Hagure Yuusha no Estetica

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Hagure Yuusha no Estetica

    Hagure Yuusha no Estetica



    Režisierius: Rion Kujo
    Studija: ARMS
    Žanrai: nuotykiai, mistika, erotika, haremas
    Transliacija: 06.07.2012 - 21.09.2012
    MAL reitingas: 7.41
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Šioje Žemėje daug berniukų ir mergaičių papuola į kitus pasaulius ir kai kurie iš jų net ir grįžta įgiję stebuklingų galių. Tokius burtininkus globoja Babilono organizacija ir jos įkurta speciali mokykla. Gi pavojinga palikti tokius galingus vaikus be priežiūros, velnias žino kokiu aibių jie gali prikrėsti.
    Istorija prasideda ten kur dauguma baigiasi. Kažkokioje stebuklų šalyje Akatsuki atliko visus darbus - nugalėjo demonų karalių. Atrodytų gyvenk, penėkis ir deginkis šlovės spinduliuose, bet šitas didvyris nurimti negali. Su dideliu nešuliu Akatsuki pabėga į savo pasaulį. Tiesa, pakakeliu dar pagrabinėjo kelias dešimtis papingų mergaičių. Turbūt, kad lauktų ir ilgėtųsi, ne kitaip....
    Pasirodė, kad nešulyje buvo pačio demono karaliaus dukra Miu, kurią didvyriui padovanojo mirštantis tėvelis. Keista? Ne tas žodis... Mergaitei teko apsimesti atmintį praradusią seserimi. Kad aplinkiniams ramiau būtų....


    Viskas čia yra blogai. Siužetas parašytas penktoko. Maža to, tikrai ne gudriausio klasėje ir kuris dar nusirašinėjo nuo suolo draugo. Net ir nusirašė su klaidomis, nevykėlis... Mergos kaip mergos, matytos ne vieno šimtą kartų. Miu pusė velnio, jei nekreipi dėmesio į per daug ištinusias pieno liaukas. Šį anime net sunku priskirti prie haremo, per daug jau aiškus herojaus pasirinkimas. Kita vertus žodis "romantika" prie žanrų tinka dar mažiau. Erotikos yra, bet pro rakto skylutę. Keistai čia su cenžūra. Ji kaip ir yra, bet pora kartų nesuveikė. Ot išdykėliai Arms'ai, išdykėliai...Piešimas ne įspūdingas. Na milžiniškus papus piešti ši studija moka, niekas net neabejoja, bet ne daugiau. "Bosas" apskritai buvo tiap liap, tipo ir taip sueis. Kažkokia sunkiai užčiuopiama intriga čia yra ir paslapčių netrūksta, bet visa tai palikta kitam sezonui ar sezonams. Reikia gi kažkaip serialą visiškai sugadint. Mat iš pirmo karto karto nepavyko, pacientas dar rodo gyvybės ženklus. Priežastis yra tik viena - Akatsuki. Taip, daugiau mažiau normalių personažų pasitaiko net ir šiame žanre, bet šis vaikinas sėdi Čako Noriso dešinėje ir ateis visu niekšų nuteisti. Net trūksta žodžių šiam stebuklui nupasakoti. Jei trumpai tai gražus, protingas, supratingas, drąsus ir tiesiog iki negalėjimo stiprus. Vaikinui net gravitacijos dėsniai negalioja, o vaikščioti vandeniu jam tas pats kaip man nosį krapštyti. Vienžo visų mergaičių svajonių bernas. Kur čia mergaičių, nenustebčiau ir dėl nemažos dalies vyrų.^^ Net ir nupieštas normaliai, ne švarcai iš 8x metų, bet matosi pasportavęs pora metų rimtai ir baltyminio maisto nevengiantis. Na taip, biški patvirkęs ir silpnąją lytis gąsdina savo įgūdžiais numaunant apatinį trikotažą. Tikras žaibas Makvynas, bet ne lenktynėse, o ties moteriškais apvalumais. Bet net ir tokios išdaigos yra meilės ir rūpestingumo pasekmė.^^

    Reziumė: Buvo daug serialų kuriuos išmečiau ir už mažesnes nuodėmes, bet ten nebuvo Akatsuki. Vien už šitą berną duosiu 6 balus.


