Junjou Romantica - 2008

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Bagy
    Bagy-san

    • 2008 05 24
    • 289

    Junjou Romantica - 2008

    Junjou Romantica

    Režisierius: Chiaki Kon
    Autorius: Shungiku Nakamura
    Žanrai: komedija, drama, romantika, Yaoi
    Panašūs anime: Gravitation, Loveless
    Transliacija: 2008
    ANN reitingas: 8.3/10
    Trukmė: 12TV ep. + antras sezonas

    Tom Jones - Sex Bomb (AMV)




    Aprašymas: Visa istorija prasideda tada kai Takahashi Misaki iškila problemų dėl mokslų. Jis nori istoti į isvajotą universitetą. Tačiau jo rezultatai ne itin geri. Jo brolis Takahiro Takahashi supažindina jį su savo vaikystės draugu Akihiko Usami kuris yra ne paprastos asmenybės žmogus, jis žinomas kaip įžimus noveliu rašytojas.

    Kuris Misaki ir turėtu padėt mokyti. Tačiau visa istorija pakrypsta visai kita linkme kai Misaki pirmą kartą įžiangia į Usami kambarį, kuris visas prikrautas įvairiausių vaikiškų žaisų ir milžiniskų pliušinių meškinų. Visas anime yra apie tris skirtingas poras korios iš pradžiu nėra viena su kita susijusios kol viskas neišsirutulioja į nepaprasta istoriją.

    Misaki Takahashi (高橋美咲 Takahashi Misaki) pagrindinis 18 metų, veikėjas jaunesnysis Takahiro brolis. Jo svajonė yra istoti į Mitsuhashi universitetą, kurio negalėjo pabaikti jo brolis Takahiro Takahashi. Kadangi žuvo jų tėvai ir Takahiro reikėjo augint savo jaunėlį broli.

    Akihiko Usami (宇佐見秋彦 Usami Akihiko) 28 metų populiarus grožinės literatūros ir erotišku BL meilės novelių rašytojas. Jis jauniausias autorius apdovanotas Naomi. Jo slapyvardis yra "Usagi", kas isvertus iš japonu kalbos reiškia "Triušį". Usagi yra Misakio repetitorius padedantis pasiruošti stojamiesiam egzaminams. Taip pat jis yra Hirokio vaikystes darugas. Usagi suvokia, kad isimyli i savo draugo jaunesnijį broli ir jie tampa pora.

    Takahiro Takahashi (高橋孝浩 Takahashi Takahiro) Misakio vyresnysis brolis ir geras Akihiko's draugas. Jis buvo ilgą laiką pagrindinis Akihiko's instrumentas rašant savo BL noveles. Bet dėl savo naivumo jis niekad nesuprato Akihiko's tikrų jausmų jam. Takahiro yra labai rūpestingas savo jaunesniam brolui kuriuo jis rūpinosi po judviejų tėvų mirties.

    Hiroki Kamijō (上條弘樹 Kamijō Hiroki) 28 metų: senas Akihiko's darugas. Jis yra truputi vienišius, kuris dievino klasikinę Japonijos literatųrą. Akivaizdžiai jis buvo geriausias savo klasėje. Hiroki nuo pat pradžios buvo įsimylėjęs į Akihiko, jo vaikystės darugą. Jis turi labai sudėtingą harakterį visi jo studentai bijo jo. Nors iš tikro jis yra labai drovus ir lengvai susijaudina.

    Nowaki Kusama (草間野分 Kusama Nowaki) 24 metų : Jis buvo našlaitis rastas audringą naktį kadangi jis neturėjo vardo jam davė vardą "Nowaki" (Ką Japoniskai reiškia" Taifūna"). Nowaki pirmą katą sutinka Hiroki priš 6 metus kai šis verkė dėl bevaisės draugystės su Akihiko. Po judviejų susitikimo Hiroki tampa jo korepetitorium.Šiuo metu jis studijuoja kad taptu Gyditoju Pediatru. Novaki yra labai kilnus ir supratingas.

