Metai: nuo 1994 iki 1997
Žanras: Slice of Life, School, Drama, Comedy
Studija: J.C. Staff
Tipas: OVA
Epai: 5
Pagal Tooru Fujisawos manga.
Gražūs, protingi, kultūringi, iškalbūs, bendraujantys ir t.t... Iš pirmo žvilgsnio kiekvienas susidarytų tokią nuomonę apie vidurinės mokyklos mokynius Eikichi Onizuka ir Ryuji Danma. Yra tik viena problema; jiems kilti aukštyn trugto tai, kad jie yra žinomi kaip liūdnai pagarsėjęs Oni-Baku - Shonan'o stipriausias muštynių duetas. "Kraugeriški, bejausmiai, nenugalimi ir niekad nepaliekantys savųjų skriaudėjų šalimais" - Taip jie apibūdinami apie juos žinančių, arba su jais susidūrusių žmonių.
Tai istorija apie jaunajį Onizuka, kuris laikui bėgant taps geriausiu mokytoju Japonijoje, ir jo partnerį - Ryuji, jų kveste prarandant nekaltybę ir pasiekiant brandumą.
Mano nuomonė:
Žiūrėjosi labai linksmai, prie to labai prisidėjo old-school piešimas (esu prieš old-school'ą, bet šis anime kažkiek pakeitė tokį mano nusistatymą), muštynių senos (gana tiksliai vaizduojamos), situacijos, kuriuose atsiduria pagrindiniai herojai, vietomis, gerą dozę juoko gavau - tas ir gerai. Veikėjais taip jau daug neišsiskiria (iškyrus Onizuka ir Ryuji); daugumoje blogiečiai, norintys nuversti Oni-Baku ir užimti jų vietą.
Tiem, kam GTO patiko, patiks ir šis J.C. Staff studijos darbas, pats anime nėra masterpiece'as, bet norint gerai praleisti laiką tinka puikiai.
Screen'ai:
Spoileris:
Comment