Onegai Teacher

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • KazE
    Forumo vilkas
    • 2003 09 22
    • 139

Onegai Teacher

Onegai Teacher TV + OVA

AniDB || AnimeNFO || ANN

Metai: 2002
    Režisierius: Yasunori IDE
    Studija: Doumu[/I]
    Oficialus puslapis
    Epų: 12 TV ir 1 OVA

Aprasymas:
    Kai kalba pasisuka apie ecchi turbūt pačios pirmos mintys šaunančios į galvą buna: D-cup, hot springs ir krūva kawaii panelių besitaškančių hot springs'uose, kurių pap`ai nelabai tilptų ir į D-cup. Onegai Teacher ecchi pakylėja į aukstesnį lygį, kuris ecchi anime suteikia kiek kitokį atspalvį.

"All guys are fanboys" [(c) Piro from MegaTokyo] aš neišimtis, ir galiu atvirai pasakyti Please! Teacher nelikau nusivylęs. Šis anime turi visą eilę eiliniame ecchi sutinkamų atributų t.y.: meilės trikampius, kaušą pagrindinį veikėją, extra gražią pagrindinę veikeją, paslaptingą ligą, "kawaii chibi thnigy", annojing little sister, hentai older guy, panas uniformose, panas maudymukuose, panas ten, panas šen. Tačiau labiausiai šiame anime pakerėjo, ne eiliniai ecchi "namiokai" ar dailios panos, o išdirbta apeliacija į žiūrovo jausmus. Ir tikrai nežinau kas dėl to kaltas ar gerai paruoštas "skriptas" ar nepakartojamas "voice actors" darbas ar tikrai kokybiškai nupiešti veikėjai, o gal viskas iš karto, tačiau bežiūrėdamas Onegai Teacher pradėdavau kvatoti visa gerkle taip pat greitai kaip ir nutildavau poto.

Na, nežinau ar jums kada teko įsimylet mokytoją, man asmeniškai neteko, galbūt todėl į šitą istoriją žiūriu kiek kitokiu [ne tokiu kaip į eilinius ecchi anime žvilgsniu. Onegai Teacher priverčia žiūrovą patirti panašius jausmus, kokius patiria ir pagrindinis veikėjas. Tokią dailią mokytoją, kokia yra Mizuho įsimylėti labai lengva, tačiau nemanau, kad kiekvienas lengva ranka leistu ta sau padaryti. Todėl žiūrint šį anime, kas kartą Kei [pagrindinis veikėjas] darant kokius sprendimus, žiūrovas nėra tikras dėl savo sprendimo. Turbūt tai labiausiai ir sužavėjo mane, viso anime metu raudonuodavau kartu su Kei lygiai tiek pat kiek ir juokdavausi iš jo.

Onegai Teacher yra istorija apie vaikinuką Kei, kuris serga "idomia" liga. Jis patyręs didelį emocinį susijaudinimą pasineria į "stand still" buseną, kurios metu kūnas būna beveik numiręs [t.y. nustoja augti ir pan.]. Vieną vakarą stebint žvaigždes jis pamato, būsimąją meilę, Mizuho, kuri yra ateivė, atvykusi rinkti informacijos apie žemę. Įvairių aplinkybių verčiami Kei ir Mizuho susituokia ir pamažu pamilsta vienas kitą. Na taip pamažu ir užverda eilinė ecchi košė.

Kaip jau minėjau Onegai Teacher piešimas akį pamaloninatis. Pats anime siužetas niekuom neišsiskiriantis, tačiau veikėjų charakteriai nėra tokie blankūs kaip eiliniuose ecchi anime. "Soundtrack" nepajuntamas, jis yra ar jo nėra turbūt didelio skirtumo nesudarytų. Kita vertus garso efektai ir "voice actors" darbas nepakartojami ir Please! Teacher suteikiantys daugiau realistiškumo. Vienas dalykas kuris dažnai sugadindavo visą anime sukurtą nuotaiką, yra pastovus "now I will accelerate forward" ir panašaus "crap" kartojimas.

Ir pabaigai, pasakysiu ko nenorėjau sakyti anksčiau. Paimkime eilinį hentai, išmeskime visas pron scenas, padailinkime piešimą, puikiai apdirbkime garsą, viską apvyniokime eiliniu ecchi anime "popiereliu" ir gausime kažką panašaus į Please! seriją.

Parsisiuntimui: eMule | BT

Rodykle:
    Auksčiau paimta citata ["All guys are fanboys"] iš MegaTokyo, kuri tiesiogiai [ir kiek pajuokiančiai] pasako, kad visi vaikinai mėgsta kawaii merginas.
    "Please!" serija, yra bendras pavadinimas: Onegai Teacher aka Please! Teacher aka Please! One ir Onegai Twins aka Please! Twins aka Please! two anime.

156
    5
    65.38%
    102
    4
    25.00%
    39
    3
    5.13%
    8
    2
    2.56%
    4
    1
    1.92%
    3
    http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
    "While we�re living | The dreams we have as children | Fade away
  • Mamimi

hah, Mamimi dabar rezia savo nuomone apie visus matytus anime
    Na, OT man is pradziu pasirode visai mielas komedijinis ecchi, ziurejosi gana lengvai. Taciau, paziuirejus paskutine serija, iskilo klausimas: kuriu galu jie rode tas 10 seriju, kur Kei ir Mizuho vienas del kito svaigsta? parodytu tik kaip susituokia, praleistu ta visa tempima - svaigima, tada rodytu nuo tos vietos kaip jie issiskiria, ir butu yay anime ir dar galetu visas serijas padaryt paskutines serijos stilium, aka very ecchi
    laukiu malku...

