Shonan Junai Gumi (OVA)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • RP_41
    Ekstravertas

• 2007 07 23
    • 78

Shonan Junai Gumi (OVA)

The Pure Love Gang from Shonan
    Shonan Junai Gumi
    湘南純愛組

ANN || AniDB || AnimeNFO

Metai: nuo 1994 iki 1997
    Žanras: Slice of Life, School, Drama, Comedy
    Studija: J.C. Staff
    Tipas: OVA
    Epai: 5

Pagal Tooru Fujisawos manga.

Gražūs, protingi, kultūringi, iškalbūs, bendraujantys ir t.t... Iš pirmo žvilgsnio kiekvienas susidarytų tokią nuomonę apie vidurinės mokyklos mokynius Eikichi Onizuka ir Ryuji Danma. Yra tik viena problema; jiems kilti aukštyn trugto tai, kad jie yra žinomi kaip liūdnai pagarsėjęs Oni-Baku - Shonan'o stipriausias muštynių duetas. "Kraugeriški, bejausmiai, nenugalimi ir niekad nepaliekantys savųjų skriaudėjų šalimais" - Taip jie apibūdinami apie juos žinančių, arba su jais susidūrusių žmonių.
    Tai istorija apie jaunajį Onizuka, kuris laikui bėgant taps geriausiu mokytoju Japonijoje, ir jo partnerį - Ryuji, jų kveste prarandant nekaltybę ir pasiekiant brandumą.

Mano nuomonė:
    Žiūrėjosi labai linksmai, prie to labai prisidėjo old-school piešimas (esu prieš old-school'ą, bet šis anime kažkiek pakeitė tokį mano nusistatymą), muštynių senos (gana tiksliai vaizduojamos), situacijos, kuriuose atsiduria pagrindiniai herojai, vietomis, gerą dozę juoko gavau - tas ir gerai. Veikėjais taip jau daug neišsiskiria (iškyrus Onizuka ir Ryuji); daugumoje blogiečiai, norintys nuversti Oni-Baku ir užimti jų vietą.
    Tiem, kam GTO patiko, patiks ir šis J.C. Staff studijos darbas, pats anime nėra masterpiece'as, bet norint gerai praleisti laiką tinka puikiai.

Screen'ai:
    Spoileris:

21
    5
    57.14%
    12
    4
    33.33%
    7
    3
    4.76%
    1
    2
    0%
    0
    1
    4.76%
    1
    Coffee-man~
  • kYem
    Something elusive
    • 2008 04 05
    • 11

wow sita senai norejau paziureti, keista kaip cia praziopsojau kai idejo i lm

Comment

• G-Reaper
      Naujokas
      • 2008 01 11
      • 18

Super OVA daug kartu man labiau patiko negu pats serialas GTO

Comment

• amidau
        ☣☠☣

• 2007 04 25
        • 1384

Neblogai susižiūrėjo 4 OVA, gal reikes prigriebt ta penktąja be sub'u taip pat

Comment

• kYem
          Something elusive
          • 2008 04 05
          • 11

jau yra 5 ova :0 tokyotosho metosi

Comment

• Bardakas
            Žmogus Ne

• 2005 09 22
            • 1462

Pusė velnio šios ovos, serialas geriau žiūrėjosi, bet priešistorę būtina žinoti, tada lengviau orientuojiesi GTO pasaulyje. 4/5.
            Maybe on Earth, Maybe in the Future
            sigpic
            Kurokawa idėjinis lyderis
            Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• yamis
              Narys

• 2006 09 28
              • 66

Žiūrėjau GTO pirmiau, tik vėliau pamačiau ir šitas OVA'as tai jos buvo tiesiog pagylinimui žinių apie Onizukos gyvenimą...
              OVA'ų humoras kai kur ypač prajuo įkino. Turbūt žiūrėdamas ketvirtąją OVA dalį daugiausia juokiausi iš Ryuji įstrigimo prie sienos XD

Anime geras 4/5

Comment

Working...