DBZ TV special "History of Trunks"

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • DJ
    >_<'
    • 2002 02 20
    • 87

DBZ TV special "History of Trunks"

Dragon Ball Z Special 2: The History of Trunks
    Metai: 1993m.
    Žanrai: Veiksmas, nuotykiai, fantazija, mokslinė fantastika, antgamtinis
    Siužeto autorius: Akira Toriyama
    Studijos: Bird Studio, Toei Animation
    Trukmė: 47 min.

Papildoma Info:
    AniDB || ANN || AnimeNFO

YouTube resursai:
    ED || Traileris || AMV || AMV || AMV

Ką gi, busiu atviras ir iškarto pasakysiu, kad movie yra prastas. Labai beabejo daug prastumo sudaro jo dubliavimas į anglų kalbą. Ar dėl to, kad senai dubliuotas ar dėl dar kažko, bet dubliavimas yra labai negražus. Prasti dubliavimo aktoriai, kuriems visai nesiseka išreikšti jokių emocijų, nei džiaugsmo nei liūdesio. Jie net nesugeba išrėkti ilgo "AAAAAAAAAAAA!!.." Be aktorių dar yra negraži amerikoniška muzika, kuri nors ir pataiko šiek tiek i temą pagal siužetą, bet ji yra visiškai ne į temą pagal anime, tiesasakant man niekada nepatiko amerikonų visur i DBZ kišamas rokas. Originaliajame DBZ jo niekur nebuvo. Pvz vokiečiai labai gražiai padarė išverte japoniškas dainas į vokiečių kalbą, na, ar vertimas tikslus ar ne, aš nežinau, bet muzika išliko tapati.

Tolaiu seka veikėjai, jų šitam movie labai mažai: SonGohan, Bulma, C17, C18 ir beabejo Trunks. Visi kiti mirstą praktikai per vieną minutę. Neparodomos nei kovos, nei artimųjų raudos.

Toliau seka nenaturaliai trumpos DBZ kovos, jokių ilgų pasidaužimų jokių gerų super smūgių. Tiesą pasakius Gohano pasipriešinimas yra labai prastas net keista kad jis taip ilgai išgyveno. Nors iš kitos pusės androidai atrodo labai kvailį, keista kodėl jų nenugalėjo visi kartu susivieniję.

Siužetas. Siužetas irgi labai prastas, nieko naujo nėra papasakojama išsitus galbut tai kokia tvarka mirė kovotojai, jog Gohanui nutraukia ranką, tiesa irgi labai kvailai, kaip ir pati jo žutis labai neispudinga ir pergreita. Taip pat labai keista kaip tiek daug žmonių taip ilgai išgyvena per visus tuos metus kai C17 ir C18 taip aršiai naikina miestus, netgi kaista jog yra išlikusiu ir nepaliestu miestų, ir žmonių kurie neatpažysta androidų.
    Žiurim toliau, na jau kai regis susitaikai su leidomiu siužetu tai ant pačio galo sulauki neidomios pabaigos, Trunks tesiog iškeliauja laiko mašina į ateitį ir tuom viskas baigiasi, o kur jo gryžimas? kur tas taip laiktas androidų sunaikinimas? kur cell? kur laiminga pabaiga?

Na gerai prirašiau tik negerų dalykų, bet juk kažkas gero vistiek turėtu buti. Na gerai jog piešimas yra tokspat kaip DBZ, tiesa kokybe man teko tenkintis neipatinga, na bet ka padaysi. Dar gan neblogai jog padodomi Džinas vėžlys, Ulongas ir Puaras, Gohano mama Čičė bei senelis. Tiesa liudna kad Gohans jų neaplanko jau senai, ir labai smalsu tada pasidaro kur gi jis gyvena?
    Taip, prastas movie, nors labai keista kodėl, nera jis vienas iš pirmų DBZ filmų. Tiesiog paprastas pasakojimas šokinėjantis tarp kelių neipatingų epizodų.