    Yō Miyagi (宮城庸 Miyagi Yō) 35 metų: Mitsuhashi universiteto Literatūros profesorius ir Kamijo Hiroki bendradarbis. Vieną syk buvo vedęs bet išsiskyręs. Dabar jis yra abejingas jausmams ir emocijoms. Jo dabartinis meilės susidomėjimas yra jo buvusios žmonos jaunesnysis brolis. Miyagi’s dažnai erzina Hiroki, Nors jo charakteris yra dauk rimtesnis nei jis jį parodo.

    Shinobu Takatsuki (高槻忍 Takatsuki Shinobu?) 18 metų : Jaunas vidurinės mokyklos mokinys ( Ir sūnus Mitsuhashi Universiteto literatūros Dekano, kuris yra Miyagio viršininkas) jis tiki likimu, kad yra įsililėjas į savo sesers vyrą Miyagi. Jis labai panašus kaip ir Miyagi’s priėmęs atsakomybę meilei jam. Jis dažnai tiesmukiškas ir neracionalus. Bet turintis savo gerają pusę.
    69
    5: (Nuostabus!)
    71.01%
    49
    4
    13.04%
    9
    3
    8.70%
    6
    2
    0%
    0
    1: (Šlamštas!)
    7.25%
    5
  • miyu_futakamori
    Naujokas
    • 2008 09 11
    • 7

    #2
    DIDELIS RESPEKTAS siam anime, bent vienas anime kur meile tarp vyru parodyta taip graziai..... meile, pyktis, svajones, viltys, aistra...... nu zodziu kas nusiteikes pries gejus neziurekit, kartais kai jauti aistra ir negali jos suvaldyt, baime kai reikia viska slept ............. KAROCIA NEREALIAI GERAS (jau antra sezona ziurau..................... NEREALU........)

    Comment

    • Egura
      Super mega ultra rašytojas


      • 2007 05 17
      • 684

      #3
      Tikrai labai neblogas Yaojus... antras sezonas po truputėlį juda priekin, na ir taip pat smagiai žiūrisi, kaip ir pirmasis...
      Na tik openingas ne toks geras kaip pirmojo, atsimenu niekad pastarojo neprasukdavau ir dainuodavau kartu "sono te hanasanaide..."
      Dėkui Bagy-san už aprašymą (kurį gal dar šiek tiek reiktų patvarkyti...nemažai gramatinių, skyrybos klaidelių ) Aš pati bijojau pastarojo žanro aprašymą daryti
      Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2008-11-17, 07:15.

      Comment

      • Bagy
        Bagy-san

        • 2008 05 24
        • 289

        #4
        Sory už tas klaidas biški apsimiegojus rašiau šian sutvarkysiu

        Comment

        • Intrigante

          #5
          Labai geras anime, nors piesimas man ne prie sirdies, bet ziurejau nonstop.Ir dar kaip laukiau 2 sezono :]

          Comment

          • dattebayo
            random fangirl syndrome

            • 2007 11 18
            • 207

            #6
            Booooooring... Vienintelė šio anime žiūrėjimo priežastis buvo žodelis iš keturių raidžių randamas tarp žanrų (Y_ _ _). Arba aš neįkertu draminių anime, arba šis tikrai kažkoks be ryšio. Dėkui Dievui, buvo vos 12 ep'ų. Antras sezonas tokiam anime manau tikrai nereikalingas, ir nesiruošiu jo žiūrėti. Vienas isteriškas berniukas, susipažįsta su kitu - ramiu ir inteligentišku. Skamba kaip beveik visi Shounen Ai fanficai, t.y. nieko originalaus ir įdomaus. Bent jau buvo šiek tiek Yaoi. Mano akimis viskas prasidėjo labai monotoniškai, taip tęsėsi, taip ir baigėsi. Gal tai tikrai geras anime, bet kaip jau kartą sakiau, ne man jį žiūrėt. 2/5

            Comment

            • Lutale
              Naujokas
              • 2008 10 27
              • 27

              #7
              Patiko man aprašymas ir sudomino anime.Manau turint laisvo laiko reikes pasižiūrėti.

              Comment

              • lilija_x
                NIA-NIA-NIA
                • 2008 05 27
                • 6

                #8
                man patiko šis yaoi_us)) lb mielas
                kaip man čia keista...

