Rurouni Kenshin
Collapse
X
-
Mmm, 96tv serijos. Kadaise isirašiau tik apie 70. Reiškiasi nemažai praleidau. Šiaip nemėgstu jokių istoriniu anime, bet tuomet per lietuvos kanaluose nieko geresnio nemačiau. O vėliau tiesiog pripratau ir ėmė patikti. Aš tv seriju tikrai nebrokiju. Jau vien dėl to kad 96serijos. Tai reikšia laabai daug valandų praleistu sekant kienors idomia istorija. Man tai gan smagus anime, nežiurint OVU. Sakot OVOs geresnės. Matyt labai dažnai taip sakot. Taip, jos gal ir kokibiškesnės, bet man per trumpos ir per greitos. -
Rurouni Kenshin vienas iš mano mėgstamiausių anime. Labiausiai sužavėjo pirmos 4 OVA'os turbūt dėl to, kad ten Kensh'is atskleidė savo blogają pusę (patinka blogiečiai) ir jis ten buvo geriau nupieštas. Tamsiai raudoni plaukai (mano mėgstamiausia spalva) kurie primena kraują, o ne tie ryži plaukai kaip serijose. Kitka Kensh'io kimono ten gražesnis ir Reminiscence gyvavo gražiausia merga per visą RK kurios meilės su Kensh'iu pabaiga buvo gražesnė ir įdomesnė, nei eilinis sustikau, pamilau ištekėjau. Dar vienas dalykas dėl ko mane šiek tiek atsumia serijos tai humoristinės vietos. Nu ** jų reikėjo, tokiam anime, comedy žanro nemanau kad reikia tik gadina visą reikalą. Na, o serijose ir tai įdomiausios vietos buvo su Shishio kur dar buvo galima pamatyt Kensh'io praeitį. Galop dažnai girdėdavau, kad Seisouhen pabaiga tragiška. Nežinau neiko man ten įpatingo nebuvo, galvojau Kaoru reakcija emocingesnė bus. Galiausiai Eisai jei tau per trumpos OVA'os daryk kaip aš žiūrėk tą patį gal 30-40 kartų ir nebus per trumpa. Galop nepasaint visų tų mano paminėtų dalykų lenkiu galvą šiam anime . Va tep ...
Tiesa slypi anapus bananComment
-
Seisouhen man atrodo buvo tv serijų apibendrinimas, su aiškesne pabaiga ( 'kas atsitiko paskui?') (nors tv pabaigą pražiopsojau, dėl kaži kokių priežasčių), o Tsuiokuhen - Kenshin ir Tomoe istorija. ('kas buvo prieš tai'?)
Kodėl ovos, o ne tv? 1 Kaoru. 2 Ovose dėmesys daugiau smulkmenoms, situacijoms, o tv veiksmo gausa truputį užgožia emocijas.Comment
-
Mano skonio animas Jau vien tik ideja ko verta:samurajai,katanos,kraujas,lakstancios galvos,ken-jitsu.O dar ir siuzetas idomus.kai pirma karta pamaciau to anime pradzios klipa pasimeciau,nesupratau ar tai nesamone ar sedevras ir nesupratau ar tas su randu vaikinas ar mergina bet kai tik serija prasidejo ir isgirdau tokius zodzius kaip "hitokiri batusai",kai tik pamaciau kad ten yra kraujo ir katanu is karto supratau kad man patiks sis anime.ir neklydau .kai per lnk rode pirma kart tai nei vienos serijos nepraleidau ir kaip antra karta rode irgi ziurejau noredamas prisimint senus gerus laikus.
O visai neseniai dar ir OVA`s ziurejau visas 6.Man turbut labiau patiko OVA`s nes ten viskas rimciau ir kovu scenos daug geresnes ir ziauresnes.Bet ir serijos man patiko nes ten grazesne animacija ir tie humoro elementai kiek neatitinka OVA`u sukurtos atmosferos,bet man jie patiko,gerai galima buvo prisizvengti kai kuriose serijose.ypac toj serijoj kai "kenshin" neva vede kaoru padovanojas zuvy rasta zieda Manau kad tokios serijos ten buvo reikalingos nes seriju daug ir jei kiekviena butu buvus rimta tai animas taptu kiek monotoniskas ir pritruktu ivairoves.Bet kuruo atveju ir serijose islieka ta kruvina ir samurajiska kovine atmosfera,kuri man taip patinka.kaip sakiau mano skonio anime.veikejai irgi nuostabus,tiek gerieji tiek ir blogieji.As prie ju labai prisirisdavau.O animacija bent serijose buvo auksciausio lygio,galima buvo grozetis veikejais ir aplinka.