Spoileris:
    Aprašymas pataisytas pagal: amidau; Download: IsoHunt        &n bsp; 
    107
    5
    41.12%
    44
    4
    13.08%
    14
    3
    19.63%
    21
    2
    8.41%
    9
    1
    17.76%
    19
  • Dexis
    Itadakimaaasu-Man
    • 2004 12 22
    • 7

Man asmeniškai nepatinka nei DB nei DBZ nei DBGT nei visi tie kiti. Aš neturiu nieko prieš šitą produkciją, bet tai paprasčiausiai ne mano skonis

Comment

• SolidSnake
      SSDD

• 2005 12 21
      • 172

Dragon Ball Z

HUH Gohanui nurove ranka, buvo gera kova !!! Beto Gokas mire !!! O sheip jaigu butu ne Androidai ir ne Celas , o kas nors kitas, butu geriau !!!
      I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Comment

• Evil_of_Darknesz
        Suicide is painless...

• 2006 04 09
        • 998

Na cia pritarsiu daugumos nuomoniai (truputi) ... Tikrai dbz special trunks histori truputi skiriasi nuo seriale rodyto siuzeto(turiu omeny cell saga)....Nes seriale pasakojama kad wisi miestai sunaikinti o zmones patrauke gywenti i pozemius ar kazkaip panasiai....filme rodoma kad zmones pramogauja niekam neidomu kad siauteja androids ir pan....Nors filme yra tam tikru neatitikimu wistiek filmas geras ir dbz pawadinimo netersia....Bet geriausi filmai su broly, cooler,galaxy in danger,rebirth of fusion ir dragon fist....
        Paskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2006-04-28, 23:42.

Comment

• partizanas
          Naujokas
          • 2006 11 19
          • 1

Pats geriausias special filmas iš DBZ special filmų serijos. Jokių idijotiškų juokų, jokių nesveikai ilgų kovos scenų. Mano kiti matyti special filmai pretenduoja į 7-12 metų auditoriją, o va šitas visiškai ne ir savo išskirtinumu man labai patiko. Žiūrėjau su amerikonišku vertimu ir galiu pasakyti, kad išversta gerai, o garso takelis netgi labai geras.
          Aišku šitas filmas nėra laimingos pabaigos ieškotojams ir sveikų miestų gausa verčia sukti galvą, bet nors per jį neteko ironiškai kvatoti iš kvailų scenų, kaip per daugelį special serijų.

Aprašymui rašau 3/10, filmui 9/10

Comment

• mindzze
            Forumo vilkas

• 2007 05 18
            • 375

Aš ati visus dbz filmus maciau nor ir nevisi patiko bet vertejo apmatyt ,nezinau dbz jau labai senas filmukas vien del to galima ji vertinti teigiamai.

Comment

• Evil_of_Darknesz
              Suicide is painless...

• 2006 04 09
              • 998

Mindzze ismok rasyt blemba, kas antra zodi tik tesuprantu ka parasiai...

Comment

• Hellsing_lover
                Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                • 1318

Man tai kadangi nelabai patiko Trunks, tai ir nesužavėjo pats anime

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• tomaz222
                  Dozuoju Anime
                  • 2006 12 27
                  • 122

kazkada lb patiko nu zinot tuos laikus kai galejai pro langa isgirts vaikus 5m rekencius kamehameeeeeeeee kaskas tokio bet dabar o dabar tai

Feed Me!

Feed Me!

Comment

• Izzo
                    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                    • 1530

pas mane rekdavo "kame banga" o kai kenshina rode su basliais lakstydavo

o filmas tia kadaise labai patiko db kazkiek isaugau is dbz bet siaip tikria neblogas. duociau 4
                    Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2007-06-16, 20:25.
                    SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• zhmogeliukas
                      Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
                      • 722

na nlb jis amn ...nors ne visa maciau..bet tox..ai balsavau uz 3

Comment

• Evil_of_Darknesz
                        Suicide is painless...

• 2006 04 09
                        • 998

O as dabar siunciuos visus dragon ball/z/gt filmus, specials ir ova... Siunciuos gal ne tiek kad paziureciau, bet kad tureciau savo kolekcijoje...

Comment

• Izzo
                          one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                          • 1530

as db filmus nesenai kelis atsisiunciau o kiek tu ovu yra? tipo tik ta plan to destroy saiyans?
                          SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Evil_of_Darknesz
                            Suicide is painless...

• 2006 04 09
                            • 998

Yra tik 2 ovos, bet jos galima sakyt ne ovos, nes jos buvo nukirptos nuo zaidimo...

Comment

• Rege
                              Narys
                              • 2007 06 30
                              • 61

man asmeniškai patiko buvo ydomu žiūrėti, nors mačiau ir seniai, bet buvo tikrai ydomu, ypač ta vieta kai trunksas pavirto ssj

Comment

Working...