu kai mane prievartauja ir apgaudinėja. 6 balai ir sakau savo tvirta "Fui" MAL'o reitingui. Daug triukšmo dėl nekilnojamo turto. Spoileris:
|
Sakurasou no Pet na Kanojo / The Pet Girl of Sakurasou 2013
Collapse
X
-
Sakurasou no Pet na Kanojo / The Pet Girl of Sakurasou 2013
32546.88%15425.00%8321.88%726.25%210%0Žymos: Nieko