Oda Nobuna no Yabou

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Oda Nobuna no Yabou

    Oda Nobuna no Yabou


    Režisierius: Yuuji Kumazawa
    Studija: Madhouse
    Žanrai: nuotykiai, komedija, drama, romantika
    Transliacija: 09.07.2012 - 24.09.2012
    MAL reitingas: 7.93
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Yoshiharu labai mėgo istoriją. Tiksliau istorinius žaidimus. Kažkokiu stebuklingu būdu (istorija nutyli) jis patenka į praeitį ir ne bet kur, o į labiausiai mėgstamą Sengoku epochą. Tuo metu kiekvienas klanas save laikė Japonijos gelbėtoju ir vienytoju. Berniukas iškart papuolą į kovos lauką ir ant jo rankų miršta istorinis "personažas", pagal jo žinias turėjęs atlikti svarbų vaidmenį. Ilgai nemąstydamas Yoshiharu nusprendžia užimti jo vietą. Netrukus paaiškėja, kad praeitis čia yra alternatyvi - vietoj žiaurių ir piktų karžygių čia veisiasi viena už kitą gražesnės mergaitės, bet tai nereiškia, kad jos yra mažiau karingos. Viena iš jų yra Nobuna Oda. Yoshiharu lengvai užsitarnauja princesės pasitikėjimą ir.....makakos pravardę. Pravardė šeip sau, bet leidimo niekas neprašė. Berniukui istorijos žinios labai padeda, bet lazda turi du galus. Žaidžiant su praeitimi galima greitai prisižaisti.


    Buvau maloniai nustebintas. Paskutinį kartą taip buvo nebent su Princess Lover!. Tada irgi mažai tikėjau ir daug gavau. Iš Oda Nobuna no Yabou tikėjausi dar mažiau. Man Japonijos istorija su savo kvailais samurajais žemai kabo, o serialas pasirodė toks geras, kad jį galima pažiūrėti per vieną prisėdimą. Pirmiausia dar kar kartą pasidžiaugsiu vyrišku personažu. Na tikrai, kas tiems japonams pasidarė? Jau ne pirmas anime šiais metais dėl kurio man ne gėda už vyriškas giminę. Turbūt tikrai pasaulio pabaiga artėja. Yoshiharu yra narsus, gudrus, protingai naudojasi savo žiniomis ir šeip turi geležinius kiaušus. Truputi užkliuvo nebent jo reakcija dėl pačios kelionės laiku. Kažkaip dzin jam ant paliktos šeimos ir draugų. Bent vieną ašarėlę išspausti galėjo dėl padorumo. Mergaitės yra gražios ir charizmatiškos. Net man nelabai patinkančios lolės. Ypač patiko turinti problemų su ilgais sakiniais nindzė, o ir jos svita verta 10 balų. O kokius veidukus nutaiso...nors prie širdies dėk. Teoriškai čia yra haremas, bet tik teoriškai. Nors simpatiją ar kažką daugiau berniukui jaučia ne viena silpnosios lyties atstovė, bet favoritė yra aiški nuo pat pradžių. Nėra čia daug fanserviso ir nuogybių. Siužetas dinamiškas, pastoviai kažkas vyksta. Geriečiai kovoja už kilnų tikslą ir vienas kitą gelbėja. Blogiečiai sąžiningai kiša pagalius į ratus. Dramą keičia komediją ir atvirkščiai. Romantikos yra nei per daug nei per mažai. Galima net įžiūrėti lengvos parodijos elementų. Techniškai serialas irgi yra be priekaištų. Nebent kompiuterinė "masofkė" badė akis ir dar Nobunos papų laikiklis, lyg dar vienas ateivis iš ateities.

