Chu-Bra!!

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Chu-Bra!!


    ちゅーぶら!!(Chu-Bra!!)
    - Chu-Bra!! -


    Režisierius: Hiiro Yukina
    Studija: ZEXCS;
    Transliacija: 2009-12-24 ∼ 2010-03-22
    Žanras: Mokyklos gyvenimas, komedija, erotika;
    Panašūs anime: - ;
    AniDB reitingas: 5.89 (127);
    Trukmė: 12 TVep. x 24min.
    YouTube:Opening / Ending / Trailer

    Manga: Chu-Bra!!






    Aprašymas: Moteriški apatiniai. Dažno vaikino nerimo ir susijaudinimo šaltinis, neturint galvoje ir to, kad jų pasirinkimas toks svarbus ir augančioms merginoms. Matyt tokios kilnios minties paragintas (o gal paraginta?) šio anime režisierius ėmėsi kilnios misijos apšviesti ne tokius išsivysčiusius paauglius apie moteriškų apatinių reikšmę augančiam merginos organizmui. Kiek tai jam pavyko, spręsti tik Jums, žiūrovai.

    Visa istorija sukasi apie vidurinės mokyklos moksleivę Nayu, kuriai niekaip iš galvos neišeina moteriški apatiniai. Ji tiesiog dėl jų pametusi galvą. Jai rūpi tiek jų pasiuvimas, tiek jų pritaikymas. Dėl tokio dėmesio "slaptiesiems" rūbams visi į merginą žvelgia mažų mažiausiai kreivai, tačiau pamažu ji sugeba rasti naujų draugų ir jėgų įgyvendinti savo svajonę - sukurti klubą, kuriame susitiks bendraminčiai, besidomintys apatiniais rūbeliais.






    Veikėjai:



    Nayu Hayama




    Yako Jinguuji




    Haruka Shiraishi




    Labai grubiai tariant - moteriškasis ištvirkusio paauglio variantas. Pametusi galvą dėl apatinių rūbelių. Tiek jos brolis, tiek senelė, sukasi apatinių versle, todėl ji irgi įkuria "apatinių bendruomenę". Gyvena kartu su broliu, padeda jam "bandyti" moteriškų apatinių modelius.
    Tikriausiai pati įdomiausia iš visų veikėjų, arba veikiau juokingiausia. Ji viena tų, kurias galime pavadinti "lentomis", greičiau palaikytum ją berniuku, nei mergaite. Domisi kovos menais, ir iki susitikdama su Nayu visiškai nesidomėjo apatiniais. Kartais piešiama kaip šimpanzė, dažniausiai siekiant pašiepti jos nenuovokumą.
    Mergina su ypač išsivysčiusiais "privalumais". Dažnai kenčia dėl per didelio savo bendraamžių dėmesio. Apatiniais susidomėjo tik susipažinusi su Nayu. Pilkos pelytės tipo mergina, dažniausiai nutylinti patirtas skriaudas. Geriausia Yako draugė, vėliau savaime suprantama susidraugavusi ir su Nayu.



    Kiyono Amahara




    Hiroki Komachi




    Tamaki Mizuno




    Moteriškiausia iš visos Apatinių bendruomenės. Apatinius laiko greičiau priemone pamaloninti vaikinus, nei būtina priemone. Labai išsiskiria iš savo bendraamžių, nors vėliau nuoširdžiai prie jų prisiriša. Laisvalaikiu dirba apatinių modeliu.
    Vienintelis ir nepakartojamas Apatinių visuomenės narys - vaikinas. Vietoj to, kad mėgintų pavėpsoti slapta į nusirenginėjančias paneles, pats to nedaro ir kitiems neleidžia, kaip tas šuo, kur guli and šieno kupetos ir nei pats ėda, nei kitiems duoda.
    Sunku patikėti, tačiau ši mergina - mokytoja, vienintelė iš viso kolektyvo prisidėjusi prie Apatinių bendruomenės veiklos. Jos privalumai taip pat visai nemaži, o ir jais rūpintis ji berods visai nepratusi. labai patinka Nayu brolis, nors kaip tikra drovuolė sugeba jam to neparodyti.




