Genre: comedy, ecchi
Year: 2001
12 eps TV
Vis į akis pakliūdavo Mahoromatic pavadinimas, ypač kai jis patenka į anime top šimtuką ( bent anime info), beto Karolis jį taip išgyrė, tad galiausiai nusprendžiau dirstelt ir aš, nors tenka prisipažinti labai labai abejojau...
Siužetas nėra kažkuo originalus ar novatoriškas - super duper androidė mergaitė Mahoro turi daug galių ir gina žemę nuo ateivių, tačiau, kaip ir atitarnavus daug laiko, ją išleidžia į užtarnautą poilsį, kurį jinai nusprendžia praleisti dirbdama namų šeimininke. Tad Mahoro ir patenka pas vieną gyvenantį vaikinuką. Nuo to viskas ir prasideda...
Visų pirma tai comedy ir ecchi stiliaus anime. Pradžioj jau buvau panarinęs galvą ir žiovavau, tačiau greit prasiblaškiau. Nors buvau ir labai kritiškai nusistatęs, bet buvau greit pagautas linksmos istorijos bei situacijų: ką vien duoda mokytoja, bei jos kova su Mahoro. Man jos personažas buvo pats įspūdingiausias ir šmaikščiausias. Žinoma, buvo bandoma įdėti ir dramos, bei daug gilesnių siužeto vingių, tačiau mano manymu gan nevykusiai.
Piešimo stilius paprastas, jis daug kur matytas, kaip tarkim pavyzdžiui, pagrindinis veikėjas - tai rudaplaukis nekaltas vaikinukas su dideliais akinukais. Kiti personažai irgi lyg kažkur jau buvo matyti. Garsas gan neblogas, gražiai skamba kai dainuoja pati androidė, lyg lopšinė ar vaikiška rami daina. Fainiai visai.
Galiausiai, jei norit geros komedijos ir papų (oj oj Daanai laikykis XD ), šis animė kaiptik jums.
Comment