    Reziumė: Tai yra pirmas savarankiškas Yuuji Kumazawa darbas ir su juo jis susitvarkė puikiai. Serialas yra gerai subalansuotas ir pateiktas. Gražios mergaitės ir piešimas, adekvatus ir sveikai patvirkęs berniukas, dinamiškas siužetas, truputis kovų, romantikos, humoro, dramos ir pažadėtas pratęsimas. Taip, Oda Nobuna no Yabou patiks ne visiems, bet tikslinė auditorija pastangas tikrai įvertins pagal nuopelnus.


    Išmanusis telefonas ten legendinis. Įdomu nuo ko nukopijuotas dizainas....^^



    Spoileris:
    25
    5
    52.00%
    13
    4
    40.00%
    10
    3
    8.00%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • bllom
    Naujokas
    • 2012 10 18
    • 1

    #2
    visai neblogas anime ..... nera per daug istemti epizodai

    Comment

    • ciombiukas
      Forumo maniakas




      • 2009 09 18
      • 463

      #3
      Tikrai buvo neblogas anime, susižiūrėjo labai greit, bei idomiai. Na piešimas, nėra prie ko prikibt, nauji anime vis del to, istorija pateikta idomiai, tikrai vertas dėmesio anime, ypač tiems kuriems patinka istorinė tema ir romantika. Įvertinimas 4/5, tikrai vertas žiūrėjimo.

      Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

      Comment

      • Shenn
        Forumo ligonis


        • 2009 09 21
        • 539

        #4
        Tai jau ko gero trečias per paskutinius pora metų matytas anime tema "šių laikų moksleivis patenka į praeitį ir susitinka Oda Nabunaga" Kadangi pirmieji buvo prasti, juos dropinau, tai šiam nė nesuteikiau šanso, pažiūrėdamas bent seriją. Bet šis aprašymas paskatino visgi užmest akį į šį anime. Rezultatas buvo toks, jog peržiūręjau praktiškai vienu prisėdimu. Dėl eilinį kart išdarkytos Japonijos istorijos neėmiau į galvą, jei tai nejaudina pačių japonų, kodėl mane turėtu. Labiausiai pavydėjau žavėjausi pagrindinio personažo loliu haremu. Vienos už kitą kawainesnės, širdis vos atlaikė Ko truputi pasigedau, tai šiek tiek daugiau fanserviso iš vyresnių mergaičių, visgi anime ne tokio žanro kurį žiūrėtum vien dėl siužeto.

        Comment

        • Kazuya
          Nusipelnes
          • 2011 04 03
          • 42

          #5
          Na lygtais turetu buti 2 sezonas, jei sitaip Anime pasibaige... Na neblogas, bet truko man biski romantikos gale, o taip tai taip itrauke ziurejau negalejau patiket ka pats ziurejau, tai buvo nuostabu tiktais pabaiga nusivyliau truputuka, tai visvien velniai nemate 5/5

          Comment

          • Nolikita

            #6
            Labai labai , laaaaabai patiko . Greit susižiūrėjo . Gražus piešimas , įdomi istorija , įdomūs veikėjai c: . Truputį nepatiko tai , kad nebuvo nė kiek parodyta , kaip & kodėl Yoshiharu pateko ten į tą praeitį ._. . & šiaip kiek nesąmonė , kad jis nė kiek nepagalvojo apie tai , kas liko jo pasaulyje ... Anyways , linksmas , gražus anime , tikrai vertas pasižiūrėti !
            Spoileris:
            Bet nejaugi bent vieno kiss'o negalėjo per duos 12 epų nuvogt >.> ?

            Comment

            • animegirl902
              Naujokas
              • 2013 10 18
              • 9

              #7
              Animė neblogas, kam patinka kaip visada romantika bei vienas vaikinas tarp merginų tai verta įtraukti į savo sąrašiuką o šiaip man trūko taip pat bent trumpos istorijos kaip jis čia pateko, nes dabar veiksmas prasideda tarsi be intarpo apie jį, kaip atkeliavo, dėl kokios priežasties... o dėl antro sezono tai, kad neverta, istorija kaip ir aiški

              Comment

              Working...