    Autoriaus reziumė:



    Žiemos perliukas apie vasarą ir kelnaites žvelgiant iš moteriškosios pusės. Labiau edukacinis nei pramoginis anime, subalansuotas jaunoms merginoms, bet kažkodėl dedikuotas seinen'ams.

    Lai neapgaus jūsų žanruose erotika, arba antrame paveikslėlyje parodyta loli su kelnaitėmis, šis anime ne toks, kokio tikėtumėmės gero ecchio - jame erotika naudojama ne sujaudinimui, o edukaciniams tikslams. Lolės lygiai taip pat.

    Liemenėlių bei kelnaičių čia daug, bet jos visiškai nesukelia minčių "vaje, kokia ji graži, o dar gražesnė būtų be rūbelių". Kažkaip šis animacinis serialas sugebėjo išlipti iš tokio vulgaraus asociacijų katilo, todėl jį gali žiūrėti visi, kuriems įdomu ką jų mylimajai reiškia apatiniai, bei kokius juos parinkti dovanojant. Na ir aišku, dar tie, kurie nori sužinoti iš kiek dalių surinktos liemenėlės.

    Taip pat jį gali pažiūrėti ir tie, kuriems dėl kažkokių priežasčių patinka edukaciniai pokštai, bei berniukas, kažkodėl paraustantis vos išgirdęs žodį "apatiniai".

    Su Amadėjum diskutavom apie šį anime, bei LM bendruomenės nepalankų požiūrį į jį dėl to, kad jame mergaitės renkasi savo apatinius. Jei Jums nepatinka tokie dalykai, patariu nežiūrėti. Erotikos ir pusnuogių lolių čia nerasite. Mane, pradžioje ieškojusį ecchi komedijos sužavėjo visai kas kita, todėl kaip edukacijai skirtą anime su gana banaliais humoro elementais vertinčiau jį 4/5, +1 balą pridėčiau už vaikinams skiepijamą suvokimą kokie merginoms svarbūs tie rūbai, taigi visumoje - 5/5.



    Vaizdai iš Anime:




    Spoileris:


    7
    5 (Šedevras)
    14.29%
    1
    4
    28.57%
    2
    3
    42.86%
    3
    2
    0%
    0
    1(Fe, šlamštas!)
    14.29%
    1
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    #2
    Тurbūt rekordas, iškentėjau 10 min. Anime apie triūsikus ir dar mergiotiškas. Koks padaras su dešrele tarp kojų gali žiūrėti šį anime...net neįsivaizduoju... Nebent metų mažiau nei 12.
    Nepatingėjau duoti vieną balą, nors šeip to niekad nedarau. Net jei anime visai nepatinka.

    Comment

    • amidau
      ☣☠☣







      • 2007 04 25
      • 1384

      #3
      Anime skirtas bręstančioms mergaitėms ir visokio amžiaus pervertams
      Na o jei rimtai tai susižiūrėjo gan neblogai, tuo pačiu net apsišviečiau truputį apatinių srityje... Istorija niekuo neypatinga, bet ir per daug neerzinanti. Piešimas kreivas, todėl akių nebuvo kur paganyti, bet vietomis buvo visai linksma, taigi daviau 7/10. Sveikintinas sprendimas švieti anime žiūrėtojas, bet galėjo tai padaryti ir kokybiškiau.

      Comment

      • Killerbee
        Iškrypęs dėdulė





        • 2006 12 11
        • 2910

        #4
        Autorius amidau
        Anime skirtas bręstančioms mergaitėms ir visokio amžiaus pervertams
        Aš save kaip ir laikau tuo "visokio amžiaus pervertu". Man šeip neaišku kam berniukams apskritai reikia šviestis apie mergiotiškus apatinius. Čia tas pats kaip berniukams domėtis mėnesinėmis arba mergaitėms prostatos vežiu. 0 prasmės. Vienintelis dalykas kurį reikia žinoti apie apatinius - kaip juos greičiau numauti.

