Hanasakeru Seishounen

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Hanasakeru Seishounen

Hanasakeru Seishounen

Režisierius: Chiaki Kon / Hajime Kamegaki
    Studija: Studio Pierrot
    Žanrai: romantika, drama, haremas, mergaitėms
    Transliacija: 05.04.2009 - 14.02.2010
    MAL reitingas: 7.90
    Trukmė: TV 39 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV

Aprašymas: Kajika yra JAV magnato Gario Burnsvorto dukra. Motina žuvo ir tėvas norėdamas apsaugoti savo vienturtę dukra išsiunčia ją į atokią salą, kur ji ir augo apsupta gerų ir ištikimų žmonių. Vieninteliai jos draugai buvo leopardas ir kartais apsilankantis Li-Ren Fang, vėliau tapęs Kajikos globėju. Nepaisant izoliacijos nuo pasaulio (o gal kaip tik dėl to) mergaitė tapo stipria ir žavia asmenybe. Keturiolikos metų mergaitė net gavo šiek tiek laisvės ir kurį laiką pagyveno Japonijoje, motinos gimtinėje. Aišku po priežiūra.

Deja, nerūpestingas mokyklinis gyvenimas truko neilgai - tėvas iškvietė rimtam pokalbiui į Niujorką. Toks netikėtas kvietimas buvo tikrai ne šeip sau. Garis pasiūlė dukrai pažaisti žaidimą "vedybos". Jis jau yra atrinkęs tris kandidatus, bet kas jie tokie Kajika turės suprasti pati. Tiesa, tai nebus labai sunki užduotis, nes jie bus tikrai pastebimi vaikinai, išsiskiriantys iš "pilkos masės". Kajikai reikės iš jų pasirinkti vieną ir dar pasistengti, kad jausmai būtų abipusiai. Tik tokiu atveju Garis atskleis paslaptį kuris kardinaliai pakeis dukros gyvenimą. Kajika, būdama drąsi ir valinga, ilgai negalvojus sutiko. Vis tik žaidėjų yra ne trys, o keturi....

Turbūt visi yra matę naktinius drugius skraidančius aplink šviesą ir daugelis galvojote, kodėl jie taip daro. Panašiai yra ir su haremais. Ten irgi yra "šviesa" aplink kurią skraido pulkas įstabių būtybių. Va tik šviesa, kaip taisyklė, yra ne didžiulis laužas, o apsiblaususi ir maža lemputė. Tai yra taikoma ir shounen ir shoujo haremams.

Džiugu, kad čia šviesa yra pakankamai ryški. Kajika yra tikrai ne pilka ir kvaila pelytė. Jai galima prikišti nebent kartais per daug teigiamą charakterį ir seksualumo trūkumą. Kūrėjai dažnai užmiršdavo jai nupiešti krūtinę.^^ Pliusas ir tai, kad vaikinai nekrito jai po kojų vien tik pamojus pirštuku. Kajika sąžiningai juos užkariavo. Labai stengtis nereikėjo, bet tai suprantama - vaikinai tiesiog neturėjo šansų išsigelbėti nuo mergaitės žavesio. Tiesa, "drugeliai" čia irgi ne prasti: iš naftos praturtėjusios Azijos šalies princas, Burnsvortų priešo sūnus ir dieviško grožio aristokratas iš Europos. Nereikia pamiršti ir Li-Ren, kuris yra galingos ir turtingos Fangų šeimos vadas. Čia reikia išskirti ir Quinza, puikiai atlikusį savo vaidmenį. Visi vaikinai yra įdomūs personažai, nors jų grožis badė mano vyriškas akis. Ne į temą buvo nebent Toranosuke. Jis yra toks pat asmens sargybinis kaip aš esu balerina.
    Siužetas turi ir pliusų ir minusų. Džiugu, kad jis čia yra, bet Raginei šalies istorijos čia buvo per daug, o haremo per mažai. Kitas minusas yra būdingas tokiems pakankamai ilgiems serialams. Žiūrint pastoviai jaučiamas "gumos tempimas". Tokį įspūdį dar labiau sustiprina statiška animacija. Vis tik tai šio serialo labai negadina. Įdomūs personažai, nenuobodus siužetas ir lengva pasakiška atmosfera nuobodžiauti neleidžia.

Reziumė: Graži pasaka su nuspėjama, bet gražia pabaiga. Daug patoso ir ne per daugiausia logikos, bet Hanasakeru Seishounen vertas 8 balų.

Mano ir Kajikos skoniai sutapo...^^
    20
    5
    45.00%
    9
    4
    50.00%
    10
    3
    5.00%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • C@t
    Naujokas
    • 2008 05 17
    • 17

Mjo...geras spoileris.

Comment

• Egura
      Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
      • 684

Hahaaa... žiūriu Killerio aprašymus geriau skaityt jau pažiūrėjus animą XD
      Šiaip labai smagiai sužiūrėjęs reversinis haremas, kuris
      Spoileris:
      pasibaigė visai neharemiškai, kaip ir aš, kad slaptai troškau.... beje mano ir Kajikos skonis taipogi sutapo :P

Man priešingai negu Killeriui haremo ir taip buvo per daug... šiaip nesu pastarojo žanro gerbėja, nors kartais vat ir pažiūriu tokius reverse tipo
      Kajika iš tiesų labai pozityvus personažas, nors išoriniu grožiu pernelyg rodos ir nepasižyminti... bet traukianti prie savęs tuo išoriniu grožiu pasižyminčius vyrukus... kas žiūriu tipiška haremams...
      O šiaip tai žaviausias padaras šiame reikale buvo Li Ren. Bent jau man, jis - tobulo vyro egzempliorius

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Autorius C@t
        Mjo...geras spoileris.
        Chm, čia kur?