Tiesa serijose kovose atsirado daugiau "fantastikos"ir tai ko gero didziausias minusas.bet kovos vistiek atrode ispudingai ir graziai.Siuzetas irgi bent man labai patiko,itraukiantis ir idomus.NUOSTABUS ANIMEComment
-
nu man tai patiko tikslios nuomonės netyrėjau kai jį per LNK rodė be dabar kai pažėjau 80 serijų, supratau kad kai tokį epizodų skaičių pažiūri galima pasakyt per dvi dienas, tai kažką visgi reiškia labai gerai humoras suderintas su rimomis temomis, o "kukulio akys" visą dieną juokino, dar ar dabar juokiuosi Mahahahahah!!!!!!Comment
-
Autorius niekshasŠis anime yra pats mėgstamiausias man. Jame ypač patinka japoniška atmosfera ir tai, kad jis atspindi Bakumatsu perioda (dar vadinama revoliucija). Labiausiai patinka animės pirmos keturios OVA`os. Beveik visi veikėjai ten nėra išgalvoti, o yra tikri buvę Bakumatsu revoliucijos veikėjai. Taip pat, jeigu šį anime matėte per lietuvos TV, siūlau žiūrėti japoniška versiją su anglišku subtitravimu.
Negi Hitokiri batusai is tikruju egzistavo .O gal tu turejai "raumenyje"tik visa ta "meiji" vyriausybe,politikus ir pan.
Beje sis anime ir man pats megstamiausias[/QUOTE]
Daugiausiai egzistuojanciu serialo veikeju - Meiji eros politiki, Tokugawos klano nariai, savaime aisku pats Meijis (nors serijose nerodomas, bet daznai minimas). Taip pat is OVAos egzistuoja labai daug veikeju kaip Katsura Kogoro, Saigo Takomori ir t.t. Dar egzistuoja elitine policija - Shinsengumi ir dauguma jos nariu, pvz Saito Hajime, kuris sutinkamas ir TV serijose, ar Okita (pamirsau pavarde, pirmo squad kapitonas).
Toliau apie pati Kenshina. Jis buvo sukurtas pagal pati stipriausia Bakumatsu imperialistu hitokiri (zudika, kuris pagal isakyma atlikdavo planuota zmogzudyste). Is viso buvo 4 hitokiriai. Visu gerai nepamenu, bet Kenshinas kurtas pagal Kawakimi Gensai. Gensai atrode kaip mazas berniukas arba moteris, nors istikruju buvo labai taktiskas ir saltakraujis zudikas. Butent toks buvo hitokiri battousai.
Sekihoutai. Sanosukes jaunystes armija. Si armija is tiesu egzistavo ir imperialistai ja pasinaudojo. Egzistavo ir Sekihoutai lyderis - Sagara Souzou. O sanosukes vardas paimtas is vieno Shinsengumi kapitonu.
Dar ka galiu pasakyti apie Saito Hajime, kad net jo kovimosi stilius buvo labai panasus, kaip yra rodoma animeje. Taip pat, po Meijio restoracijos, jis is tiesu tarnavo policijoje.
Arba seriale yra vieta, kur pasirodo Sanada Ninja Army. Sanados is tikruju buvo ninzes: pasidomekit apie Sanada Yukimura.
Manau, kad kanors praleidau ir ne viska pasakiau, bet, kam idomu, pasidomekit wikipedijoj apie Bakumatsu arba Meiji Restoration. Tada pati anime ziuresit kaifuodamiComment
-
Animas tikrai vienas geresniu, negaliu patiketi, kad nesugebejau rasti laiko ir paziureti jo anksciau :dizzy: . Ot ziople... Labiausiai patrauke katanos, samuraijai ir panasus dalykeliai, nes paskutiniu metu visai ant samuraju pavaziavau . Dabar drasiai aliu teigti, kad sitas anime prisideda prie mano megstamiausiu
Vakar planavau baigti ziureti Tv serijas (taip ir padariau, bet dabar cia perskaiciau, kad yra 96 ep, o as maciau tik 95 ). Ir niekur nerandu 96ep. As glusa ar kaip cia suprasti? Gal kas gali linka numesti is kur parsisiusti?Comment
-
-
Jo paskutine OVA ziauri man irgi kenshin buvo gaila.Taip ir nesupratau nuo kokios zarazos jis mire .Nors maciau ir ziauresniu anime pabaigu,pvz Green green pabaiga irgi buvo tokia kad per langa norejosi sokt,tik va kad as irgi 2nd aukste gyvenuComment
-
Nezinau kiek tiksliai buvo seriju,gal ir ne 93 iseina kad maziau.Nu siaip tai as viska pirkau,tad atleisk bet nezinau is kur siustis .Comment
Comment