        Comment

        • Aramis

          #5
          Autorius Killerbee
          Тurbūt rekordas, iškentėjau 10 min. Anime apie triūsikus ir dar mergiotiškas. Koks padaras su dešrele tarp kojų gali žiūrėti šį anime...net neįsivaizduoju... Nebent metų mažiau nei 12.
          Ai, jo istorija visai priimtina, o ir dar tas sveikintinas dalykas užsiimti moterų švietimu (nors toks ten tas ir švietimas... Nebent kaip liemenėlę tinkamą pasirinkt).

          Aišku įdomus sprendimas dedikuoti jį Seinenams, gal dėl to sukandęs dantis jį žiūrėjau iki trečio epo. Vėliau istorija haremizavosi. (nors čia vėlgi, kaip su tuo nuogu karalium, jei patenki į amžiaus ribą, tai sarmata buvo pripažinti, kad man jo pirmos serijos tik nesuvaldomus juoko priepuolius kėlė). Vėliau prisijungė ta alia "vyrų žinovė" naudojanti apatinius praktiškai. Na, lyginant su žiemos konkurentais daviau keturis, plius vieną pridėjau už pamokymus. Už naujo žanro pradžią. Kad tik netaptų tai nuolatiniu reiškiniu.

          Nors man truputį daugiau nei dvylika.

          Ir moteriško čia nieko nebuvo, tik apatiniai. Matyt čia bus nauja karta anime - apatinius paliks erotikai (o jų čia buvo tiek siuvamų, tiek ant autoritetingų moterų, tiek ant grindų lentų), hentams kas po jais yra

          Anyway, žiaurokai čia tamsta KillerBee, žiaurokai, pakirto anksti jus feminizmo užtaisas.
          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-04-12, 18:20.

          Comment

          • amidau
            ☣☠☣







            • 2007 04 25
            • 1384

            #6
            Autorius Killerbee
            Man šeip neaišku kam berniukams apskritai reikia šviestis apie mergiotiškus apatinius. Čia tas pats kaip berniukams domėtis mėnesinėmis arba mergaitėms prostatos vežiu. 0 prasmės.
            Na kaip juos ten gaminti ar panašiai tai tikrai nematau prasmės, bet bent kokie pagrindiniai tipai, manau visai neprošal žinoti, o gal kada kokį kryžiažodį sprendžiant pravers

            Comment

            • Killerbee
              Iškrypęs dėdulė





              • 2006 12 11
              • 2910

              #7
              Autorius Aramis
              Anyway, žiaurokai čia tamsta KillerBee, žiaurokai, pakirto anksti jus feminizmo užtaisas.
              Kažin ar yra labiau mane nervinantis reiškinys nei feminizmas. Ir man dėl to visai ne gėda, greičiau atvirkščiai.

              Comment

              • demoniacman666
                Forumo vilkas

                • 2008 04 16
                • 368

                #8
                3/5 ir ne daugiau. Gerai pagalvojus ir tiek nevertas. Piesimas sleivas, OSt - slamstas. Siuzetas - ziurint i tirpstanty sniega jo daugiau rastai. Vien ideja sukurti anime apie tai kaip kazkokia mazvaike isisvaigus i apatinius atrodo kvailai ir neisivaizduoju koks idijotas turetu but kurejas. Perziurejau tik del to, kad nesu prates mest nebaigto darbo. Ivertinau taip aukstai tik del to kad mates ir ziauresniu o ir Amahara visai patiko, bet dabar tikrai duociau daugiausiai 2. Zodziu slamstas...
                Paskutinis pakeitimas nuo demoniacman666; 2013-02-28, 14:29.

                Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

                Comment

                Working...