                Comment

                • Dark-Tarou
                  I'm a woman on a mission


                  • 2008 07 14
                  • 486

                  #9
                  Labai gražus anime. Viekėjų charakteriai, įvykiai, - viskas atrodė labai įdomu.

                  -Man nepatiko keli dalykai: veikėjų paveikslai labai panašūs (na čia reikia kaltinti tik mangos autorę) ir kažkoks labai greitas įsimylėjimas, įvykių bėgis ir pan, atrodė nelabai natūralus.

                  -Bet veikėjų emocijų raiška buvo tokia natūrali. O ne taip, kad viskas būtų gerai ir staiga įsimylėjau vyrą ir tai yra LABAI natūralus dalykas. Veikėjų išgyvenimai verčia tave susimąstyti, užjausti.

                  - Yra rodomos moterys! Čia nešeip banali yaoiška istorija kur pasaulyje tik vyrai, visi homikai ir jokių moterų, o jeigu jos yra, tai parodomos kaip kokios, atsiprašysiu, kalės. Taip pat parodoma jog yra paprastų šeimų, kad viskas vyksta mūsų pasaulyje o ne kažkokios pamišusios yaoistės galvoje.

                  Šitas anime pilnas romantikos, dėl to jos stokojantiems asmenims turi labai patikti. Aš mažai esu skaičius mangų ar mačius anime ar mangų kur būtų, pasakykim, romantiškai atsižvelgiama į veikėjų santykius, o nė vienas tuščias sexas kur tik, kad padaryt kokią horny neko-mergą kuri tik ir prašosi būt padaryta -_- Šitame anime visos "scenos" nerodomos (bet mangoje tai rodomos), bet tai duoda kažkokio suptilumo ir paslaptingumo.

                  Nekantrauju pasižiūrėti naujas serijas

                  Taipogi siūlau pasiskaityti manga >:} Hohoho, kaip ten linksma....Ypač mangos piešimas :>
                  /// http://dark-tarou.mybrute.com

                  Comment

                  • SeiSoraYu
                    That's my pie.

                    • 2007 03 09
                    • 212

                    #10
                    PUIKUS anime Labai šaunu, kad nebuvo toks labai atviras yaoi, kaip tarkim Sensitive Pornograph. Labai subtiliai viskas pavaizduota. Beveik neturiu ko prikišti. Tik užkliuvo šiek tiek piešimas, nes veikėjai siaubingai panašūs. Iš pradžių, kol vardų negirdėjau, tai labai maišėsi, bet poto pripratau :333

                    My DeviantArt

                    Comment

                    • Akemi
                      Naujokas
                      • 2009 01 15
                      • 27

                      #11
                      Man lb patiko.Buvo idomu...Sitas auksinis viduriukas tarp yaoi ir shounen ai ^___^ ----> Tik piesimas keistas ir persai beveik vienodi >.>

                      Comment

                      • Ru.
                        Narys

                        • 2008 02 24
                        • 67

                        #12
                        kaip sakoma "tikra meile tik tarp vyru" is tiesu labai puikus anime. viskas perteikta gyvenimiskai ir naturaliai. tik va man irgi piesimas nelabai patiko bet seip istorijos tj laaabai saunios.

                        Comment

                        • San_Sakura
                          Naujokas
                          • 2007 07 01
                          • 16

                          #13
                          Antras sezonas ???? Negali būti..... tikrai yra ir jau siunčiasi.... štai dėl tokių naujienų myliu AZ ir visus joje esančius.... Ačiū už nuostabias naujienas... tai mano pats žiūrimiausias anime šiuo metu

                          Comment

                          • erudesu
                            天照
                            • 2008 10 21
                            • 30

                            #14
                            vertinu 5/5. labai labai labai patiko. piesimas gan keistokas, bet po to pripratau^^ vnz tikrai vienas geriausiu yaoi (jei cia yaoi..) anime..siaubingai laukiu nesulaukiu 12 serijos.

                            Comment

                            • IbuDreamer
                              ラブラブアッタク o(>__<)o

                              • 2009 02 16
                              • 69

                              #15
                              Nzn..keleta seriju paziurejau..man toks greiciau shonen-ai arba lbj lbj lengwas yaoi..siaip ketinu wisa paziuret, patiko linksmumas xD

                              Comment

                              Working...