InuYasha

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • AnimeChick

InuYasha

Autore: Rumiko Takahashi
    Serijos: 167 ir 4 filmai

Santrauka

15-metė Kagome, demonės įtraukta į šulinį, patenka į viduramžių Tokyją. Ten ji sutinka pusdemonį (hanyou) InuYasha, kurį Kikyo (šventojo vėrinio saugotoja) pritvirtino (nežinau kito žodzio, kurį galėčiau panaudoti) penkiasdešimčiai metų prie medžio Goshinboku ir paskui sužeista mirė. Šventasis vėrinys (Shikon no tama) suteikia savininkui nesuvokiamų galių. Inuyasha norėjo jį pavogti tam, kad taptų pilnaverčiu demonu. Kagome vėliau sužino, kad ji yra Kikyo's reinkarnacija, todėl gali jausti stebuklingąjį vėrinį (shikon no tama). Per nelaimingą atsitikimą kagome suskaldė vėrinį į daugybę mažų gabaliukų, taip InuYasha ir Kagome buvo priversti dirbti kartu ir surasti visas vėrinio šukes.
    InuYashos vyresnysis brolis Sesshoumaru yra demonas, todėl jis nėra tikrasis InuYashos brolis. Brolių santykiai yra tikrai pašliję... Kiekvieną kartą, kai InuYasha susitinka su Sesshoumaru, jie pradeda kautis. Sesshoumaru turi dar vieną priežastį nekęsti Inuyashos. InuYasha gavo seniau tėvo paliktą kardą (tesaiga), kuris pritaikytas kovoms, o Sesshoumaru gavo gydantį kardą tenseiga.
    Kagome visada galvojo, kad Inuyasha jos nekenčia, nes ji panaši į Kikyo. Bet paskui sužino, kad Inuyasha mylėjo Kikyo. Tą dieną, prieš 50 metu, kai Kikyo pritviritino Inuyashą prie goshinboku ir mirė, Kikyo ir Inuyasha buvo susitarę susitikti vienoje pievoje. Kikyo turėjo paduoti Inuyashai vėrinį (shikon no tama) tam, kad jis taptu žmogumi, o ji taptų laisva nuo savo pareigos saugoti vėriniui. Tada butu toliau kartu laimingai gyvenę. Tačiau demonas Naraku, pasivertęs Inuyasha, užpuolė Kikyo, o paskui pasivertes Kikyo norėjo nušauti su strėle Inuyashą. taip Inuyasha, pagalvojęs, kad Kikyo jį apgavo, pavogė vėrinį. Tada ir Kikyo savo stebuklingąja strėle pritvirtino Inuyasha prie goshinboku.
    Vėliau InuYasha ir Kagome sutinka vienuolį Miroku, demonų naikintoją Sango ir šešiametį demoną Shippou. Jų tikslas tampa nužudyti demoną Naraku.
    Paskui Inuyasha ir Kagome įsimyli vienas kitą.

Tikrai geras anime

Čia 01-99 serijos:
    Linkomanija.net

Tikiuosi, kad ką nors suprasit iš mano santraukos=) nesu labai gabi tokiems dalykams.
    81
    5
    0%
    41
    4
    0%
    16
    3
    0%
    12
    2
    0%
    4
    1
    0%
    8
  • hanaretsu
    Beealzebub
    • 2006 08 19
    • 135

Žmogau ,jei rašai aprašymą, tai bent lieuviškom raidėm. Man šis anime pasirodė ... lėkštas. kažkaip pradeda ilgainiui užknist tie visi ''tik geri'' arba ''tik blogi'' veikėjai(man atrodo parašiau nesąmonę...). man labai dar patinka šitas smile'as-->

Comment

• Qone
      Rimtas forumo narys

• 2006 08 28
      • 156

O man visai patiko jį žiuret kažkada per RTL II. Vokiškai nemoku - bet linksma!

Comment

• Shizuka

Cia grynai animas LT televizijoms rodyti. Nu man taip atrodo, nes nieko baisaus ten nemaciau, + durna merga, kokios fyfom patinka... Ka cia bepridursi

Comment

• Raziel
          Mr. Reasonable

• 2004 06 10
          • 194

pradėjus žiūrėt visai nieko pasirodė... vėliau atsibodo, bet kažkaip sugebėjau ištempt visą peržiūrėt. Inuyasha, imo, yra standartinis pavyzdys, kaip pinigų vaikymasis ir tempimas gali nužudyti anime, gerai, kad ir studija tą suprato ir nutraukė anime kūrimą. Apskritai visa Takahashio kūryba yra kontroversiška - viena vertus aš jį gerbiu, jis turėjo nemažą įtaką visai anime industrijai, bet kita vertus, jo populiariausi ir žinomiausi animai ir mangos - labai nuobodūs, imo jam sunkokai sekasi sulipdyti gerą siužetą, kuris nenusibaigtų po ilgo laiko.
          "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
          Alexander Kojève, 1959

