Metai: 2000m. Studija: Live Žanrai: veiksmas, antgamtinis, smurtas, super galios Tipas: OVA Trukmė: 44min. Amžiaus reitingas: 18+ Papildoma Info: AnimeNFO || ANN || AniDB || Oficialus Puslapis YouTube: AMV || AMV Tokias didžiulėje sumaištyje, visur siautėja sužvėrėję žmonės, jie muša, žudo, niokoja miestą ir kitaip terorizuoja vieni kitus. Ir visa tai vyksta todėl jog buvo atskleista amžius tūnojusi paslaptis - jog demonai egzistuoja ir gyvena tarp mūsų apsimesdami žmonėmis. Todėl ši paranoja ir apėmė žmones, dabar visi žmonės kreivai žiūri vienas į kitą. Per šią sumaišyti Akira, pagrindinis šio anime veikėjas, rimtas susimastęs ir labai geras kovotojas, praranda visus savo artimus žmones. Po šio sukrėtimo Akiros sąmonė pakrinka ir išleidžia jo blogąją pusę Amon, o šis ištrūkęs į laivę kelia pavojų ir demonams ir žmonėms. Piešimas atrodo atkeliavęs iš senų laikų, ypač praeities intarpai, atrodo taip kaip būtu piešta XXa. 9 dešimtmetį nors iš tikrųjų anime kurtas 2000m. Labai gerai atrodo kovos, netgi kai kurios kovos tarp demonų priminė DBZ, kraujas ir viduriai irgi dailiai perteikti, kurių čia buvo labai daug. Po apokaliptinis miestas įdomiai perteiktas visur vyksta riaušės, nusikaltimai ir pan... Garso takelis labai patiko, kovų metu skamba sunkioji muzika kuri ten puikiai tinka, vykstant ramesniems įvykiams muzika nurimsta, taip pat karatais galima išgirsti netik muzika bet ir vokalą, o tai man labai patiko. OP nėra, ED rodomi idomesni anime kadrai ir rašoma kas šį anime kūrė, o ED skambanti daina man asmeniškai labai patiko. Istorija gal ir nėra labai išskirtinė tačiau jos perteikiamas puikus, žiūrėjau išsižiojęs. Nenuspėjantys įvykiai kurie nutinka staiga ir be jokios cenzūros. Smurtas, tokio žiaurumo dar neteko matyti, nuplėštos galūnės, ištaškyti viduriai ir pan. Taip pat įstrigo to postapokaliptinio miesto vaizdavimas, plėšiamos parduotuvėse, skersgatviuose vykstantys prievartavimai, žudymai. Apibendrinus galėtu pasakyti: tai puikus anime norintiems kažko brutalaus laiko patikrinto ir šiaip kovų mėgėjams nes veiksmo čia tikrai nemažai. Screen'ai: Spoileris:
Download: Linkomanija, IsoHunt |
Amon Devilman Mokushiroku
Collapse
X
-
Amon Devilman Mokushiroku
11518.18%2427.27%3336.36%429.09%119.09%1Žymos: Nieko -
Jau buvau pasiilges tokiu ziaurumu 5/5 del nepakartojamos atmosferos kuria pajutau ir kuri taip suzavejo, kad perziurejau net visas 1972-73 m. TV serijas (nors jos ir nedaug kuo susije su OVA). Piesimas gal ir senesnio tipo, bet tokiam tamsiam anime jis buvo kaip tik. Kadangi man tokie anime patinka tai ir ivertinau taip aukstai, na o kitiems nemanau kad jis patikts (juk ne visiem patinka kraujas ir nukirstos galvos) o vaikam ziuret tai isvis nepatartina...👍 1Comment
Comment