    Vieno aktoriaus teatras. Jei aktorius per dvi serijas nepatiks galit drąsiai išeiti iš salės




    Spoileris:

    16
    5
    25.00%
    4
    4
    31.25%
    5
    3
    37.50%
    6
    2
    6.25%
    1
    1
    0%
    0
  • Draconica

    #2
    Labai prajuokinai su savo apžvalga ir tikrai pakėlei nuotaiką, deja, pastebėjau vieną tendenciją. Kuo gražiau papus paišo, tuo mažiau dėmesio siužetui atiduota. bent jau daugumos atžvilgiu.

    Comment

    • Shenn
      Forumo ligonis


      • 2009 09 21
      • 539

      #3
      Na nesutikčiau visiškai su nuomone, kad haremo nugaletoja jau aiški buvo. Tik iš pirmo žvilgsnio gal taip ir atrodytu, bet Akatsuki visad kiek daugiau nei kitas išrengdavo studentų tarybos viceprezidentę. Turbūt ne šiaip sau Jei rimčiau, kad ir kiek superinis buvo pagrindinis personažas anime vistiek iš tos kategorijos kur po kelių metų žiūresi į savo žiūrėtų anime sarašą ir galvosi iš kur čia toks pavadinimas atsirado, negi aš jį mačiau. Ta prasme vienas iš daugelio, neisimintinas niekuom.

      Comment

      • Absurdëh
        AZ Fairy


        • 2011 03 21
        • 524

        #4
        Buvau peržiūrėjęs dar prie AZ aprašymą, eilinį kartą ne ten pataikiau, nes tik į posterį buvau pažiūrėjęs. Taiklus aprašymas kaip visada. Keista intriga, visai ne tokia kokios tikėjaus, net sunku pasakyt ko buvo galima čia IR tikėtis. Norėjau pamatyt kaip baigsis, ir peržiūrėjau iki galo kaip 5h fimą. O kūrėjai tiesiog pasiliko vietos antram sezonui uh. Užkliuvo už ausų galingas OST. Na o pagrindinis veikėjas man asmeniškai iš išvaizdos priminė vaikinuką iš anime shiki. Akių dizainas toks identiškas ^^'
        Spoileris:
        bet užtat lesbietės ir šlapimo pūslės uždegimus sukeliančios stebuklingos galios ne pentoko jėgom sugalvot. ne ne ne . fan service is trying so hard ha! (obviously)
        Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-10-22, 16:09.
        d9 || amvorg || amvazar'17

        Comment

        • Killerbee
          Iškrypęs dėdulė





          • 2006 12 11
          • 2910

          #5
          Autorius absurdas
          Spoileris:
          šlapimo pūslės uždegimus sukeliančios stebuklingos galios ne pentoko jėgom sugalvot. ne ne ne
          Ten blyn vienas iš geriausių šių metų epizodų....

          Comment

          • Red_Elf
            pandų karai :D


            • 2009 05 07
            • 1112

            #6
            Kai sėdi namie jau antra savaitė su temperatūra ir galva neveikia, supranti, kad nieko rimta tau suvirškinti kaip ir nepavyks, tai imi kažką lengvesnio siužeto atžvilgiu... kokio dar siužeto, jis kažkur šeštame fronte gal kažkur ir mėtosi, bet ne arčiau. Seriale "istorijos" nerasta, įdomių mergų deja irgi, bet čia buvo Akatsuki. Tiek ir tereikia - Akatsuki, kaip Killerbee tiksliai išsireiškė "šis vaikinas sėdi Čako Noriso dešinėje ir ateis visu niekšų nuteisti".
            Būčiau serialą droppinusi ir net nesivarginusi įvertinimo parašyti, o dabar vėl dėl jo teko net 6 parašyti!

            Comment

            Working...