Comment

• sielasekys

pagaliau paziurejau seniai norejau

geras anime 5 daviau, labai patiko, ir veikejai ir iigarsinimas and so on, pirma kart visa perziurejau nieko pasirode, antra kart prisigeriau vyno paziurejau ir net uzsiparinau
      labai geras laabai...

aisku yra, yra tikrai fun momentu... ir apskritai, kazkaip jau tiek tu anime maciau kur visi pjaustosi, kapojasi, saudosi, paskui atskleidzia dar daugiau galiu ir daro ta pati tik daug greiciau... vat nezinau paziurejau as tokiu anime na onegai teacher ir he is my master, ir kazkaip atsigauvau, nors he is my master visiskai vidutinis.
      Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2006-09-04, 19:56.

Comment

• Ojisama
        Narys
        • 2005 07 23
        • 23

Nezinau gal delto kad nesu ecchi megejas sitas animas man nepatiko. Zinoma is sio zanro negalima daug reikalauti, bet tokio apsurdisko scenarijaus dar reikia paieskoti. Pagrindinei veikejai atrodo kaip padaryti pagal sablona: akiniuotas keistuolis, suaugusi merga kuri nekontoliuoja savo emociju ir seip neturi smegenu, beviltiskai isimilejusi klases pirmune, kelios kvailos drauges kurios visada atsiranda nevietoja ir nelaiku. Na ir zinoma vis tospacios simtus kartu matytos ecchi situacijos.
        P.S. cia grynai mano asmenine nuomone

Comment

• Blood_Wolf
          ...whatever...
          • 2006 10 28
          • 112

Sis anime butu tikrai vertas 5balu jei ne tas pasamones pasaulis i kuri patenki del "stand still" sitos vietoj jau kurejai perdejo

Comment

• Kure
            (:AnimeGirl:)

• 2007 06 29
            • 21

Nu man sejp patiko labaj labaj!Cool Tikraj vertas 5 tasku!Tik...as nesuprantu kaj tas bernas Key ar kajp ten jis sirgo 3metus stand still ir kajp jo kunas neaugo??? :?
            sigpic

Elfen Lied

Comment

• Bardakas
              Žmogus Ne

• 2005 09 22
              • 1462

Na šitą drąsiai vadinu echii klasika, nepaisant, kad nėra toks jau ir senas, visgi visiems žinomas gerai ir daugelio matytas, arba privalo būt pamatytas (kaip ir koks Love Hina)
              Maybe on Earth, Maybe in the Future
              sigpic
              Kurokawa idėjinis lyderis
              Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• steiner
                eliminate!
                • 2007 10 17
                • 4

na geras anime.Pats pirmas mano ziuretas anime (neskaitant lietuvoje rodytu dbz fma ir t.t)

Comment

• Vienuolis
                  Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
                  • 165

Autorius steiner
                  na geras anime.Pats pirmas mano ziuretas anime (neskaitant lietuvoje rodytu dbz fma ir t.t)
                  Jai šita patiko būtinai peržiūrėk "Onegai Twins" jis irgi sukurtas pagal "Please" projektą
                  >_< 500x130

Comment

• Kure
                    (:AnimeGirl:)

• 2007 06 29
                    • 21

Tiesa pasakius man Onegai Teacher daug labiau patiko nej Onegai Twins nu nz ziuret Onegai Twins galima,bet jokio ispudzio man nepaliko...
                    sigpic

Elfen Lied

Comment

• DarkNazi
                      former german officer

• 2006 12 25
                      • 54

šitas anime man tikrai patiko ir paliko gera įspūdy. Duodu 5 taškus
                      Nors galėjo visos dalys būt panašesnes į paskutine serija(ova)
                      sigpic

Comment

• Vienuolis
                        Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
                        • 165

Autorius DarkNazi
                        šitas anime man tikrai patiko ir paliko gera įspūdy. Duodu 5 taškus
                        Nors galėjo visos dalys būt panašesnes į paskutine serija(ova)
                        Jai taip būtu tai būtu ne ecchi, o hentai
                        >_< 500x130

Comment

• Killerbee
                          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                          • 2910

Suduks ant pagaliuko....
                          Labai ziauriai primine Green Green. Gal del lievo pieshimo. Labai prajuokino koma, kurioje net brendimas sustoja. Ir seip settingas daug labiau tinka hentajui nei anime. Irgi kaip GG. Kvaili dialogai ir personazai. Kvailas siuzetas ir seip...... 5 balai ir tik uz tai kad praziurejau. Va ova puse velnio. Yra daug geresniu hareminiu serialu. O jei nori normalesnes romatikos geriau ziuret shoujo.

Comment

• Evil_of_Darknesz
                            Suicide is painless...

• 2006 04 09
                            • 998

Tai ka Killerbee nepatinka ateiviu meile, nesveikiems zemieciams(as turiu galvoje tuos kominius)

Comment

• Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                              • 2910

Autorius Evil_of_Darknesz
                              Tai ka Killerbee nepatinka ateiviu meile, nesveikiems zemieciams(as turiu galvoje tuos kominius)
                              Man ten isvis mazai kas patiko. Tiesiog ecchi mane nesugundysi...

Comment

Working...