Comment

• Nightwister
          Rimtas forumo narys

• 2008 05 27
          • 116

Animas man patiko. Piesimas grazus, ost'ai irgi geri. neturiu prie ko prikipti siame anime

Comment

• C@t
            Naujokas
            • 2008 05 17
            • 17

Mjo....liko man 9 serijos dar... bet del Li Ren pritariu,kad tokie gyvenime egzistuatu, ledkalnis,kurio viduj lava verda..uch geris. kajika biski erzina, ji per daug pozytivi, atsakinga ir tt..bet taip per ja tik bedu atsiranda. Bet kolkas 9/10 duodu animui, nes dar pabaigos nemateu =]

Comment

• demoniacman666
              Forumo vilkas

• 2008 04 16
              • 368

Suziurejau ir visai patiko. Aisku ne sedevras bet tikrai neblogai. Grazus piesimas, nors Kajikai truko moteriskumo o bachurams per daug jo, bet juk cia vyru haremas o ne atvirksciai... Labai grazus OP ir ED. Siuzetas irgi labai neblogas, gal tik pradzioj per daug uztempta guma bet siaip visai idomus. 4/5.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Klastina
                Naujokas
                • 2010 04 21
                • 7

Hanasakeru Seishounen

Šis žaidimas išsirink sau vyrą... na, man ši mintis truputį kvailoka. Kaip veikėjas labiausiai patiko Rumaty, jis buvo nenuobodus ir ne toks "tobulas" kaip kiti. Tad pagyvino šią istoriją, nes Kajika per daug teigiama ir dėl to nuobodi veikėja. O tokio augintinio kaip Mustafa labai norėčiau, tiek kaip leopardo, tiek kaip vyro

Comment

• Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                  • 2910

Autorius Klastina
                  Šis žaidimas išsirink sau vyrą... na, man ši mintis truputį kvailoka.
                  Ta prasme? Mūsų visuomenėje kaip tik daugeliu atvejų moterys renkasi vyrą, o ne atvirkščiai. Kas visai neprieštarauja gamtai.

Comment

• Klastina
                    Naujokas
                    • 2010 04 21
                    • 7

Na, daugeliu atvejų... hm vyrų mažuma mūsų visuomenėje, ką jau čia labai prisirinksi. O ir šiaip tas pasirinkimas tik iš 3 (neskaitant dar vieno) nėra jau labai ir didelė laisvė rinktis ir koks sutapimas, kad visi trys jai patinka. Tipo tėvas labai gerai pažinojo savo dukrą ir atrinko.. bet kaip galėjo pažinot jei ji augo saloje...

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Autorius Klastina
                      Na, daugeliu atvejų... hm vyrų mažuma mūsų visuomenėje, ką jau čia labai prisirinksi. O ir šiaip tas pasirinkimas tik iš 3 (neskaitant dar vieno) nėra jau labai ir didelė laisvė rinktis ir koks sutapimas, kad visi trys jai patinka. Tipo tėvas labai gerai pažinojo savo dukrą ir atrinko.. bet kaip galėjo pažinot jei ji augo saloje...
                      Mažuma nebent artėjant link pensijinio amžiaus. Iki 30 metų daug maž panašu. Vyrus spėju rinko ne pagal dukrą, o pagal save. O kas čia keisto, kad visi patinka? Surask man čia tokią kuriai nepatiktų. Tik sąžiningai.....

Comment

• Klastina
                        Naujokas
                        • 2010 04 21
                        • 7

Na tai kad tie vyrai ir trumpiau gyvena, tai kokie dar jie pecininkai net "padorios" senatves nesulaukia, bent jau pagal statistika ar 10 ar 7 metais trumpiau gyvena... hmm nu jap. jaučiu neatsiras abejingos tokiam kvartetui Bet nuo kada tėvų ir vaikų skoniai sutampa? xDD

Comment

• Killerbee
                          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                          • 2910

Autorius Klastina
                          Bet nuo kada tėvų ir vaikų skoniai sutampa? xDD
                          O kas čia tokio? Pasąmonės lygmenyje vaikai savo antrąsias puses renkasi pagal tėvus. Aišku jei pavyzdys sektinas.

Comment

• Klastina
                            Naujokas
                            • 2010 04 21
                            • 7

oi čia galima ginčytis labai ilgai ir nuobodžiai beto čia tik mano nuomonė. ir kuo toliau tuo mūsų "ginčas" labiau nutolsta nuo pačio anime tad tęsti toliau neverta

Comment

• Lorilei
                              Naujokas
                              • 2010 07 09
                              • 27

Visai patiko per maziau negu 2 dienas sukirtau
                              I read , i copy, i quote and then i just ignore it (Pink color makes me paranoid)

Comment

Working...