Sexy Commando Gaiden: Sugoiyo!! Masaru-san

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣







    • 2007 04 25
    • 1384

    Sexy Commando Gaiden: Sugoiyo!! Masaru-san

    Sexy Commando Gaiden: Sugoiyo!! Masaru-san

    Transliacija: 1998 01 05 - 1998 03 31
    Istorijos autorius: Kyosuke Usuta
    Studija: Madhouse
    Žanrai: Komedija, psichologinis, veiksmas
    Trukmė: 48EP x 9min. + 2special x 9min.

    Kita info:
    Pirmas EP'as su OP || Sex Bomb || AMV



    Istorija:
    Fujiyama Okometsubu pagal mainų programą persikėlė į naują mokyklą. Fujiyama tipiškas, drovus susijaudinęs mažas berniukas, bet jis nusiteikė pradėti naują gyvenimą o, kad būtų drąsiau išsikėlė sau tikslą susirasti 100 draugų. Tačiau viskas klostosi pagal planą, pasirodo pirmoji jo diena sutapo su Masaru Hananakajima grįžimu į mokyklą. Masaru buvo trims mėnesiams išvykęs gyventi į mišką ir mokytųsi keisto kovos meno. Masaru vienas iš gražiausiu žmonių ir taip pat pats keisčiausias šiame anime. Netrukus Masaru sugalvoja įsteigti savo klubą "Sexy Commando Club" ir parodyti visiems savo slaptąją kovos techniką vadinamą "Sexy Commando". Prie šio klubo netrukus prisijungia ir Fujiyama, o vėliau ir keletas kitų. "Sexy Commando Club" po truputį populerėja ir sulaukią ne tik teigiamo, bet ir blogo dėmesio iš tų kas nori išardyti klubą ir pakenkti Masaru, todėl jam su draugais tenka ginti klubą ir kitus jo narius.

    Techninė pusė:
    Piešimas atvirai pasakius tokio kreivo dar neteko matyti, kartais atrodo, kad piešta darželinuko. Tačiau geriau pagalvojus ir įsijautus į šį anime pamatai kad tokie nukrypimai, tik paryškina šio anime keliamas emocijas.
    Anime eigoje skamba klubo teminė daina ir dar keletas labai neblogų Japoniškų dainų. OP tikrai puikus, puikiai atspindintis anime atmosfera, tiesa su OP yra keistas dalykas YouTube'je galima neradau originalaus OP, tik daugybę jo perdarymų pasitelkiant kitus anime, tai rodo kad šis anime savu laku buvo išties populiarus. ED titrai su skambančia daina, beje mano turėtoje versijoje buvo tik kas 9 serijas.
    Visas anime veiksmas rutuliojasi ties Sexy Commando klubo nariais, kurie patiria yvairų nuotykių ir net dalyvauja Sexy Commando kovos meno klubų turnyre.

    Reziumė:
    Šį anime nusižiūrėjau kai ieškojau ko nors panašaus į Cromartie High School ir tiesa pasakius gavau tikrai ne tą ko tikėjausi, tačiau tikrai nenusivyliau o ir absurdo kiekis išliko aukštas ir man atrodo, kad dar net didesnis. Taigi tikrai rekomenduoju visiems absurdo ir netradicinių komedijų mėgėjams. 10/10.

    8
    5 (nuostabu!)
    37.50%
    3
    4
    25.00%
    2
    3
    37.50%
    3
    2
    0%
    0
    1 (nesamonė!)
    0%
    0
  • Sable
    The Hitchhiker





    • 2005 03 11
    • 1530

    #2
    Emh, na pabandėm žiūrėt. Kol kas pirmas dvi dalis po kažkiek serijų pražiūrėjau. Geriau eitų jos atskirai aišku, o ne vienu failu, nes šį absurdą virškint po 1h tai kažkaip pavargstu nors ir esu mėgėjas to kaip sakant. Piešimas iš ties prastas ir erzinantis beje net. Simplistinį piešimo būdą pripažįstu tik tuo atveju, kai tai įeina į eksperimentikos sritį, kuri šičia nei iš tolo neužuodžiama. O humoro vardan galima buvo kažkaip ir labiau pasistengt perteikt tas kvailas situacijas... Na, absurdas yra absurdas, tik kad šito didelėm dozėm nerekomenduoju

    Comment

    Working...