FF sucks! Please, don't kill me

Comment

• Tsume200
            Narys
            • 2006 10 22
            • 55

/m\^_^/m\

labai gerai nuteikianti anime...todel labai man ir patiko
            sigpic
            Save me from nothing Ive become

Comment

• monoguruoshii

Ilgiausias anime kuri teko matyti. Seip linksmas anime, labai gyvas. Lengvai ziurisi serijos, gali siek tiek atsibosti, bet jai pradejot tai ir reikia uzbaigti. Didziausias minusas butu pati pabaiga, mat aiskiai matosi, kad anime nedabaigtas. Aiskiau pasakius pabaigos nera, visa ta laika ziuredami tuos 167 episodus noredami suzinoti kas atsitiks Kagome'i ir Inuyashai ir ju draugams baigsis veltui, visos paslaptys ir detales ir nebus atskleistos. Inuyasha pasirinks Kagome ar Kikyo? Jums spresti..
              Ju nuotykiai nesibaige, jie prasides jusu fantazijoje po sio anime.

Comment

• Botaro
                Akuma

• 2005 11 17
                • 196

atmenu kai ziurejau paskutines serijas,wis nesupratau kaip gali wiskas baigtis per pora seriju.Jug tiek daug buwo dar neatskleista.O kai pamaciau ta pabaiga be pabaigos tai beliko nusishaut su duru rankena o mangos gink dieve neskaitau (ishskyrus gto ) .Sheip animas man patiko,bajriai visai nk buvo ir sheip
                I have the Holy Lance

Comment

• Lust
                  a.k.a Yurla

• 2006 12 17
                  • 274

na animas wisaij nieko, bet manau per daug ishtemptas. ;D lbiawsiaj istrigo Kagome's Osuwari! arba Sit boy... (tiesa man inuyashos balsas en dub'e buwo daug grazesnis )
                  Lust-Yurla @ DeviantArt

Comment

• Kurotani
                    Rimtas forumo narys

• 2007 01 01
                    • 119

Šiaip tikrai neprastas , bet OMG koks ilgas ir thanks God kad tokių ištęstų anime ne tiek ir daug.. Taigi visus filmus pažiūrėjau-patiko, o iš 167ep peržiurėjau apie 60 ir nusprendžiau iškart pereiti prie final epizodų manau anime geriausiai žiūrisi kai jis iki 100 ep.. nors esu tvarkingai peržiurėjusi DB,,Z,GT- jau net nzn kiek ep, bet daaaug , dar Kenshina ir keletą kitų rodytų per tv.... o vat Inuyashos nebaigiau..:turbūt išaugau ir norisi kažko rimtesnio, nei monotoniškas siužetas: suradom youkai, jį nudėjom, pasiėmėm shikon-no-tama shard'a, ieškom toliau ir taip daug maž nuolat pritariu Lust: Kagomes "Osuwari!" tikrai jėga
                    Paskutinis pakeitimas nuo Kurotani; 2007-02-06, 22:10.

Comment

• Mistery

Pirmą kart apie "InuYasha" sužinojau per vokiečių kanalą RTL II, bet tuomet mačiau tik pirmąjį sezoną. Dabar turiu visas serijas ir filmus. Labai geras yra "BLOOD+".(jei kam patinka vampyrai,kraujas ir žudynės.. )

Comment

• Sable
                        The Hitchhiker

• 2005 03 11
                        • 1530

Senokai jau ziurejau. Vos iki galo istveriau. Filmu tai nesivarginau paziuret. Siaip jei sukrautu ji visa i kokius 50 epu dar butu verta ziuretis. Bet kai tas pac per ta pati visus 167 epus... ¬_¬

Comment

• dead_bird_DeLilah

visai neblogas anime, tik man kaikur pasirode siek tiek neidomus, todel ivertinau keturiais

Comment

• enura

Žiurėjau.... na tik pradėjau sustojau ties 30 epu nezinau pradzia sudomino mintis gera kitas senoves pasaulis demonai ir visa kita bet kuo daugiau ziuriu tuo labiau viskas ima kartotis be to labai daug epu nemanau kad turesiu kantrybės juos iveikti

Comment

• FainaruFantaji
                              Cyber Snake

• 2007 04 28
                              • 579

Man patiko ^^

Working underground.

Comment

Working...