Duel Masters
Collapse
X
-
Neeilinis anime. butent tuo jis man ir patiko. Tiesa per viduri tos komedijos ir parodijos sumazejo, o kadangi tai buvo sio anime esme, tai anime liko be esmes ir turbut todel man jis jau nebe taip patiko. bet siaip is labai geros puses atsimenu sitas kai-ju-do (ar kaip jos ten) dvikovas -
Man tai sitas ziauriai nepatiko, tie 3d efektai, nesamoningas humoras. Kazkokia yu-gi-oh kopija 1/10Comment
-
Tikriausiai pats prasciausias kada matytas anime TV serialas.Geriau kad nieks tokiu nebekurtuComment
-
Duel master yra išleistas 2002 rodos metais, o
Yu-Gi-Oh nuo 1998 metais. Kad Yu-Gi-Oh reikėtų
aprašymo pilnai pritariu~
O kas dėl "Duel Masters", tai kiek spėdavau iš mokyklos bevalgydama
pažiūrėti tai tik tiek ir temačiau, bet kad bajeriukų ten buvo,
tai tikrai~ Prisimenu juoką, kai kažkokis veikėjas juodas, pats su savimi šnekėjosi:
"Su šitais batais kietai atrodau, jie spaudžia, bet kietai atrodau, su jais sunku
vaikščioti, bet KIETAI atrodau...." ir buldinkšt - nuo kalvos nusikliopino ^_^
Tai vat, bajerių ten buvo, bet piešimas nepatiko, 3D intarpai nepatiko.
tasai kažkoks veikėjas suaugęs kūdikis su cigarete irgi nelabai, o dar ir veikėjų
panašių iš Yugioh buvo ( o gal atvirkščiai?), ten vienas baisiai panašus į Bakurą.
Tai tiek, per TV rodė, tai ir mačiau kažkiek, bet jei siūlytų, kas siųstis, tai sakyčiau:
"Ačiū, bet gal ne". Taigi duodu 1/5
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
nu negalima sakyti kad duel masters yra yu-go-oh kopija, nes duel masters ishleido tikras savo kortas irgi Ir yu-gi-oh veikejai i viska zhiuri per daug rimtai kaip ish dragon ball visi susimasto, surimteja ir kitokie panashus dalykai. O duel masters tai zhiuri ir luzhti, kai pagalvoji, kad ish tikruju tokie anime yra tokio pat durno principoKartoškėComment
-
nu negalima sakyti kad duel masters yra yu-go-oh kopija, nes duel masters ishleido tikras savo kortas irgi Ir yu-gi-oh veikejai i viska zhiuri per daug rimtai kaip ish dragon ball visi susimasto, surimteja ir kitokie panashus dalykai. O duel masters tai zhiuri ir luzhti, kai pagalvoji, kad ish tikruju tokie anime yra tokio pat durno principoComment
-
Ir yu-gi-oh veikejai i viska zhiuri per daug rimtai kaip ish dragon ball visi susimasto, surimteja ir kitokie panashus dalykai. O duel masters tai zhiuri ir luzhti, kai pagalvoji, kad ish tikruju tokie anime yra tokio pat durno principo ( negaliu patiketi kad turiu save cituoti )KartoškėComment
-
nu ir vjibali jus cia ziauriai po viena vertina visi... as tas dydvyris kuris ketvertu ivertino siaip keturi perdaug. jei balsavimas butu smulkesnis tai vertinciau 6/10, gal net 7.
Tai vienas is prasciausiu mano matytu animeNESAMONE
labai prasta ju-gi-oh kopijaComment
Comment