Samurai Champloo サムライチャンプルー Režisierius: Hosoda Mamoru Studija: FUNimation Entertainment Žanrai: Veiksmas, Komedija Transliacija: 2004.05.20 - 2005.04.19 Trukmė: 24 min. x 26 ser. AniDB reitingas: 8.53 (10669) MAL reitingas: 8.53 (94947) YouTube resursai: OP || ED Papildoma Info: Istorija sukasi apie du samurajus ir merginą. Mugen‘as – šiurkštus ir arogantiškas piratas, pabėgęs iš kalinių salos Ryukyu. Kitas samurajus – Jin‘as, tylus ir ramus roninas. Įvykiai pasisuka labai netikėta linkme ir šie vyrukai pridaro daug nemalonumų vietiniam vadeivai. Šis pasiunta ir nusprendžia vyrukus nubausti mirtim. Štai čia įsivelia ir mergina, Fuu. Ji nusprendžia išgelbėt vyrukų kailius su sąlyga, kad jie jai padės surasti „samurajų, kvepiantį saulėgrąžomis“ Animacija nuostabi. Kovų scenos dinamiškos ir gracingos, puikiai suderintos su hip-hop ritmu. Piešimas plastiškas ir ganėtinai savotiškas. Muzika puikiai atitinka nuotaiką, veikėjų judesiai dažnai sinchronizuojami su muzikos ritmu. Ryškiausiai išsiskiria hip-hop muzika, kurią parašė tokie nuostabūs atlikėjai ir prodiuseriai kaip Nujabes, Force of Nature, Tsutchie, ir Fat Jon. Kaip ir Cowboy Bebop‘e epizodai dažniausiai koncentruojasi apie vieną veikėją, jį charakterizuoja. Kaip būdinga ankstesniems kūriniams, kažkokio įpatingo siužeto nerasime, belieka atsisėst ir mėgautis... Taigi, Watanabe pateikė mums nuostabų anime, pilną gero veiksmo ir muzikos, nuostabių veikėjų, humoro ir neįpareigojančiu siužetu. |
Samurai Champloo
Collapse
X
-
Samurai Champloo
2635: (Nuostabus!)25.48%6746.46%1736.08%16217.87%471: (Šlamštas!)44.11%116all4fun & fun4allŽymos: Nieko -
ve ce tai tragedija kokios svietas nemate, bet ce turbut mano asmenine beda - muzika klaiki ir varanti liga - kur tai matyta kad animoj kadkoxhip hopas grotu? galima tik pusetinai ziuret jai soundas isrubilintas, ir tas liurbis su "labai krutais" judesiais kreivai ziurisi
bet ce aisku sikart subjektyvi mano nuomone -
nu hip-hop yra kur groja :P aprašysiu veliau, ten net mušasi totaliai kapueros stiliumi vienas čiuvakas 2004 metų anime visai prikolnas...
kaip ten bebutu vis geriau negu nieko kad ir kartais ne i tema bunaall4fun & fun4allComment
-
Na ka zinau man tai labai vietoj tas hip-hop ten tokio stiliaus anime, kazkokio savitumo suteikia, labai jau monotonishka butu jei vis J-pop naudotu..http://gediminas.kalnieciai.lt/anime/bu_girl_vs_trigun.gif
Your ticket to the future is allways blanc.Comment
-
nu man irgi tas h-h nemaiso , net kartais pralinksmina kazkaip kazkas naujesnio muzikos srityje, o ar gerai ar blogai jau sprendziam kiekvienas pagal save :dead:all4fun & fun4allComment
-
niu kol kas tei is siais metais isleistu animu (kiek teko reget) tei Samurai Champloo vienas ydomiausiu, veikejai visai ydomus - nestandartiniai, piesimas toks funky (nor vietomis gana kreivokai atrodo), jumoras neprastas, neesu hip hopo gerbejas, bet ir muzonas visai vietoj atrodo (tinka prie bendros atmosferos). zodziu - vertas demesio, mano nuomone..."The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
jop..taip smagiai ir lengvai laiko ziurint anime senokai jau neleidau mm openingas nuostabus (dainos zodzius jau beveik moku mintinai), ending'as taip pat. kazkas cia sake, kad hop'as nelabai tinka, bet mano manymu jis kaip tik padaro anima stilingu....va dar geras dalykas yra animo fight scenos...yra i ka paziuret, ne taip kaip kokiam samurai deeper kyoComment
-
-
-
Superinis anime - veikejai labai gerai pavaizduoti, sountrackas nerealus (hip-hopo siaip nelabai megstu, bet shiame anime tikrai labai gerai panaudotas). Grafika stilinga ir labai maloni akiai.
Turbut vienintelis nedidelis trukumas butu del storyline - bet shis anime niekada labai ir nepretendavo i drama kategorija. O kaip komedija tai veza nerealiai
Net gaila buvo, kad pasibaige po 26 seriju...Comment
-
kaip pastebejau tai pati gijos pradzia prasidejo nuo soundtracko..bet juk tai tik pasalinis dalykas..nors man tas hip hop nemaise labai tiko kaiptik o seip gi anima ziuri del story o ne del muzikos...man seip tai S champloo visai patiko pirmose serijose buvo labai faina girdet kaip mergina iesko samurajaus kwepiancio saulegrazom(ne gelem kaip rasoma aprasyme )nors palyginus S CH story nera labai originali..isskyrus saulegrazas :rolleyes: bet..animas tikrai geras...(nors kiekvieno nuomones skiriasi ) :bored:Comment
Comment