KING OF THORN 2010

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    KING OF THORN 2010

    KING OF THORN
    Po 100 metų miego, ateitis bus tavo
    rankose. Bet ar tikrai jos norėsi?

    Režisierius: Kazuyoshi Katayama
    Studija: Sunrise, Kadokawa Pictures
    Istorijos autorius: Yuji Iwahara
    Premjera: 2009-08-01 (Japonijoje) - 2010 (likęs pasaulis)
    Žanrai: psichologinis, siaubo, drama, mokslinė fantastika,
    Panašūs anime: Blue Gender,
    AniDB reitingas: 7.56 (42)
    Trukmė: 120min. filmas
    YouTube:
    Trailer / Main Theme




    Aprašymas: Studija "Kadokawa Pictures" ėmėsi Yuji Iwahara Sci-Fi mangos ekranizacijos - „Kingo f Thron“. Manga pasakoja apie pasklidusią mirtiną epidemiją po visą pasaulį. Atrinktų 160 žmonių yra užmigdomi šaldymo kameroje, kol nebus rasti vaistai nuo viruso. Galiausiai pabudę išrinktieji žmonės suvokia, kad jie visai ne laimingieji ir išvistą visai ne tokį pasaulį, kokį tikėjosi.

    » Ties anime personažų dizainu dirba Hidenori Matsubara, dirbęs ties Gankutsuou: The Count of Monte Cristo, Ah! My Goddess!, Sakura Wars. Generalinis animatorius - Naoyuki Onda (Ergo Proxy, GantZ, Armitage). Režisierius - Kazuyoshi Katayama (Appleseed, Freedom, Karas). Scenaristas - Hiroshi Yamaguchi (Gurren Lagann, Yukikaze). Darbas atrodo iš tiesų kokybiškai. Tikėkimės nenuvils ir siužetas. Anime filmas „Kingo f Thron“ išvis pasaulį gegužės 1‘ą dieną.


    Vaizdai iš anime:


    Autoriaus reziumė:


    » Filmas tikrai pasižymi kokybe. Tiek piešimas tiek garso efektai viršūnėje (tik OTAKA'je žiūrėti tokius filmus). tačiau piešime nematome nieko naujo, ko dar nebūtume matę. Netgi „Ghost In The Shell“ 1995 metų filmas atrodo geriau iš animacinės pusės. Patiko, kaip 3D buvo suderinta su tradiciniu piešimo stiliumi, ypač personažai, bet labai užkliuvo būtybių 3D apipavidalinimas ir jų judesiai, nes visiškai neįsipaišė, atrodė nenatūraliai ir negyvai.

    » Iš pirmo žvilgsnio anime filmas apie miegančią gražuolę, europietiškos pasakos japonų analogas, tačiau prabudimas čia visai ne toks rožėmis klotas ir laimingas kaip pasakoje. Anime kai kuriais elementais ir epizodais labai priminė tokius vaidybinius filmus kaip „Resident Evil“ (2002) ir „Alien / Svetimas“ (1979). Anime staiga iš Sci-Fi mistinės lėkštės peršoka į fantastikos ir mitologijos puodą. Pusiaukelėje filmas visiškai nusuka kita linkme - japonų stiliumi. Kai kam tai nepatiks, kai kam patiks.



    68
    5: Šedevras - nuostabus
    39.71%
    27
    4
    35.29%
    24
    3
    22.06%
    15
    2
    2.94%
    2
    1: šlamštas
    0%
    0
Working...