Today In Class 5-2, OAV Istorijos autorius: Coharu Sakuraba Žanrai: mokyklinė komedija, erotika, romantika Panašūs anime: Azumanga Daioh, Minami-ke Transliacija: Nuo 2006-03-24 iki 2007-03-21 Studija: Shinkuukan ANN reitingas: 7.6/10 Trukmė: TV 4ep. x 30min. Opening - Satsugai (AMV) Aprašymas: Tikėjausi išvysti smagią komediją apie paauglių gyvenima ir mokyklą, na iš dalies taip ir atsitiko (vaiką pradedama vadinti paaugliu nuo 12 metų). Tik pradėjas žiūrėti šį anime truputį nustebau, nes visi veikėjai atrodė labai jauni. Pasirodė aš buvau nevisai teisus, nes veikėjai buvo ne lolicon stiliuje, o ištikro labai jauni, net perjauni tokiai komedijai. Visi veikėjai mokosi 5'oje klasėje. Anime pasakoja apie 5-2 klasės mokinių nuotykius, išgyvenimus ir panašų šlamštą. Kiekvienas epizodas suskirstytas į kelias dalis, kekvienoje dalyje atskiras linksmas nuotykis. Galima sakyt per visą anime malė š*da, jokios ypatingos istorijos nėra. Galima rasti panašumų su Love Hina, nes beveik visada lieka kaltas pagrindinis veikėjas, nors žinoma taip būna nevisada. :] Veikėjai:
|
Today in Class 5-2
Collapse
X
-
Today in Class 5-2
24550.00%12429.17%738.33%2212.50%310%0Žymos: Nieko -
Kategoriškai nesutinku. Linksmas filmukas apie tai kaip vaikai pradėjo domėtis priešinga lytimi. Kam iš mūsų taip nebuvo? Aš pvz buvau daug jaunesnis. Piktoji tamsa tiesiog "nepagavo kampo". Veikėjai neužkliuvo nors nesu lolikono mėgėjas. O ir nelabai čia loli mano supratimu, nes suaugusių nėra. -
Kategoriškai nesutinku. Linksmas filmukas apie tai kaip vaikai pradėjo domėtis priešinga lytimi. Kam iš mūsų taip nebuvo? Aš pvz buvau daug jaunesnis. Piktoji tamsa tiesiog "nepagavo kampo". Veikėjai neužkliuvo nors nesu lolikono mėgėjas. O ir nelabai čia loli mano supratimu, nes suaugusių nėra.Comment
-
-
Viena geresnių matytų mokyklinių komedijų iš tikrųjų. Kas dėl jaunokų veikėjų tai visai nemaišo ir kaip Killerbee minėjo visai įdomu pamatyt tas akibrokštiškas situacijas į kurias patenką vaikai-paaugliai dar paties brendimo laikotarpio pradžioj. Šiaip neblogų ir parodiinių elementų pasitaiko. Anyweyz, lauksim pratęsimo, aka tv serijųComment
-
Smagus anime , tikrai gan nebloga mokykline komedija isejo , o del tu vadinamuju visu nuogumu aplamai jie kazkaip nekrito man i aki. Anime reik ziureti kaip komedija ir daugiau nieko nesitiketi
Be to sia vasara taip isejo , kad pas mane viesejo pusbrolis kuriam 12. As jam parodziau kaip tik si anime ir ka jus manot, jam taip patiko , kad net keleta kartu perziurejo si anime . Plius vis man priekaistavo kodel nera daugiau serju.Comment
-
Labai patikęs anime,įdomiai suregztos kompromituojančios situacijos, gražus piešimas... Aš jį žiūrėjau du kartus, pirmą kartą prieš maždaug pusmetį, o antrą prieš du mėnesius Anime Stovykloje, su nemaža grupe otakų ir jis visiems labai gerai sulindo. Taigi kas dar nematėt griebkit ir žiūrėkit, 99% kad pažiūrėsite vienu prisėdimu.Comment
-
Puikus anime, lengvai žiurėjosi, gražus piešimas, linksmos scenos, bet vistiek eina prieš mano isitikinimus (Prieš viriškos lyties deskriminacija anime).
LOL nu tu duodi , tu labiau iškrypes nei aš , net nieko panašaus nedave suprasi anime'i . Ir visai nebuvo ten nuogu vaiku. Arba tu nemates gyvenime loli.Comment
-
na man asmeniskai sis anime patiko. sie trumpi epizodai tikrai privercia nusisypsoti. ir as laaabai laukiu to meto kai pasirodys dar seriju, jei pasirodys is visoComment
-
Man zeeurei patiko! visi 4 epizodai tokie nerealus.. mano manymu kone geriausia komedija , kazkaip man net nemaise kad jiems 12 metu, koks skirtumas, svarbuu juokinga.. labiausiai patiko tas su tamsiuoju kambariuku..... ir mergina kuri tamsos bijojo.. ten tai isvis, arba su tais kamuoliukais ir sijoneliais... ir zinoma "NICE REVENGE"Comment
Comment